- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.641
Benimde opu 'dan 3 gün önce ohss belirtilerim belirgin şekilde çıkmıştı. Opu sonrası zaten dediğim gibi çok ağrılıydi inşallah karşılığını aliriz. Benim doktorumda tek embriyodan yana daha önce 1 düşük ve 1 tanede erken doğumum olduğu için iki transfere sıcak bakmıyor zaten bende korkuyorum ikiz hamilelikten erken doğum riski daha fazla oluyor diye. Bu arada bende İstanbul medicana da tedavi görüyorum. Rahim dinlendirme bizim gibi çok yumurtası toplanan hastalarda avantaj aslında hem ohss riskine karşı hemde rahimin toparlanması ve tutunmada problem yaşanmaması için.Çok sevindim sizin adınızainşallah benimde öyle olur benim opu olmadan önce zaten sinyalleri vermişti artık şişmeye başlamıştım ve çok midem bulanmisti dünde opu olunca iyice bitirdi beni. İnşallah sizinki gibi olur benimde, ben Ankara bahcecide tedavi görüyorum. Dr um iki embriyoya hiç sıcak bakmıyor kesinlikle tek embriyodan yana bir ay rahim dinlendirme yapacak bende de
Evet kesinlikle vücudumuz kendine gelsin, ve sağlığımıza kavusalimda birinci en önemli şey bu şuanda rahimde bir ayda dinlenirse daha garanti olur, bu şekilde istemezdim zaten. Şuan ilaç verdi mi size? Bana kan sulandirici, antibiyotik, kabız ilacı ve yine cetrodite verdi olağan dışı büyümeyi engelledim diye vurulacakmisim yine cetrodite yiBenimde opu 'dan 3 gün önce ohss belirtilerim belirgin şekilde çıkmıştı. Opu sonrası zaten dediğim gibi çok ağrılıydi inşallah karşılığını aliriz. Benim doktorumda tek embriyodan yana daha önce 1 düşük ve 1 tanede erken doğumum olduğu için iki transfere sıcak bakmıyor zaten bende korkuyorum ikiz hamilelikten erken doğum riski daha fazla oluyor diye. Bu arada bende İstanbul medicana da tedavi görüyorum. Rahim dinlendirme bizim gibi çok yumurtası toplanan hastalarda avantaj aslında hem ohss riskine karşı hemde rahimin toparlanması ve tutunmada problem yaşanmaması için.
Bak boşa üzdün kendiniKızlar rahim filmi çektirdim çok şükür herşey yolunda embriyolar iyi ve orta kaliteymis çok küçük bi olasılık bozulma dedi eğer istersen çift yaparız dedi bişey çıkmazsa o zamana dedi içim rahatladı
Bana dostinex ve antibiyotik verdi birde ağrı kesici verdi. Dostinex rahatlattı ama beni bitince bikac gün sonra adette oldum iyice rahatladım. Bidahaki adete de inşallah transfer olacak.Evet kesinlikle vücudumuz kendine gelsin, ve sağlığımıza kavusalimda birinci en önemli şey bu şuanda rahimde bir ayda dinlenirse daha garanti olur, bu şekilde istemezdim zaten. Şuan ilaç verdi mi size? Bana kan sulandirici, antibiyotik, kabız ilacı ve yine cetrodite verdi olağan dışı büyümeyi engelledim diye vurulacakmisim yine cetrodite yi
İnşallahBana dostinex ve antibiyotik verdi birde ağrı kesici verdi. Dostinex rahatlattı ama beni bitince bikac gün sonra adette oldum iyice rahatladım. Bidahaki adete de inşallah transfer olacak.
Merhaba bende polikistik over yok ama aşılama ya da çatlatma iğnesi denemeden tüp tedavisine geçiyorum, herkesin durumuna göre değişiyor. Doktorunuz dışında birkaç doktordan daha fikir alın bence.Bana aşılama ve çatlatma öneren de oldu ama kabul etmedimBen 28 yaşındayım ,2 yıldır deniyoruz , olamama sebebi inüsilün direnci ve polikistik over , aralıkta diyabet ilaçları ile başladım 8 kg verdim, kilo verince geçen ay klomene başladık , kullandım olmadı , bugün kontrole gittim adetin 4 üncü günü ultrason ile baktı , kist oluşmamış bu ay yine klomen kullanacağız eğer olmaz ise önümüzdeki ay seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,
Yumurtam yeterli miktarda büyüyor ancak çatlamıyor bu sebepten gebelik olmuyor açıklaması bu yönde, bende çatlatma iğnesi veya aşılama sordum bugün, doktorum bana bu yöntemler herkes için geçerli değil polikistik olduğun için senin durumun tüp bebekte daha yatkın şansın yüksek dedi ,
Ama buradaki yorumlarda da hep bi tüp bebek öncesi aşılama yapılmış çatlatma iğnesi yapılmış , gerek yok dedi vakit kaybı , bilemedim ,
Çok kararsız kaldım kızlar , birazda morelim bozuldu , tüp bebek için değil , sadece size şeyi soracağım siz tüp bebek tedavisine başlamadan önce aşılama veya çatlatma kullandınız mı ?
