şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Benimde opu 'dan 3 gün önce ohss belirtilerim belirgin şekilde çıkmıştı. Opu sonrası zaten dediğim gibi çok ağrılıydi inşallah karşılığını aliriz. Benim doktorumda tek embriyodan yana daha önce 1 düşük ve 1 tanede erken doğumum olduğu için iki transfere sıcak bakmıyor zaten bende korkuyorum ikiz hamilelikten erken doğum riski daha fazla oluyor diye. Bu arada bende İstanbul medicana da tedavi görüyorum. Rahim dinlendirme bizim gibi çok yumurtası toplanan hastalarda avantaj aslında hem ohss riskine karşı hemde rahimin toparlanması ve tutunmada problem yaşanmaması için.

Evet kesinlikle vücudumuz kendine gelsin, ve sağlığımıza kavusalimda birinci en önemli şey bu şuanda rahimde bir ayda dinlenirse daha garanti olur, bu şekilde istemezdim zaten. Şuan ilaç verdi mi size? Bana kan sulandirici, antibiyotik, kabız ilacı ve yine cetrodite verdi olağan dışı büyümeyi engelledim diye vurulacakmisim yine cetrodite yi

Bana dostinex ve antibiyotik verdi birde ağrı kesici verdi. Dostinex rahatlattı ama beni bitince bikac gün sonra adette oldum iyice rahatladım. Bidahaki adete de inşallah transfer olacak.

Bana dostinex ve antibiyotik verdi birde ağrı kesici verdi. Dostinex rahatlattı ama beni bitince bikac gün sonra adette oldum iyice rahatladım. Bidahaki adete de inşallah transfer olacak.
İnşallah opudan kaç gün sonra oldunuz adet? Bana dün Dr 10 güne kadar olursun dedi ama ben zaten düzensiz adet görüyorum ilaçsız adet olamıyorum bunu söyledim ama olacaksın dedi. Adet olunca da vücudun rahatlayacak dedi. Ya olamazsam düzensiz olduğu icin

Merhaba bende polikistik over yok ama aşılama ya da çatlatma iğnesi denemeden tüp tedavisine geçiyorum, herkesin durumuna göre değişiyor. Doktorunuz dışında birkaç doktordan daha fikir alın bence.Bana aşılama ve çatlatma öneren de oldu ama kabul etmedim

Bana 12 güne kadar buyuk ihtimal olursun eğer olmazsan gel ultrason yapalım ona göre ilaç yazarız dedi ve 11. gün oldum. Benimde adetlerim çok düzensiz ama bu ay kullandığımız bu iğneler ilaçlardan sonra büyük ihtimal adet olursun.

İnşallah güzel haberlerini alırız benimde transferim 2 veya 3 martta olacak benimde 2 tane dondurulmuş 5. gün embriyom var inş hepimiz hamile kalırız bu gece hepinize çok çok dua edicem

İnşallah bizler de pko olduğu için bi sıkıntı bitse diğerini düşünüyoruz sürekli olur mu olmaz mı diye

Benim de 30 yumurta toplanmış 22 si döllenmişti sayılar aynı :) 5. Güne 11 tanesi iyi kalitede geldi ama 6. Gün bir sürpriz telefonla 2 tanesinin daha dondurulduğunu öğrendim. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

Canım ishalim sürekli transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam 11 şubatta transfer olmuştum dua edin bana ya
İnşallah önemli bir şeyin yoktur canım stres yapma inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle

İnşallah bizler de pko olduğu için bi sıkıntı bitse diğerini düşünüyoruz sürekli olur mu olmaz mı diye
Maalesef öyle bu ay bir sürü igne ilaç kullandık o kadar çok hormon aldık adet büyük ihtimal kendiliginden olacaktı zaten oldu da ama bidahaki ay bakalım nasıl olacak inşallah kendiliğinden olur da birdaha ilaç kullanmak zorunda kalmayız.

Benden de 25 tane toplanmıştı 16 tanesi döllenmişti 11 tanesi 3.güne gitti ama 5. güne ulaşan sadece 2 tane oldu eşimin sperm morfolojisinde biraz sorun vardı mikroçip yaptırmamıza rağmen 2 tane kaldı. Afyondaki kontrollerimi yapan kadın doktorum spermde ciddi sorun varmış demek ki dedi yoksa senin yumurta sayın çok iyiydi dedi. Şimdi sizin yazılarınıza bakıyorum sizde 5.güne giden çok daha fazla sizde spermle ilgili bir sorun var mı acaba?

Şuan test sonucu pozitif olan arkadaşlar transfer öncesi dikkat etmeniz gereken şeyler söyledi mi doktorunuz birde transferden önce kullandığınız vitamin ilacı falan neler verdi doktorunuz ve siz nasıl beslendiniz :) teşekkürler

Kızlar burda ki acil gebelik testi yapmıyor muş kanda sadece idrar testi ile bakacak bide gaita testi verdim enfeksiyon var mı diye yarım saat sonra çıkacak mış sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…