- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.621
Nasıl yan etkiler yaşıyorsunuzCanım ilaçlar bende çok yan etki yapıyor ya benim yaşadığım yerde de hiç özel hastane bile yok küçük bir devlet hastanesi var oraya randevu aldım ilk defa gidecem oraya da yaparlar bence testi ya hemde ilaçları söylicem yan etkisi oluyor diye
Bilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık yarın inşallah güzel sonuçlar alırım bakalım nasipAy evet teste giderken anneme adet oldum WC’de bakayım boşa deldirmiyim kendimi bile dedim. İshal 2-3 gün oldu ama geçti şükür. Batma olmadı ama
Senden de güzel haberler bekliyoruzCok teskkur ederm sükür eşim çıktı tesa ile bulundu bakalm bnm opu ne olacak
İnşallahhhhBilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık yarın inşallah güzel sonuçlar alırım bakalım nasip
Sol Böbreğim ağrıyordu nefes aldıkça batma oluyordu o hafifledi ama doktorum üroloji ye gidip ultrason la baktırmamı söyledi ama ben gidemedim transfer gününden beride hep ishalim hatta kabız olacam diye korkuyordum tam tersi oldu hemşire bol su iç ilaçları sakın bırakma dediNasıl yan etkiler yaşıyorsunuz
Opudan 2 gün sonra yaptırın.Kizlar slm ben tup bebek ignelerine devam ediyorum 2 yumurta var sadece biraz zor gidiyo yarin herşey yolundaysa p.tesi sali toplariz dedi dr..aklima takilan saglikciyim corona 2.doz aşı sırası geldi hatta p.tesi son tarih dr yaptir diyo ama ben cok tedirginim cok yuksek doz igneler alıyorum çünkü bide tup bebek tedavisinde aşı olan oldumuki daha guvenemiyorumda. Bu konuda fikri olan varmi?
Bugün doktora gittim ilaç yazdırmaya test yapalım mı dedim yapmadılar 8. Gün
Ayyy heycan yaptım şimdi :) ben yarın bi kan vereyim bence :)Evet çıkar benim dün 7. Günümdü biraz da olsa yükselmişAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sormayın keşke donmuş olsa diyordum o kadar acı çekiyorum ki gebe olduğuma sevinemedim. Aslında benimki hamilelik ohsssi. Yani östrojenle de çok ilgili östradiolum 1500 dü. Ama işte olmasa iyiydi. Sabah çok ciddi karın ağrısı çektim gaz sıkışması ama öldürdü beni soğuk soğuk terledim canım acıdı çok. Doktora gidene kadar kendiliğinden geçti muhtemelen gaz ve asit midemi sıkıştırdı bişeyler oldu ama o ağrı beş dakika daha sürseydi bayılırdım.Doktorumuz aynı geçen yıl ben de ilk denemede hamile kalıp ohss oldum ve hiç muayeneye çağırmadı öyle 6. Haftayı bekledim. Tam kalp atışı günü kanamam oldu bebeklerimin kalbi durdu. Şimdi histeroskopi oldum tekrar tedaviye başlayacağım ama bu taze transfer sevdasını hala anlamıyorum..
Gaz sancısı ben de yaşıyorum yaSormayın keşke donmuş olsa diyordum o kadar acı çekiyorum ki gebe olduğuma sevinemedim. Aslında benimki hamilelik ohsssi. Yani östrojenle de çok ilgili östradiolum 1500 dü. Ama işte olmasa iyiydi. Sabah çok ciddi karın ağrısı çektim gaz sıkışması ama öldürdü beni soğuk soğuk terledim canım acıdı çok. Doktora gidene kadar kendiliğinden geçti muhtemelen gaz ve asit midemi sıkıştırdı bişeyler oldu ama o ağrı beş dakika daha sürseydi bayılırdım.
Şimdi iyiyim nispeten çok şükür
Haşlanmış yumurta çok öneriyorlar bir de kuzum aklında olsun.Gaz sancısı ben de yaşıyorum ya
Merhaba yazışmaları tek tek okuyorumGün ışığında bir şeyler oldu mu ne dersiniz ? Ama 10 dk geçmiş oldu,5 değil belki banyo ışığında mı görmedim?