Bu arada polikistik olduğum için AMH ve FSH değerlerime bakılmadı
Haşlanmış yumurtanın da beyazını yiyemiyorum hiç sevmemHaşlanmış yumurta çok öneriyorlar bir de kuzum aklında olsun.
Bana 12 güne kadar buyuk ihtimal olursun eğer olmazsan gel ultrason yapalım ona göre ilaç yazarız dedi ve 11. gün oldum. Benimde adetlerim çok düzensiz ama bu ay kullandığımız bu iğneler ilaçlardan sonra büyük ihtimal adet olursun.İnşallahopudan kaç gün sonra oldunuz adet? Bana dün Dr 10 güne kadar olursun dedi ama ben zaten düzensiz adet görüyorum ilaçsız adet olamıyorum bunu söyledim ama olacaksın dedi. Adet olunca da vücudun rahatlayacak dedi. Ya olamazsam düzensiz olduğu icin
İnşallah güzel haberlerini alırız benimde transferim 2 veya 3 martta olacak benimde 2 tane dondurulmuş 5. gün embriyom var inş hepimiz hamile kalırız bu gece hepinize çok çok dua edicemMerhaba kızlar, bugün 2 adet dondurulmuş embriyom transfer edildi. Çok güzel bir andı, acı veya can yakan hiçbir şey yoktu. Şimdi dinlenmedeyim, hafif bir karıncalanma hissi var o kadar. 2mart tahlil tarihim azimliyim bekleyeceğim diyorum ama bakalım hormonlar ne diyecek. En güzel ve yüce şekilde evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Herkesin kandili mübarek olsun
İnşallah bizler de pko olduğu için bi sıkıntı bitse diğerini düşünüyoruz sürekli olur mu olmaz mı diyeBana 12 güne kadar buyuk ihtimal olursun eğer olmazsan gel ultrason yapalım ona göre ilaç yazarız dedi ve 11. gün oldum. Benimde adetlerim çok düzensiz ama bu ay kullandığımız bu iğneler ilaçlardan sonra büyük ihtimal adet olursun.
Benim de 30 yumurta toplanmış 22 si döllenmişti sayılar aynı :) 5. Güne 11 tanesi iyi kalitede geldi ama 6. Gün bir sürpriz telefonla 2 tanesinin daha dondurulduğunu öğrendim. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahMerhaba
Öncelikle gebeliginiz hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin.. bende dün opu oldum 32 yumurtam toplandı ama ohss riskim çok fazlaymış dünden beri yerimden kalkamiyorum o kadar ağrım varki sanki göbeğimde kum torbaları var ve aşağı çekiyorlar kan dulandirici iğne antibiyotik filan verdi, ama çok zormuş gerçekten yattigim yerden biri tutmadan kalkamıyorum, azıcık evde yürüyüm desem, yürüyemiyorum ki katlaniyorum merak ettiğim sizler deneyimlisiniz biliyorsunuz, bugün 1. Gündü aradılar ve 32 yumurtanın 29 tanesi olgunmuş, 22 tanesi döllenmiş, 3. Ve 5 gün arayacaklar ve bana 5. Gün transferi yapacaklar ama rahim dinlendirme yapacaklar bir iki ay, bu 22 döllenenden 5 güne ulaşan olur değil mi cevap verirseniz çok sevinirim
İnşallah önemli bir şeyin yoktur canım stres yapma inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninleCanım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana ya
Aaa inanmıyorum bekliyoruz güzel sonucunuCanım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana ya
Maalesef öyle bu ay bir sürü igne ilaç kullandık o kadar çok hormon aldık adet büyük ihtimal kendiliginden olacaktı zaten oldu da ama bidahaki ay bakalım nasıl olacak inşallah kendiliğinden olur da birdaha ilaç kullanmak zorunda kalmayız.İnşallah bizler de pko olduğu için bi sıkıntı bitse diğerini düşünüyoruz sürekli olur mu olmaz mı diye
Benden de 25 tane toplanmıştı 16 tanesi döllenmişti 11 tanesi 3.güne gitti ama 5. güne ulaşan sadece 2 tane olduBenim de 30 yumurta toplanmış 22 si döllenmişti sayılar aynı :) 5. Güne 11 tanesi iyi kalitede geldi ama 6. Gün bir sürpriz telefonla 2 tanesinin daha dondurulduğunu öğrendim. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Çok heyecanlı inşallah güzel haberlerini alırız canımKızlar burda ki acil gebelik testi yapmıyor muş kanda sadece idrar testi ile bakacak bide gaita testi verdim enfeksiyon var mı diye yarım saat sonra çıkacak mış sonuçlar
Hayırlı haberlerle inşallahKızlar burda ki acil gebelik testi yapmıyor muş kanda sadece idrar testi ile bakacak bide gaita testi verdim enfeksiyon var mı diye yarım saat sonra çıkacak mış sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?