şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bence yinede kan testi yap kuzum bu testlere güven olmaz sıkma canını inşallah vardır bebişin de test hatalıdır kan testi ni ne zaman yapıcaksın
Cuma yap dediler ama tüm hevesim kaçtı erken gebelik testi bu bir de! Tüm gece karnımın şişliğinden uyuyamadım bile bu kadar ağır etki görüp eli boş dönmek...

Gün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?

Eklentiler

• C5CB2B62-C1A4-4A02-B6B6-6731B1C923F8.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 55
Donduruldu canım yok demediler canım kalitesini hiç doktorla görüşmedim ki sana doktor mu dedi
Evet kuzum ben zaten taze transfer oldum ya 3.günde geriye iki tane ikinci kalite embriyo kaldı dedi onlara bakıcam 5.güne gidip gitmiceğine dedi ve bir tanesi gidebildi sadece

K
Gün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
Kuzum ya ben senin yerinde olsam bugün kan testi yapardım cuma günü bir daha yapardım sen şimdi kafana çok takıcaksın varmı yokmu diye cumaya kadar stres olacaksın bebeği de etkiliceksin

Sağolun rahatladım bugün kan versem yükselmiş olur değil mi
Hatta eğer gidebilecksen bazı özel hastaneler gebelik testi ni ayrı yapıyorlar 15 TL civarı bişey e yaşadığın yerde varmı bilmiyorum ne kadar a yaparlar ama öğleden sonra da İnternet ten öğreniyorsun sonucu idrara geçmişse hcg kanda zaten vardır kuzum için rahat olsun

Ya hangi hastane canım İstanbul Bakırköy tarafındayım 150₺ den aşağı duymadım. Devlette yarına mı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…