- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.581
Benim doktorun söylediğine göre artan ihtimal embriyo kalitesinin artışından dolayı değil rahmin dinlenmiş oluşundan. Aksine dondurup çözmenin embriyo kalitesini düşürdüğünü söylediAaa canım ben dondurma ihtimali artıyor diye biliyordum herkes farklı bişey diyosen kalitelerini biliyor musun
Yok o duruyo gerek yok dedi drCanım 4 mmi aldılar mı
Maltepe üniversite hastanesi Prof. Dr. Berna haliloğlu Peker yaptı çok memnun kaldım bilgin olsunEvet İstanbul'dayım yarın ki kan sonucuma göre doktorumka görüşüp artık karar vereceğim ne olacağına...Teşekkür ederim.
İnşallah siz de güzel haberler alırsınızMerhaba, öncelikle pozitif gebeliklere çok sevindim :) unarım sağlıkla kucağınıza alırsınız... bende 12 şubatta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum... heyecanla bekliyorum bakalım... insanın kendini dinlemeden beklemesi çok zor iyi haberleri alınca bir umutlanıyor :)
İnşallahİnşallah siz de güzel haberler alırsınız
Umarımİnşallah siz de güzel haberler alırsınız
Anladım canım bakalım nasip bende yarın konuşucam biBenim doktorun söylediğine göre artan ihtimal embriyo kalitesinin artışından dolayı değil rahmin dinlenmiş oluşundan. Aksine dondurup çözmenin embriyo kalitesini düşürdüğünü söylediAy bilemiyorum valla öyle ya da böyle nasip de varsa zamanıysa olur inşallah bnm embriyolog da sadece hepsi yüksek kalite, biz düşük kaliteyi dondurmuyoruz zaten dedi o kadar. Ama yüksek ne kadar yüksek, düşük ne kadar düşük bilgim yok
Herşey yolunda gider inşallah canımAnladım canım bakalım nasip bende yarın konuşucam bi
Benim de 2 tane donduruldu ve Dr da aynısını belirtti bazen çözülme sırasında bozulma olabiliyor, 2 si uygunsa çift transfer yapılır değilse duruma bakılır dedi.Aaa onu bilmiyordum yani bozulduğu için mi 2 dondurdu çift koymaz mı ki
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBenim de 2 tane donduruldu ve Dr da aynısını belirtti bazen çözülme sırasında bozulma olabiliyor, 2 si uygunsa çift transfer yapılır değilse duruma bakılır dedi.
Ben 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,Yaşın kaç ?başka bi sorun var mı ?amh ın kaç ya da fsh ın kaç mesela. Aşılama deneyecek kadar zamanjn vardır belki de değerlerin güzelse. Hormon ister devlette ücretsiz habern olsun. Ama hormon için devlette bi doktordan randevu almalısın girp testleri istemeli doktor.Kaç senedir bebek deniyorsun. Ben 2 seneye yakın denedim olmayınca olmadı her şeyim normal güya . Bu yola girdim çünkü yaş geçtkçe her şey zorlaşıyor
Canım benim de pko başlangıcı var iki yumurtalık ta bende hiç çatlatma tedavi si ve aşılama olmadım zaten başta doktorum muyane etmeden önce dedi ki sende hemen tüp bebek yapmayalım madem hiç tedavi olmadın yumurta büyütme tedavisi yaparız felan diye konuştu sonra muayene edince vazgeçti tedavi nin bir işe yaramicağını söyledi çünkü iki buçuk yıl hiç gebe kalmadım ya aşılama yapalım ya da tüp bebek dedi biz daha fazla zaman kaybetmeden çocuk istediğimiz için tüp bebek istedik e2" hormonuna baktı iyi dedi başladık tedavi ye bana sorarsan aşılama ile gebe kalan elbette var ama biraz düşük sayısı o yüzden güvenemedim aşılama istemedimBen 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,
Yumurtam yeterli miktarda büyüyor ancak çatlamıyor bu sebepten gebelik olmuyor açıklaması bu yönde, bende çatlatma iğnesi veya aşılama sordum bugün, doktorum bana bu yöntemler herkes için geçerli değil polikistik olduğun için senin durumun tüp bebekte daha yatkın şansın yüksek dedi ,
Ama buradaki yorumlarda da hep bi tüp bebek öncesi aşılama yapılmış çatlatma iğnesi yapılmış , gerek yok dedi vakit kaybı , bilemedim ,
Çok kararsız kaldım kızlar , birazda morelim bozuldu , tüp bebek için değil , sadece size şeyi soracağım siz tüp bebek tedavisine başlamadan önce aşılama veya çatlatma kullandınız mı ?
Bu arada polikistik olduğum için AMH ve FSH değerlerime bakılmadı
Canım bendede pko var yumurtam büyüyüp çatlamıyor. bundan 7 sene önce tedavi için gittiğimde bana aşılama yapıldı ve hamile kaldım düşükle sonuçlandı tekrar aşılama yapildi ve yine hamile kaldım 6 yaşında bir kızım var. Şimdi tekrar önceki asilamalariminda tutmasına guvenerek ikinci çocuk için 2 defa aşılama denedik ama bu sefer tutmadı tabi yaşta ilerledi ozaman 26 yaşındaydık kilo da arttı şimdi sonuç olarak tüpe başladık. Benim bildiğim 30 yaş altı ise aşılama ile başlanıyor tedaviye ve pko da aşılama tutma oranıda iyi ama hiç aşılamaya girmeyip direk tüp bebek yapmakta sizın tercihiniz tüp bebeğin tutma oranları aşılamadan çok daha yuksekBen 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,
Yumurtam yeterli miktarda büyüyor ancak çatlamıyor bu sebepten gebelik olmuyor açıklaması bu yönde, bende çatlatma iğnesi veya aşılama sordum bugün, doktorum bana bu yöntemler herkes için geçerli değil polikistik olduğun için senin durumun tüp bebekte daha yatkın şansın yüksek dedi ,
Ama buradaki yorumlarda da hep bi tüp bebek öncesi aşılama yapılmış çatlatma iğnesi yapılmış , gerek yok dedi vakit kaybı , bilemedim ,
Çok kararsız kaldım kızlar , birazda morelim bozuldu , tüp bebek için değil , sadece size şeyi soracağım siz tüp bebek tedavisine başlamadan önce aşılama veya çatlatma kullandınız mı ?
Bende de pko var. Ağustos ayında rahim filmi çekildim Eylül ayında başka doktor yolunu tuttuk. Öncesinde 2 ay günde bir kere klomen , 2 ay günde 2 kere klomen olmak üzere 4 ay tedavim vardı bazı aylarda yumurtlama bile olmadı tarlusal ile adet oldum.Ben 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,
Allah yardımcınız olsunGünaydnn bugün opu olacak esim teseye alındı dua edin lütfen☹☹☹
Grupta pcos olanlarda var hep çatlatma iğnesi kullanmış. Zaten çok basit bi iğne o. Başka doktora görün derim ben. Hem yumurtan çatlamıyo demiş hem çatlatma iğn olmaz demiş. Zaten tüp bebekte bile çatlatma iğnesi var ki. Sen doktorunu değiş kesınBen 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,
Bende de pco görünümü var, kendimi bildim bileli düzenli adet olurum, hep sol taraftan yumurta çatlar. Sağda çikolata kisti var. 9 ay Ovulasyon testiyle takip ettim ordan biliyorum çatladığını... Ve ağrısındanBen 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?