şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah tek istediğim o biir de bir dahaki ay transfer yaparsa tutarsa Allah'tan başka birşey istemem

Hangi merkez bu

Hayat su 0606 canım çok erken yapmışsın ama bozma moralini heleki idrar testlerine hiç güvenmiyorum ben daha zamanın değilmis ki
Bilmiyorum kuzum ilk duyunca bir şok oldum sonra düşününce evet doğru çıkmaz daha testte yarın da sadece ilaçlarımı alıp gelicem test yaptırmicam

Canım merhaba ben de son 2 yıldır neredeyse hiç ilaçsız adet olmamıştım ama opudan sonra 5. Gün kendiliğimden oldum Diğer iki arkadaşımız da 5. Ve 6. Günlerinde oldular. Şimdi rahim dinlendirmedeyiz. Bir sonraki adette başlayacağız transfer hazırlıklarına. Benim doktorum ikinci adeti bekleyip geciktirmemek adına 16. Gün direk tarlusala başlatıyor hatta bu ay

Ya teşekkür ederim canım cevapladigin için o zaman bende olurum herhalde dün opu oldum ama bugün çok çok hafif kanamam hala devam ediyor normal dimi? Bende de rahim dinlendirme yapacak ki çok daha iyi oldu bizler için transfere ikinci adette başlıyor dimi günü filan önemli mi

İkinci adette başlıyor canım bende dinlendirmedeyim ilk adetimi oldum şimdi bu adette leke gelir gelmez ara bizi dediler

Evet evet 3 gün kadar bende de hafif devam etti 5. Gün olduk zaten 3 kişi peşpeşe

Amh değerinin değişmeyeceğini söylemişti bana doktorlar ama burda rezervimi arttırdım diyen de var Her halukarda takviyeleri kullanın bence de, hem yaşınız hem de amh’ınız olumsuzluğa kapılmanızı gerektircek durumda değil, bu sefet olmazsa bir sonraki sefer olur eminim. Ankara’dasınız sanırım, hangi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…