- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.681
Canım doktora sordum da daha 7.günün belli olmaz idrarda dediCanım 3. Gün embriyosu idrara geçmemiş olabilir moralini bozma yarın kan testi ver bence
Yarın vermeyi düşünüyordum aslında ama içime bir şüphe düştü orda da belli olmazsa diye doktor idrarda henüz belli olmaz zaten dedi3. Gün embriyosunda erken olabilir idrar testi... birde ben bi güvenemiyorum o testlere...içini ferah tut bir kaç gün bekleyip kan ver bence
Öyledir kuzum ya doktorum da erken daha dediYanlış anlamadıysam transferinizin 7. Günü bugün değil mi? İdrar testine güvenip de moralinizi bozmayın bence, 3. Gün embriyosu için daha erken burda yazıldığı kadarıyla, ki idrar testinde yanılma payı çok oluyor. Kendinizi üzmeden kan testi zamanınızı bekleyin
İdrara güven olmaz bence 7. Gün erken, hiç moral bozmayın, çift embriyo olduğu için kanda çıkma ihtimali yüksek. İnşallah güzel haberler verirsinYarın vermeyi düşünüyordum aslında ama içime bir şüphe düştü orda da belli olmazsa diye doktor idrarda henüz belli olmaz zaten dedi
İnşAllah kuzum ya yarın gidecem bakalım ne olacak sonucuİdrara güven olmaz bence 7. Gün erken, hiç moral bozmayın, çift embriyo olduğu için kanda çıkma ihtimali yüksek. İnşallah güzel haberler verirsin
Bence çok erken daha yarın kanda da çıkmayabilir bence bekleyin test gününüzüKızlar moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştu olsaydı çıkardı dimi
Bilmiyorum kuzum ya kafam çok karışıkBence çok erken daha yarın kanda da çıkmayabilir bence bekleyin test gününüzü
Daha çok erkenmiş idrar testi için, doktorunuzu dinleyin ve ilk verilen tahlil gününü bekleyin bence, moralinizi bozmayın belki de size sizin kadar yakın, moral durumunuzdan etkilenenler vardır oralarda bir yerlerde, siz moralinizi yüksek tutunKızlar moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştu olsaydı çıkardı dimi
Bence aklını karıştırma test gününü bekle benim transferim 10 nunda ve 6. Gün embriyosu olduğu halde 20 sine gün verdi doktor senin 3. Gün embriyosu ve 11 inde transfer olmuşsun bence beklemeli ve moralini bozmamalısınBilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık
İltihap sonucu çıktı mıİnşAllah kuzum ya yarın gidecem bakalım ne olacak sonucu
Evet kuzum gaita da amip ten şüphelenmişti doktorum ama temiz çıktı sorun yok yani çünkü enfeksiyon olunca bebiş tutunamazmış önemliymişİltihap sonucu çıktı mı
Çok şükürEvet kuzum gaita da amip ten şüphelenmişti doktorum ama temiz çıktı sorun yok yani çünkü enfeksiyon olunca bebiş tutunamazmış önemliymiş
Cok tesekkur ederim hepinize de opu da bitti hersey yolunda gitti insallah saglikli.embriyolarimizda olir mübarek kandil günü Rabbkm hic birimizn kucağınò bos birakmasnSenden de güzel haberler bekliyoruz
Bence hic bos yere kendinizi üzmeyin daha 7.gün odrar testinde cikmaz benceCanım doktora sordum da daha 7.günün belli olmaz idrarda dedi
Öyle mi yapim canım hiç bilmiyorum kafam çok karışıkHayat su 0606 çok erken bence kuzum yarın da test verme. Gönlünü darlama. Az daha sabret olur mu kuzum
Bakalım kuzum inşallah ondan çıkmamıştır testteBence hic bos yere kendinizi üzmeyin daha 7.gün odrar testinde cikmaz bence
Arı sütü ve prowoman alıp başlamayı düşünüyorum olmazsa zaten iksiide hacettepe üniversitesinde aynı labaratuar ama ilk düşük çıktıktan sonra ben sabah akşam hayıt oktu içmiştim gündw iki kez aceba onun mu etkisi oldu diyorumBana 300 merional, 300 gonalf vermişti. 8 günlük protokoldu, onlar bitince uzattı günleri toplamda 11 gün ilaç kullanmış olacağım, çatlatma iğnesi yarın akşam vurulacak. Bozmayın moralinizi; havuz yapmak da mantıklı oluyor az yumurta olduğunda. Bana donmuş transfer yapılacak En erken Nisan’da, onun için zaten bşr beklentim yok bu sefer için, 5. Güne sağlıklıca gelseler yeter.. çok yumurta olması da herşeyin şyi gideceğinin garantisi diil, elenen çok oluyor. Doktorum %25 5. Güne çıkar genelde demişti bana.. Amh’ınızın bu kadar farklı çıkması ilginç ama, aynı labovatuvar mıydı? Benim biri 1,06 biri 1,15 çıkmıştı, çok fark etmedi yani..
Bu toplamada pek çıkmaz ise takviye isteyin bence doktorunuzdan, vitaminler pahalı ama faydasını gören çok var, bir de arı sütünü yazmıştım zaten, ona da başlayın bence, zarar gelmez.
Çok güzel inşallah benimde o şekilde olurBenim de 30 yumurta toplanmış 22 si döllenmişti sayılar aynı :) 5. Güne 11 tanesi iyi kalitede geldi ama 6. Gün bir sürpriz telefonla 2 tanesinin daha dondurulduğunu öğrendim. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?