şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

E hayirli olsun o halde :))
Yaaa ne güzel haberler ne güzel
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla al kucağına canım
Kuzucum gayet iyi 2 gün sonra kontrol diyecek
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum inşallah yükselerek artar Sonucun bizlerede dua et olur mu kaçıncı günündü bugün
Gözün aydın canım ne güzel haberler gelmeye başladı artik valla umut oluyorsunuz bize biz rahim dinlendirmedeyiz şuan inşallah bidahaki ay bizlerde güzel haberler veririz
Hepinizden Allah razı olsun artık kalbim dualarım hep sizlerle Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah
doktor cumartesi günü çağırdı o da ohss den artık nefes alamadığım için yoksa 10 gün sonra çağırıyormuş

Vallahi artık sebep aramak istemiyorum. 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın test günüm ona göre artık bakacağım yoluma.
Canım aynı durumdayız biliyorum bunalıyor insan sana tek diceğim ameliyat olcaksan işin ehli bi doktora ol canım bende yarın hsg çekincem duruma bakıcak doktorum bası yapıyor mu yapmıyor mu diye ultrasonda yapmıyo diye gördü Rabbim tez vakitte hayırlısıyla mucizelerimizi nasip etsin inşallah

aminnnnn İnşallahhh. Allah isteyen herkesin kucağına bebeğini versin inşallah.
Sende mi idrarda negatifi gördün?

Karnın şiş mi hala çok. Benim bugün bir tık arttı iki büklüm yürüyorum ağrım oluyo ama nefes darlığı vs yok. Bi iki güne azalmaya başlar diye umut ediyorum.

Skrkz17 canım benim doktorun 2-2 dondurmayla ilgili cevabını yazmıştım ben alıntıladım yine yukarı. O da bu çözünmeme ihtimalinden çok nadir olarak bahsetti. İkisi de sağlıklı çözünürse illa 2 transfer edilecek diye birşey yok dedi bnm istemediğimi düşündü sanırım bir de şunu eklemişti en son o gün yazmamışım. Bu dondurup rahim dinlendirme evet tutunma olasılığını arttırıyor ancak dondurma-çözme işlemi ister istemez yumurtaların biraz kalitesini de düşürüyor dedi. O yüzden 2 olması ihtimalleri arttırmak için de önemli dedi

Karnın şiş mi hala çok. Benim bugün bir tık arttı iki büklüm yürüyorum ağrım oluyo ama nefes darlığı vs yok. Bi iki güne azalmaya başlar diye umut ediyorum.
Nasıl fenayım bir bilsen Allah nasip eder de insanlara hamileyim dersem bana diyecekler ki 4 aylık hamilesin neden söylemedin! Gece uyutmadı hiç bir türlü rahat pozisyonu bulamadım, nefes alamadım

bu gece kandil gecesi bol bol dua et. Bende isteyen herkes için. Umarım bana da idrar testi hatalıdır Allahımmmm
İnşallah canım benim Allahtan ümit kesilmez benim arkadaşımında gebelik testi negatif çıktı sonra kanda pozirif çıktı canım

Aaa canım ben dondurma ihtimali artıyor diye biliyordum herkes farklı bişey diyo sen kalitelerini biliyor musun

bu gece kandil gecesi bol bol dua et. Bende isteyen herkes için. Umarım bana da idrar testi hatalıdır Allahımmmm
Amin inşallah canım
Ben 2018 de polip miyom için histereskopi oldum hiç zor Bi işlem değildi, hatta şimdi tekrar oluşmuş 4 mm boyutunda idi 6 ay önce... İstanbulda mısın ben histereskopi mi yapan doktordan çok memnun kaldım çünkü önerebilirim

Evet İstanbul'dayım yarın ki kan sonucuma göre doktorumka görüşüp artık karar vereceğim ne olacağına...Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…