şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ay evet teste giderken anneme adet oldum WC’de bakayım boşa deldirmiyim kendimi bile dedim. İshal 2-3 gün oldu ama geçti şükür. Batma olmadı ama
Bilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık yarın inşallah güzel sonuçlar alırım bakalım nasip

Nasıl yan etkiler yaşıyorsunuz
Sol Böbreğim ağrıyordu nefes aldıkça batma oluyordu o hafifledi ama doktorum üroloji ye gidip ultrason la baktırmamı söyledi ama ben gidemedim transfer gününden beride hep ishalim hatta kabız olacam diye korkuyordum tam tersi oldu hemşire bol su iç ilaçları sakın bırakma dedi

Opudan 2 gün sonra yaptırın.

Sormayın keşke donmuş olsa diyordum o kadar acı çekiyorum ki gebe olduğuma sevinemedim. Aslında benimki hamilelik ohsssi. Yani östrojenle de çok ilgili östradiolum 1500 dü. Ama işte olmasa iyiydi. Sabah çok ciddi karın ağrısı çektim gaz sıkışması ama öldürdü beni soğuk soğuk terledim canım acıdı çok. Doktora gidene kadar kendiliğinden geçti muhtemelen gaz ve asit midemi sıkıştırdı bişeyler oldu ama o ağrı beş dakika daha sürseydi bayılırdım.

Şimdi iyiyim nispeten çok şükür

Gaz sancısı ben de yaşıyorum ya

Haşlanmış yumurta çok öneriyorlar bir de kuzum aklında olsun.
Merhaba
Öncelikle gebeliginiz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.. bende dün opu oldum 32 yumurtam toplandı ama ohss riskim çok fazlaymış dünden beri yerimden kalkamiyorum o kadar ağrım varki sanki göbeğimde kum torbaları var ve aşağı çekiyorlar kan dulandirici iğne antibiyotik filan verdi, ama çok zormuş gerçekten yattigim yerden biri tutmadan kalkamıyorum, azıcık evde yürüyüm desem, yürüyemiyorum ki katlaniyorum merak ettiğim sizler deneyimlisiniz biliyorsunuz, bugün 1. Gündü aradılar ve 32 yumurtanın 29 tanesi olgunmuş, 22 tanesi döllenmiş, 3. Ve 5 gün arayacaklar ve bana 5. Gün transferi yapacaklar ama rahim dinlendirme yapacaklar bir iki ay, bu 22 döllenenden 5 güne ulaşan olur değil mi cevap verirseniz çok sevinirim

Ne gibi yan etkiler yapıyor bir de Bugün kaçıncı gününüz

Merhaba kızlar, bugün 2 adet dondurulmuş embriyom transfer edildi. Çok güzel bir andı, acı veya can yakan hiçbir şey yoktu. Şimdi dinlenmedeyim, hafif bir karıncalanma hissi var o kadar. 2mart tahlil tarihim azimliyim bekleyeceğim diyorum ama bakalım hormonlar ne diyecek. En güzel ve yüce şekilde evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Herkesin kandili mübarek olsun

Merhaba bende pko var 15 gün önce yumurta toplama işlemi yapıldı 31 yumurtam toplandı 19 olgun çıktı ve 5.güne 16 kaliteli embriyom ulaştı ama ohss riskine karşı hepsi donduruldu inşallah marttaki adet döneminde tek embriyo olarak transfer edilecek. Sizinde sayınız çok iyi ben büyük ihtimalle iyi sayıda embriyonuz çıkacağını düşünüyorum. Opu sonrası dönem benimde çok ağrılı ve sancılı geçmişti 5 günde anca toparlamaya başlamıştım ilaçlarınızı kullandıkça sizinde şikayetleriniz azalacaktır insallah

Merhaba benimde amh değerim düşük 1.78 yarın yumurta toplamam var ama doktor sadece 2 tanesi ulaşmış dedi 17 mm ye ardışık tedavi önerebilirim duruma göre dedi siz ne yaptınız süreciniz nasıl gidiyor yumurta toplamanız oldumu kaç folikül oldu aceba?

Çok sevindim sizin adınıza inşallah benimde öyle olur benim opu olmadan önce zaten sinyalleri vermişti artık şişmeye başlamıştım ve çok midem bulanmisti dünde opu olunca iyice bitirdi beni. İnşallah sizinki gibi olur benimde, ben Ankara bahcecide tedavi görüyorum. Dr um iki embriyoya hiç sıcak bakmıyor kesinlikle tek embriyodan yana bir ay rahim dinlendirme yapacak bende de

Ne gibi yan etkiler yapıyor bir de Bugün kaçıncı gününüz
Canım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana ya

Canım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana ya
İnşallah çıkar canım çok geçmiş olsun ama çok erken değil mi daha gerçi 5. Gün embriyosuysa çıkar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…