şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bizde spermde sorun yoktu aslında pco olduğu halde o bile gebe kalmama engel değildi, sebepsiz ki bence psikolojikti

Ama dr.uma tekrar tekrar sordum yaptir dedi ilk dozda simdide oyle diyor arkadaşlarimda yaptir hem gebe kalirsan korumasi olur bebegede gecer dediler ilk dozu oyle yaptirdim simdi cok kararsiz kaldim delirecem valla herkes yaptir diyo benim icime sinmiyor normalde 2.doza kadar yumurta toplariz demişti en basta dr ama benim yumurtalar gec büyüyünce çakıştı simdi tarih.kurumda gebe dr.umuz vardi 5 aylik o hic dusunmeden yaptirdi ya

Merhaba, 1.78 fena sayılmaz aslında amh’ınız, yaşınız kaç? Benim 1.15’ti, dün kontrol vardı 10’a yakın yumurta çıkar diyor doktorum ama tabi kalitesini bilemiyoruz, genetiğe de gidecekler kaçı son güne gelir belli olmaz. Biraz geriden geliyorlardı, bugün güzel görünüyorlar dedi dün. Pazar günü toplanacak. Takviye vermedi mi size tedaviye başlarken? Bir de ilaçları ne dozlarda kullandınız? Bana, riske atmak istemediğim için yüksek doz verdim demişti, bunlar da etkilemiş olabilir..

Bak boşa üzdün kendini çok şükür canım benim
Aynen canım %5 gibi küçük bi rakam dedi doktor bozulma oranına çift embriyoda erken doğum riski falan olabilirmiş ama onun dışında pek risk olmaz dedi bunları konuşuruz önümüzdeki ay düşün istemezsen tek yaparız dedi

Bana menapur iğne verdi 300 dozu 4 tüp şeklinde 9 gün kalçadan 18:30da onu kullandım 3 cetrotide kullandım sabah 7 de göbekten dünde 21:30 da çatlatma iğnesi vurdum iki tane ultrasyon da sağda 3 solda 4 yumurta var dedi ama son ultrasyon da da biri 16.9 biri 15 dedi diğerlerinde 9-10 civarıydı iğnelerden öncede folikledevit damla verdi sadece
Ama yarın için belki çok az yumurta çıkar transfer olmayabilir moralim çok bozuk

Bir de benim amh değerim bi 0.68 çıltı nir 1.78 çıktı em son 1.78 anlamadım değer kaç tam olarak

28 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk denemem

Ohss dolayısıyla bol protein, nar suyu ya da C vit li meyveler yedim. Uzun zamandır omepa q10, inofolic combi kullanıyorum. Pco dolayısıyla glifor. Transfer sonrası oksapar, coraspin, estrofem, progestan fitil. 8 hap, 1 iğne, 4 fitil ile gün bitiyor

Kızlar moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştu olsaydı çıkardı dimi

Benim doktorum grip aşısı bile yaptırma dedi tercih meselesi heralde

Bana 300 merional, 300 gonalf vermişti. 8 günlük protokoldu, onlar bitince uzattı günleri toplamda 11 gün ilaç kullanmış olacağım, çatlatma iğnesi yarın akşam vurulacak. Bozmayın moralinizi; havuz yapmak da mantıklı oluyor az yumurta olduğunda. Bana donmuş transfer yapılacak En erken Nisan’da, onun için zaten bşr beklentim yok bu sefer için, 5. Güne sağlıklıca gelseler yeter.. çok yumurta olması da herşeyin şyi gideceğinin garantisi diil, elenen çok oluyor. Doktorum %25 5. Güne çıkar genelde demişti bana.. Amh’ınızın bu kadar farklı çıkması ilginç ama, aynı labovatuvar mıydı? Benim biri 1,06 biri 1,15 çıkmıştı, çok fark etmedi yani..
Bu toplamada pek çıkmaz ise takviye isteyin bence doktorunuzdan, vitaminler pahalı ama faydasını gören çok var, bir de arı sütünü yazmıştım zaten, ona da başlayın bence, zarar gelmez.

Kızlar moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştu olsaydı çıkardı dimi
Yanlış anlamadıysam transferinizin 7. Günü bugün değil mi? İdrar testine güvenip de moralinizi bozmayın bence, 3. Gün embriyosu için daha erken burda yazıldığı kadarıyla, ki idrar testinde yanılma payı çok oluyor. Kendinizi üzmeden kan testi zamanınızı bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…