MerhabaHaşlanmış yumurta çok öneriyorlar bir de kuzum aklında olsun.
Ne gibi yan etkiler yapıyor bir de Bugün kaçıncı gününüzCanım ilaçlar bende çok yan etki yapıyor ya benim yaşadığım yerde de hiç özel hastane bile yok küçük bir devlet hastanesi var oraya randevu aldım ilk defa gidecem oraya da yaparlar bence testi ya hemde ilaçları söylicem yan etkisi oluyor diye
Merhaba bende pko var 15 gün önce yumurta toplama işlemi yapıldı 31 yumurtam toplandı 19 olgun çıktı ve 5.güne 16 kaliteli embriyom ulaştı ama ohss riskine karşı hepsi donduruldu inşallah marttaki adet döneminde tek embriyo olarak transfer edilecek. Sizinde sayınız çok iyi ben büyük ihtimalle iyi sayıda embriyonuz çıkacağını düşünüyorum. Opu sonrası dönem benimde çok ağrılı ve sancılı geçmişti 5 günde anca toparlamaya başlamıştım ilaçlarınızı kullandıkça sizinde şikayetleriniz azalacaktır insallahMerhaba
Öncelikle gebeliginiz hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin.. bende dün opu oldum 32 yumurtam toplandı ama ohss riskim çok fazlaymış dünden beri yerimden kalkamiyorum o kadar ağrım varki sanki göbeğimde kum torbaları var ve aşağı çekiyorlar kan dulandirici iğne antibiyotik filan verdi, ama çok zormuş gerçekten yattigim yerden biri tutmadan kalkamıyorum, azıcık evde yürüyüm desem, yürüyemiyorum ki katlaniyorum merak ettiğim sizler deneyimlisiniz biliyorsunuz, bugün 1. Gündü aradılar ve 32 yumurtanın 29 tanesi olgunmuş, 22 tanesi döllenmiş, 3. Ve 5 gün arayacaklar ve bana 5. Gün transferi yapacaklar ama rahim dinlendirme yapacaklar bir iki ay, bu 22 döllenenden 5 güne ulaşan olur değil mi cevap verirseniz çok sevinirim
Merhaba benimde amh değerim düşük 1.78 yarın yumurta toplamam var ama doktor sadece 2 tanesi ulaşmış dedi 17 mm ye ardışık tedavi önerebilirim duruma göre dedi siz ne yaptınız süreciniz nasıl gidiyor yumurta toplamanız oldumu kaç folikül oldu aceba?Herkese merhaba
Biz de bu ay başlıyoruz tedaviye. Haziran’da düşük yapmıştım, sonrasında Amh düşüklüğü sebebiyle hangi doktora gitsem tüp bebek dedi, bakalım.. Şimdi Lh baktırıyorum, ona göre ilaca başlayacağım.
İlk gittiğim doktor promotil women vermişti. Şimdi tüp bebek yaptıracağım doktor Arı sütünü önerdi yumurta kalitesi için, gayet profesör, hatta tüp bebek eğitimini harvard’da almış, böyle arı sütü fln önerince şaşırdım :) ama dedim demek ki bi bildiği var. Sizlerinde aklında olsun. Umarım herkes beklediği güzel haberi bir an önce alır..
Çok sevindim sizin adınızaMerhaba bende pko var 15 gün önce yumurta toplama işlemi yapıldı 31 yumurtam toplandı 19 olgun çıktı ve 5.güne 16 kaliteli embriyom ulaştı ama ohss riskine karşı hepsi donduruldu inşallah marttaki adet döneminde tek embriyo olarak transfer edilecek. Sizinde sayınız çok iyi ben büyük ihtimalle iyi sayıda embriyonuz çıkacağını düşünüyorum. Opu sonrası dönem benimde çok ağrılı ve sancılı geçmişti 5 günde anca toparlamaya başlamıştım ilaçlarınızı kullandıkça sizinde şikayetleriniz azalacaktır insallah
Canım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana yaNe gibi yan etkiler yapıyor bir de Bugün kaçıncı gününüz
İnşallah çıkar canım çok geçmiş olsun ama çok erken değil mi daha gerçi 5. Gün embriyosuysa çıkar muhtemelenCanım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?