- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.521
Canım bi sorununuz var mı? Genetik test falan yapıldı mı bikaç denemeden sonra yapılması gerekiyormuş çünkü ve hemen umutsuzlanma belki test yanlıştır yada kana geçmemiştirMerhabaaaa,
Benim 4. tüp bebek denemem ve ilk defa 5. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı ama 9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. Hiç olmazsa silik çıkması gerekmezmiydi? Yarın test günüm ama umudum kalmadı? var mı aynı şeyleri yaşayan?
Ya onu çok duydum bende hataydayım iskenderuna gidiyorumBülent haydardedeoğlu tabiki
Hayırlı olsun inşallah çok güzel çıkar sonucunuz ilk kanınız mı
Sen kan verdin mi canım
Kan verdim saat 12.00 de ilk kanım sonuç saat 16.00 da çıkacakSen vermeye gittin mi yoksa test günü mü 16.00 da vermen gerekiyor
İnşAllah hayırlı sonuçlar al canımKan verdim saat 12.00 de ilk kanım sonuç saat 16.00 da çıkacak
Yaa hadi bakalım kuzum hayırlı güzel haberler ver bazen erken çıkabiliyor sonuçlar takip et sen ara araKan verdim saat 12.00 de ilk kanım sonuç saat 16.00 da çıkacak
Hangi hastahanede verdin 1 saate çıkıyor sen onlara bakma ezberledim artıkKan verdim saat 12.00 de ilk kanım sonuç saat 16.00 da çıkacak
Merhaba,Canım bi sorununuz var mı? Genetik test falan yapıldı mı bikaç denemeden sonra yapılması gerekiyormuş çünkü ve hemen umutsuzlanma belki test yanlıştır yada kana geçmemiştir
Kuzum güzel Bi sonuç gelecek inşallah içini ferah tutKan verdim saat 12.00 de ilk kanım sonuç saat 16.00 da çıkacak
Dr veya hastane değişikliği yaptınız mı hiç?Merhaba,
bir sorun bulunamadı. Bilinmeyen infertelite diye geçiyor. Genetik test yaptıramıyorum çünkü elimde yeteri kadar yumurta ve Embriyo olmuyor. İlk defa 2 tane olmuştu... 5. Gün embryosu olduğu için hiç olmazsa silik çıkardı ya
Resmen double doubleSevgili canlar
Beta hcg 191den 585e çıkmış durumdaDarısı başınıza
Amin kuzum inşallah ya dua et bizlereSevgili canlar
Evet yaptırdım. ilk ikisini bir Tüp Bebek merkezinde son 2 sine de Profesör bir doktorda yaptırdımDr veya hastane değişikliği yaptınız mı hiç?
Yaaa canım gözün aydınSevgili canlar
Ay cok sevindiiimSevgili canlar
E hayirli olsun o halde :))37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
Var mı demek ?? Ben anlamıyorum hiçE hayirli olsun o halde :))
Yaaa37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
Kuzucum 5 üstü gebesin demek37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?