- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.461
7 gün geçti 5. Gün embriyosuKaçıncı gündesin canım
Bence yinede kan testi yap kuzum bu testlere güven olmaz sıkma canını inşallah vardır bebişin de test hatalıdır kan testi ni ne zaman yapıcaksın7 gün geçti 5. Gün embriyosu
Cuma yap dediler ama tüm hevesim kaçtı erken gebelik testi bu bir de! Tüm gece karnımın şişliğinden uyuyamadım bile bu kadar ağır etki görüp eli boş dönmek...Bence yinede kan testi yap kuzum bu testlere güven olmaz sıkma canını inşallah vardır bebişin de test hatalıdır kan testi ni ne zaman yapıcaksın
Bence de kan testi yap en iyi sonucu kanda alırsın ayrıca daha erken7 gün geçti 5. Gün embriyosu
2.cizgi var cnmGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
Burda görünüyorGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
10 dk geçince bozulmuş olabilir miBurda görünüyor
15 dakka bekleyin demiyorlar mı benim hiç bilgim yok gebelik testleriyle ilgili10 dk geçince bozulmuş olabilir mi
Aynen kuzum bende ikinci çizgi gördümGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
Evet kuzum ben zaten taze transfer oldum ya 3.günde geriye iki tane ikinci kalite embriyo kaldı dedi onlara bakıcam 5.güne gidip gitmiceğine dedi ve bir tanesi gidebildi sadeceDonduruldu canım yok demediler canım kalitesini hiç doktorla görüşmedim ki sana doktor mu dedi
Var canım bozulma olmaz bozulma 1 2 saat sonra başlar ama artık çıktıysa değer arttığı için yarın daha net çıkarGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
Kuzum ya ben senin yerinde olsam bugün kan testi yapardım cuma günü bir daha yapardım sen şimdi kafana çok takıcaksın varmı yokmu diye cumaya kadar stres olacaksın bebeği de etkiliceksinGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
2.cizgi var cnm
Burda görünüyor
Aynen kuzum bende ikinci çizgi gördüm
Sağolun rahatladım bugün kan versem yükselmiş olur değil miVar canım bozulma olmaz bozulma 1 2 saat sonra başlar ama artık çıktıysa değer arttığı için yarın daha net çıkar
Rahatlayacaksan ver ama ben test gününü beklemekten yanayımSağolun rahatladım bugün kan versem yükselmiş olur değil mi
Evet olur verin içiniz rahat etsin inşallah hayırlısıyla çıkarSağolun rahatladım bugün kan versem yükselmiş olur değil mi
Hatta eğer gidebilecksen bazı özel hastaneler gebelik testi ni ayrı yapıyorlar 15 TL civarı bişey e yaşadığın yerde varmı bilmiyorum ne kadar a yaparlar ama öğleden sonra da İnternet ten öğreniyorsun sonucu idrara geçmişse hcg kanda zaten vardır kuzum için rahat olsunSağolun rahatladım bugün kan versem yükselmiş olur değil mi
Ya hangi hastane canım İstanbul Bakırköy tarafındayım 150₺ den aşağı duymadım. Devlette yarına mı kalırHatta eğer gidebilecksen bazı özel hastaneler gebelik testi ni ayrı yapıyorlar 15 TL civarı bişey e yaşadığın yerde varmı bilmiyorum ne kadar a yaparlar ama öğleden sonra da İnternet ten öğreniyorsun sonucu idrara geçmişse hcg kanda zaten vardır kuzum için rahat olsun
E bunda varGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
O ne yaa ben 30 dan fazla hiç vermedim. Soygun resmen.Ya hangi hastane canım İstanbul Bakırköy tarafındayım 150₺ den aşağı duymadım. Devlette yarına mı kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?