- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.721
İnşaAllah güzel haberler alırsın canımLiv Hospital, İstinye üniversitesi
Hacettepe üniversitesi gürkan bozdağ takviye lere başlıcam umarım iyi olur herşeyAmh değerinin değişmeyeceğini söylemişti bana doktorlar ama burda rezervimi arttırdım diyen de varHer halukarda takviyeleri kullanın bence de, hem yaşınız hem de amh’ınız olumsuzluğa kapılmanızı gerektircek durumda değil, bu sefet olmazsa bir sonraki sefer olur eminim. Ankara’dasınız sanırım, hangi doktor?
Amin hepimizeİnşallah çok güzel artmıştır. Ohss çok zor Allah sabır versin bende çok zorlanıyorum şuanda
İnşallah hepimizİnşaAllah güzel haberler alırsın canım
Büşra ben dik yürüyemiyorum karnım ağrıyo diye bir de kabızım ama yaparsam ishal yapıyorum leş bir durum.Evet taze transfer yapıldı daha dün kan verdim ohss zorluyor biraz ctesi tekrar kan vereceğim artışı görürüz inşallah sizin daha kolay olur
Gebeliğin sonlanma sebebi olarak söylemedim ama etkisi olduğunu düşünüyorum. Ohss tek başına yeterince zorken üstüne gebelik çok daha zor.. yumurta toplama işleminden küretaj olana kadar sürekli ağrı ve şişkinlik hissim vardıOhss kaynaklı olduğuna emin misiniz ? Çok geçmiş olsun başınız sağolsun
Burcu sen de mi nakil yapılan ohsslerdensinİnşallah çok güzel artmıştır. Ohss çok zor Allah sabır versin bende çok zorlanıyorum şuanda
Su içmeye başladınız mı? Test gününden itibaren su içebilirsin demişlerdi bana. En son opu dan önceki kontrolümde tahlil yapılmıştı bu kez daha çok kontrol isteyeceğim kabul ederse.. benim embriyolar da biraz sallantıdaydı son 4 embriyonun ikisi transfer oldu belki o yüzden dondurmadı ama genel yaklaşımı taze transfer. Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsünlerSormayın keşke donmuş olsa diyordum o kadar acı çekiyorum ki gebe olduğuma sevinemedim. Aslında benimki hamilelik ohsssi. Yani östrojenle de çok ilgili östradiolum 1500 dü. Ama işte olmasa iyiydi. Sabah çok ciddi karın ağrısı çektim gaz sıkışması ama öldürdü beni soğuk soğuk terledim canım acıdı çok. Doktora gidene kadar kendiliğinden geçti muhtemelen gaz ve asit midemi sıkıştırdı bişeyler oldu ama o ağrı beş dakika daha sürseydi bayılırdım.
Şimdi iyiyim nispeten çok şükür
Su içiyorum çay içiyorum bugün soda içmedim meyve suyu içtim turşu suyu içtim (balık aldık onunla veriolar ya çok yoğun ve tuzlu değildi ama en iyi turşu suyu ve şalgam geliyor) protein de olsun diye ayran da içtim.Su içmeye başladınız mı? Test gününden itibaren su içebilirsin demişlerdi bana. En son opu dan önceki kontrolümde tahlil yapılmıştı bu kez daha çok kontrol isteyeceğim kabul ederse.. benim embriyolar da biraz sallantıdaydı son 4 embriyonun ikisi transfer oldu belki o yüzden dondurmadı ama genel yaklaşımı taze transfer. Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler
Canım yok bana daha nakil olmadı dün opu oldum ve opudan önce zaten sinyallerini vermişti ve çok fenayımBurcu sen de mi nakil yapılan ohsslerdensin
Ben de çok zorlanıyorum valla
