şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

3. Gün embriyosunda erken olabilir idrar testi... birde ben bi güvenemiyorum o testlere...içini ferah tut bir kaç gün bekleyip kan ver bence
Yarın vermeyi düşünüyordum aslında ama içime bir şüphe düştü orda da belli olmazsa diye doktor idrarda henüz belli olmaz zaten dedi

İnşallah Öyledir kuzum ya doktorum da erken daha dedi

Yarın vermeyi düşünüyordum aslında ama içime bir şüphe düştü orda da belli olmazsa diye doktor idrarda henüz belli olmaz zaten dedi
İdrara güven olmaz bence 7. Gün erken, hiç moral bozmayın, çift embriyo olduğu için kanda çıkma ihtimali yüksek. İnşallah güzel haberler verirsin

Kızlar moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştu olsaydı çıkardı dimi
Daha çok erkenmiş idrar testi için, doktorunuzu dinleyin ve ilk verilen tahlil gününü bekleyin bence, moralinizi bozmayın belki de size sizin kadar yakın, moral durumunuzdan etkilenenler vardır oralarda bir yerlerde, siz moralinizi yüksek tutun

Arı sütü ve prowoman alıp başlamayı düşünüyorum olmazsa zaten iksiide hacettepe üniversitesinde aynı labaratuar ama ilk düşük çıktıktan sonra ben sabah akşam hayıt oktu içmiştim gündw iki kez aceba onun mu etkisi oldu diyorum

Çok güzel inşallah benimde o şekilde olur şuan hamilelik nasıl gidiyor taze transfer mi yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…