şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ya hangi hastane canım İstanbul Bakırköy tarafındayım 150₺ den aşağı duymadım. Devlette yarına mı kalır
Canım bence devlet acile git gebelik şüphem var ilaç kullanamıyorum de sancım var felan de uydur bişeyler acilde yaparlar testi sonucu da hemen çıkar iki saate felan

Inşallah canım ya bende embriyolarımı taktım şimdi
Arayıp bilgi alsana kuzum kafana takacağına mutlaka vardır birinci kalite ikinci kalite sıkma canını zaten en iyisini transfer ediyorlar hep ama sen içinde şüphe kalmasın arayıp bilgi al bence

Arayıp bilgi alsana kuzum kafana takacağına mutlaka vardır birinci kalite ikinci kalite sıkma canını zaten en iyisini transfer ediyorlar hep ama sen içinde şüphe kalmasın arayıp bilgi al bence
Yarın gidicem canım hsg için o zaman yüz yüze sorarım bana 4 tane 5.gün dedi embriyolog başka demedi

İnşallah 10 dk sonra çıktı ama prospektüste 30 dk sonra çıkanları kale almayın diyor
Büşracan gördüğüm kadarı ile 2. Çizgi var. Hayırlı olsun. Erken test 10un üzerinde ise gösteriyor. Diğer kaset testler 25in üzerinde ise gösteriyor. Ben adanadayım burda da 100den aşağı vermiyorum teste
Bence pozitif umarım kan verir rahatlarsın

Ayy inşallah bugün haber vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…