- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.481
Hakikatten öyle ben de 42 TL veriyorumO ne yaa ben 30 dan fazla hiç vermedim. Soygun resmen.
İnşallah 10 dk sonra çıktı ama prospektüste 30 dk sonra çıkanları kale almayın diyorE bunda varzaten bugün çok silik çıkacaktı valla olabilir bence kuzum
O ne yaa ben 30 dan fazla hiç vermedim. Soygun resmen.
İstanbulda ise yerini söyler misiniz :)Hakikatten öyle ben de 42 TL veriyorum
Ben diyatbakırdayımİstanbulda ise yerini söyler misiniz :)
Bennn. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahhhşubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Ben de Anadolu yakasındayım kuzumİstanbulda ise yerini söyler misiniz :)
Maraştaydı canımYa hangi hastane canım İstanbul Bakırköy tarafındayım 150₺ den aşağı duymadım. Devlette yarına mı kalır
Canım bence devlet acile git gebelik şüphem var ilaç kullanamıyorum de sancım var felan de uydur bişeylerYa hangi hastane canım İstanbul Bakırköy tarafındayım 150₺ den aşağı duymadım. Devlette yarına mı kalır
Ayy çok kötü kar var biraz dinse hemen gideceğim :)Canım bence devlet acile git gebelik şüphem var ilaç kullanamıyorum de sancım var felan de uydur bişeyleracilde yaparlar testi sonucu da hemen çıkar iki saate felan
Canm 10 dk da bozulmaz ve bence var hemen kan verGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
Çok fenasınCanım bence devlet acile git gebelik şüphem var ilaç kullanamıyorum de sancım var felan de uydur bişeyleracilde yaparlar testi sonucu da hemen çıkar iki saate felan
Valla bende milletten öğrendim kuzum ama mantıklı geldi bana daÇok fenasın
Inşallah canım yaValla bende milletten öğrendim kuzum ama mantıklı geldi bana dabu yolda herşeyi öğrendik valla inşallah sonuçlarımız da güzel olur
Arayıp bilgi alsana kuzum kafana takacağına mutlaka vardır birinci kalite ikinci kalite sıkma canını zaten en iyisini transfer ediyorlar hep ama sen içinde şüphe kalmasın arayıp bilgi al benceInşallah canım yabende embriyolarımı taktım şimdi
Yarın gidicem canım hsg için o zaman yüz yüze sorarım bana 4 tane 5.gün dedi embriyolog başka demediArayıp bilgi alsana kuzum kafana takacağına mutlaka vardır birinci kalite ikinci kalite sıkma canını zaten en iyisini transfer ediyorlar hep ama sen içinde şüphe kalmasın arayıp bilgi al bence
Anladım kuzum iyi haberlerini bekliyoruz o zaman yarınYarın gidicem canım hsg için o zaman yüz yüze sorarım bana 4 tane 5.gün dedi embriyolog başka demedi
İnşAllah kuzumAnladım kuzum iyi haberlerini bekliyoruz o zaman yarın
Büşracan gördüğüm kadarı ile 2. Çizgi var. Hayırlı olsun. Erken test 10un üzerinde ise gösteriyor. Diğer kaset testler 25in üzerinde ise gösteriyor. Ben adanadayım burda da 100den aşağı vermiyorum testeİnşallah 10 dk sonra çıktı ama prospektüste 30 dk sonra çıkanları kale almayın diyor
İnşallah güzel haberler alirizSelam kizlar, benim transferde Yarin 15:30. Bir tane basariz denemem var, yasim 36. Yarin çift embriyo konacak. Haydi yine basliyoruuuuzzHerkese sabirlar ve sonucu guzel pozitifler dileriiiiim
Ayy inşallahBüşracan gördüğüm kadarı ile 2. Çizgi var. Hayırlı olsun. Erken test 10un üzerinde ise gösteriyor. Diğer kaset testler 25in üzerinde ise gösteriyor. Ben adanadayım burda da 100den aşağı vermiyorum teste
Bence pozitif umarım kan verir rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?