Canım ben de opu öncesini de sonrasını da çok ağır geçirdim. Opunun ertesi sabahı +3kg almıştım ve karnım 9 aylık hamile gibiydi. Oturup kalkamıyordum. Yürüyemiyordum. Üstüne kabızlık ve gaz sancısı eklenince dedim ölüyorum. Ama ayıptır söylemesi ne zamanki gaz çıkarmaya başladım rahatlamaya da başladım. Ertesi gün büyük tuvalete de çıkınca hareketlerim rahatladı. Çarşamba sabah opu olmuştum pazar günü rahatlamaya başladım öyle söyleyebilirim. Ama doktorun verdiği ilaçları aksatmadan içtim. Doktorun tavsiyesiyle zar zor da olsa evin içinde yürümeye zorladım kendimi karnımı tuta tuta. Ama gerçekten 5. Gün yani pazartesi regl olunca tamamen geçti diyebilirim herşey. Senin de biran önce geçer inşallahCanım yok bana daha nakil olmadı dün opu oldum ve opudan önce zaten sinyallerini vermişti ve çok fenayım
Canım 2 2 dondurulmuş benim ama işte o gebelik şansını arttırıyor dedi çift embriyo dedi ama ikiz gebeliğinde riskleri olabiliyor dedi erken doğum falan dedi konuşuruz dedi önümüzdeki ay dedi bakalım düşünüyorum istemezsen önceden de dediİnşallah hayırlısı olurböylesi daha iyi oldu degerlerimizde düşmüş olur hem. Tek mi koyacaklar çift mi
Ya inşallah geçer benimdeCanım ben de opu öncesini de sonrasını da çok ağır geçirdim. Opunun ertesi sabahı +3kg almıştım ve karnım 9 aylık hamile gibiydi. Oturup kalkamıyordum. Yürüyemiyordum. Üstüne kabızlık ve gaz sancısı eklenince dedim ölüyorum. Ama ayıptır söylemesi ne zamanki gaz çıkarmaya başladım rahatlamaya da başladım. Ertesi gün büyük tuvalete de çıkınca hareketlerim rahatladı. Çarşamba sabah opu olmuştum pazar günü rahatlamaya başladım öyle söyleyebilirim. Ama doktorun verdiği ilaçları aksatmadan içtim. Doktorun tavsiyesiyle zar zor da olsa evin içinde yürümeye zorladım kendimi karnımı tuta tuta. Ama gerçekten 5. Gün yani pazartesi regl olunca tamamen geçti diyebilirim herşey. Senin de biran önce geçer inşallah
Ay çok güzel çiftCanım 2 2 dondurulmuş benim ama işte o gebelik şansını arttırıyor dedi çift embriyo dedi ama ikiz gebeliğinde riskleri olabiliyor dedi erken doğum falan dedi konuşuruz dedi önümüzdeki ay dedi bakalım düşünüyorum istemezsen önceden de dedi
Merhaba canım ben 7 sene önce Gürkan beyle tedaviye başlamıştım ve tüpe gerek kalmadan aşılama ile hamile kalmıştım ve bir kızım var. Kendisinden çok memnundum ben şimdiki tedavimde Ankara da olsam yine ona giderdim ama İstanbula tasindigim için burda başladık tedaviyeHacettepe üniversitesi gürkan bozdağ takviye lere başlıcam umarım iyi olur herşey
Bende kararsızım canımAy çok güzel çiften güzeli bende çok istiyorum ama Dr um kesinlikle onaylamiyor tek embriyodan yana
Canım bende cetrotide opudan sonra 2 kez vuruldum antibiyotik vermişti bana 2 tane kan sulandırıcı vermedi kabızlık için ben sordum ilaç kullanma geçmezse yazalım dediler ama dayanamadım şurup aldım bendeYa inşallah geçer benimdegündüz fena değildim şimdi yine sancım arttı. Bana yine yumurta baskılayıcı iğne verdi cetrodite , kabızlık ilacı, ve kan sulandiri iğne verdi sizde mi bunları kullandiniz
Pfff benim karnım o kadar ağrımıyor ama acıyor sanki içte bir yara var üstüne gelince acıyor gibi. Yatmak çok zor sürekli gaz sancısı var ve gaz var insan içine nasıl karışacağım bilmiyorumBüşra ben dik yürüyemiyorum karnım ağrıyo diye bir de kabızım ama yaparsam ishal yapıyorum leş bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?