- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.561
E hayirli olsun o halde :))
Yaaane güzel haberler ne güzel
Canım gözün aydıninşallah sağlıkla al kucağına canım
Kuzucum gayet iyi 2 gün sonra kontrol diyecek
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum inşallah yükselerek artar Sonucun bizlerede dua et olur mu kaçıncı günündü bugün
Hepinizden Allah razı olsun artık kalbim dualarım hep sizlerle Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallahGözün aydın canım ne güzel haberler gelmeye başladı artik valla umut oluyorsunuz bizebiz rahim dinlendirmedeyiz şuan inşallah bidahaki ay bizlerde güzel haberler veririz
Aminnnn inşallahRabbim hepinize böyle sonuçlar nasip etsinSizlerin
Allahım sen bana ve büşraya bu ohss belasından da kurtar bebişlerimizi sağlıkla bize getir
Canım aynı durumdayız biliyorum bunalıyor insan sana tek diceğim ameliyat olcaksan işin ehli bi doktora ol canımVallahi artık sebep aramak istemiyorum. 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın test günüm ona göre artık bakacağım yoluma.
aminnnnn İnşallahhh. Allah isteyen herkesin kucağına bebeğini versin inşallah.Canım aynı durumdayız biliyorum bunalıyor insan sana tek diceğim ameliyat olcaksan işin ehli bi doktora ol canımbende yarın hsg çekincem duruma bakıcak doktorum bası yapıyor mu yapmıyor mu diye ultrasonda yapmıyo diye gördü Rabbim tez vakitte hayırlısıyla mucizelerimizi nasip etsin inşallah
Karnın şiş mi hala çok. Benim bugün bir tık arttı iki büklüm yürüyorum ağrım oluyo ama nefes darlığı vs yok. Bi iki güne azalmaya başlar diye umut ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun artık kalbim dualarım hep sizlerle Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah
doktor cumartesi günü çağırdı o da ohss den artık nefes alamadığım için yoksa 10 gün sonra çağırıyormuş
Canım ben daha transfer olmadım 1 ay sonra olucam nasipseaminnnnn İnşallahhh. Allah isteyen herkesin kucağına bebeğini versin inşallah.
Sende mi idrarda negatifi gördün?
Sevgili canlar
Beta hcg 191den 585e çıkmış durumdaDarısı başınıza
37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
bu gece kandil gecesi bol bol dua et. Bende isteyen herkes için. Umarım bana da idrar testi hatalıdır AllahımmmmCanım ben daha transfer olmadım 1 ay sonra olucam nasipse
EvetCanım sen 10 şubatta mı transfer olmuştun
Skrkz17 çıktım canım ben şimdi kontrolden. Hala o opuda bıraktıkları orta boy foliküllerim varmış yumurtalıklarımda zaten bu yüzden bir dahaki adetmiş. Balık yağı, folik asit, devit3 devam. 14 gün sonra direk tarlusal içmeye başlayacağım riske atmayalım geciktirmeyelim dedi. Regl ile beraber 10 gün hap, sonra 5 gün iğne sonra transfermiş. Hesaplarıma göre 20 Mart ı görüyorum 2-2 dondurmayı da sordum yumurta sayısı fazla ve kaliteli ise biz çift çift tercih ediyoruz dedi. Çok nadir de olsa çözünmeme ihtimali oluyormuş yumurtaların bu risk de azalıyor böylece dedi. Biri olmazsa öteki olur gibi. Ben şaşkın sorunca istemediğimiz birşey diye düşündü sanırım Çift donduğu için illa çift transfer etmek zorunda değiliz dedi ben dedim bizden yana sıkıntı yok çift olmasında güldü ben şu iğne döneminde 8 kilo aldığım için ne kadarını versek transfere kadar kardır dedi bir tek o kadar . Zaten diyetisyene başlamıştım bu hafta o bişi demeden hayırlısı bakalım hakkımızda
Nasıl fenayım bir bilsen Allah nasip eder de insanlara hamileyim dersem bana diyecekler ki 4 aylık hamilesin neden söylemedin! Gece uyutmadı hiç bir türlü rahat pozisyonu bulamadım, nefes alamadımKarnın şiş mi hala çok. Benim bugün bir tık arttı iki büklüm yürüyorum ağrım oluyo ama nefes darlığı vs yok. Bi iki güne azalmaya başlar diye umut ediyorum.
İnşallah canım benim Allahtan ümit kesilmez benim arkadaşımında gebelik testi negatif çıktı sonra kanda pozirif çıktı canımbu gece kandil gecesi bol bol dua et. Bende isteyen herkes için. Umarım bana da idrar testi hatalıdır Allahımmmm
Aaa canım ben dondurma ihtimali artıyor diye biliyordum herkes farklı bişey diyoSkrkz17 canım benim doktorun 2-2 dondurmayla ilgili cevabını yazmıştım ben alıntıladım yine yukarı. O da bu çözünmeme ihtimalinden çok nadir olarak bahsetti. İkisi de sağlıklı çözünürse illa 2 transfer edilecek diye birşey yok dedi bnm istemediğimi düşündü sanırım bir de şunu eklemişti en son o gün yazmamışım. Bu dondurup rahim dinlendirme evet tutunma olasılığını arttırıyor ancak dondurma-çözme işlemi ister istemez yumurtaların biraz kalitesini de düşürüyor dedi. O yüzden 2 olması ihtimalleri arttırmak için de önemli dedi
Amin inşallah canımbu gece kandil gecesi bol bol dua et. Bende isteyen herkes için. Umarım bana da idrar testi hatalıdır Allahımmmm
işte 2 embriyo olunca belki 2. çizgi çıkar dedim ama o bileeee çıkmadı kafayı yicemİnşallah canım benim Allahtan ümit kesilmez benim arkadaşımında gebelik testi negatif çıktı sonra kanda pozirif çıktı canım
Canım belki 1i tutmuşturişte 2 embriyo olunca belki 2. çizgi çıkar dedim ama o bileeee çıkmadı kafayı yicem
Canım 4 mmi aldılar mıAmin inşallah canım
Ben 2018 de polip miyom için histereskopi oldum hiç zor Bi işlem değildi, hatta şimdi tekrar oluşmuş 4 mm boyutunda idi 6 ay önce... İstanbulda mısın ben histereskopi mi yapan doktordan çok memnun kaldım çünküönerebilirim
Evet İstanbul'dayım yarın ki kan sonucuma göre doktorumka görüşüp artık karar vereceğim ne olacağına...Teşekkür ederim.Amin inşallah canım
Ben 2018 de polip miyom için histereskopi oldum hiç zor Bi işlem değildi, hatta şimdi tekrar oluşmuş 4 mm boyutunda idi 6 ay önce... İstanbulda mısın ben histereskopi mi yapan doktordan çok memnun kaldım çünküönerebilirim
İnşallahhh. Ama bel ağrısı dışında bir belitrimde yok. Geçende böyleydim. artık en kötüye hazırım yarın daha az ağlarımCanım belki 1i tutmuştur
Canım olumsuz düşünme yarın kesinleşsin biİnşallahhh. Ama bel ağrısı dışında bir belitrimde yok. Geçende böyleydim. artık en kötüye hazırım yarın daha az ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?