- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.701
İnşallahMaalesef öyle bu ay bir sürü igne ilaç kullandık o kadar çok hormon aldık adet büyük ihtimal kendiliginden olacaktı zaten oldu da ama bidahaki ay bakalım nasıl olacak inşallah kendiliğinden olur da birdaha ilaç kullanmak zorunda kalmayız.
Hangi merkez buBenim gittiğim merkezde
Tedaviye başlayınca yumurtlama takibi 2000₺ (Yumurta oluşmazsa da bir aksilik çıksa da bu parayı ödüyorsun)
Yumurta toplama 5750₺ (Embriyo oluşmazsa da bunu ödüyorsun)
Transfer 2000₺
Fazladan oluşan embriyoları dondurmak istersen bir sene dondurma fiyatı 1500 ₺
Tabi ilki tutmazsa donmuş embriyo transferi daha uygun olacak.
ilaçlar da size verilen doza bağlı 3-5000₺
Bilmiyorum kuzum ilk duyunca bir şok oldum sonra düşününce evet doğru çıkmaz daha testte yarın da sadece ilaçlarımı alıp gelicem test yaptırmicamHayat su 0606 canım çok erken yapmışsın ama bozma moralini heleki idrar testlerine hiç güvenmiyorum ben daha zamanın değilmis ki
Evet evet hiç yaptırma zamanı ne zamansa o zaman yaptır moralini yüksek tut herşey güzel olacakBilmiyorum kuzum ilk duyunca bir şok oldum sonra düşününce evet doğru çıkmaz daha testte yarın da sadece ilaçlarımı alıp gelicem test yaptırmicam
Canım merhaba ben de son 2 yıldır neredeyse hiç ilaçsız adet olmamıştım ama opudan sonra 5. Gün kendiliğimden oldumİnşallahopudan kaç gün sonra oldunuz adet? Bana dün Dr 10 güne kadar olursun dedi ama ben zaten düzensiz adet görüyorum ilaçsız adet olamıyorum bunu söyledim ama olacaksın dedi. Adet olunca da vücudun rahatlayacak dedi. Ya olamazsam düzensiz olduğu icin
Ya teşekkür ederim canım cevapladigin içinCanım merhaba ben de son 2 yıldır neredeyse hiç ilaçsız adet olmamıştım ama opudan sonra 5. Gün kendiliğimden oldumDiğer iki arkadaşımız da 5. Ve 6. Günlerinde oldular. Şimdi rahim dinlendirmedeyiz. Bir sonraki adette başlayacağız transfer hazırlıklarına. Benim doktorum ikinci adeti bekleyip geciktirmemek adına 16. Gün direk tarlusala başlatıyor hatta bu ay
Kuzum senin bugün daha 10. Günün yahu 5. Gün embriyosu da 12. Günde 30 larda çıkıyor hcg 2 gün daha sabret dur bakalımKızlar moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştu olsaydı çıkardı dimi
Canım bende öyle düşünüyorum 3. Gün embriyosu ya kanda bile belki çıkmaz daha bence bekle kuzum üzülmedeCanım doktora sordum da daha 7.günün belli olmaz idrarda dedi
7.günümmüş canım doktorum öyle söyledi 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum idrarda çıkmaz zaten dediKuzum senin bugün daha 10. Günün yahu 5. Gün embriyosu da 12. Günde 30 larda çıkıyor hcg 2 gün daha sabret dur bakalım
İkinci adette başlıyor canım bende dinlendirmedeyim ilk adetimi oldum şimdi bu adette leke gelir gelmez ara bizi dedilerYa teşekkür ederim canım cevapladigin içino zaman bende olurum herhalde dün opu oldum ama bugün çok çok hafif kanamam hala devam ediyor normal dimi? Bende de rahim dinlendirme yapacak ki çok daha iyi oldu bizler için transfere ikinci adette başlıyor dimi günü filan önemli mi
Evet evet 3 gün kadar bende de hafif devam etti 5. Gün olduk zaten 3 kişi peşpeşeYa teşekkür ederim canım cevapladigin içino zaman bende olurum herhalde dün opu oldum ama bugün çok çok hafif kanamam hala devam ediyor normal dimi? Bende de rahim dinlendirme yapacak ki çok daha iyi oldu bizler için transfere ikinci adette başlıyor dimi günü filan önemli mi
Tamam işte 3+7 yaptım ben onu7.günümmüş canım doktorum öyle söyledi 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum idrarda çıkmaz zaten dedi
Evet taze transfer yapıldı daha dün kan verdim ohss zorluyor biraz ctesi tekrar kan vereceğim artışı görürüz inşallah sizin daha kolay olurÇok güzel inşallah benimde o şekilde olurşuan hamilelik nasıl gidiyor taze transfer mi yapıldı
İnşallah hayırlısı olurİkinci adette başlıyor canım bende dinlendirmedeyim ilk adetimi oldum şimdi bu adette leke gelir gelmez ara bizi dediler
Liv Hospital, İstinye üniversitesiHangi merkez bu
Hadi bende katiliyim aranızaEvet evet 3 gün kadar bende de hafif devam etti 5. Gün olduk zaten 3 kişi peşpeşe
İnşallah çok güzel artmıştır. Ohss çok zor Allah sabır versin bende çok zorlanıyorum şuandaEvet taze transfer yapıldı daha dün kan verdim ohss zorluyor biraz ctesi tekrar kan vereceğim artışı görürüz inşallah sizin daha kolay olur
Amh değerinin değişmeyeceğini söylemişti bana doktorlar ama burda rezervimi arttırdım diyen de varArı sütü ve prowoman alıp başlamayı düşünüyorum olmazsa zaten iksiide hacettepe üniversitesinde aynı labaratuar ama ilk düşük çıktıktan sonra ben sabah akşam hayıt oktu içmiştim gündw iki kez aceba onun mu etkisi oldu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?