şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hacettepe üniversitesi gürkan bozdağ takviye lere başlıcam umarım iyi olur herşey

Ohss kaynaklı olduğuna emin misiniz ? Çok geçmiş olsun başınız sağolsun
Gebeliğin sonlanma sebebi olarak söylemedim ama etkisi olduğunu düşünüyorum. Ohss tek başına yeterince zorken üstüne gebelik çok daha zor.. yumurta toplama işleminden küretaj olana kadar sürekli ağrı ve şişkinlik hissim vardı

Su içmeye başladınız mı? Test gününden itibaren su içebilirsin demişlerdi bana. En son opu dan önceki kontrolümde tahlil yapılmıştı bu kez daha çok kontrol isteyeceğim kabul ederse.. benim embriyolar da biraz sallantıdaydı son 4 embriyonun ikisi transfer oldu belki o yüzden dondurmadı ama genel yaklaşımı taze transfer. Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler

Su içiyorum çay içiyorum bugün soda içmedim meyve suyu içtim turşu suyu içtim (balık aldık onunla veriolar ya çok yoğun ve tuzlu değildi ama en iyi turşu suyu ve şalgam geliyor) protein de olsun diye ayran da içtim.

Sade su çok içmiyorum idrar çıkışım iyi ama gaita çıkışım yok olunca da çok acıyacak o kadar şişim ki biliyorum hayırlısı yapayım da razıyım.
Yarın hemogram ve beta hcg kontrolü var bakalım.

Canım yok bana daha nakil olmadı dün opu oldum ve opudan önce zaten sinyallerini vermişti ve çok fenayım
Canım ben de opu öncesini de sonrasını da çok ağır geçirdim. Opunun ertesi sabahı +3kg almıştım ve karnım 9 aylık hamile gibiydi. Oturup kalkamıyordum. Yürüyemiyordum. Üstüne kabızlık ve gaz sancısı eklenince dedim ölüyorum. Ama ayıptır söylemesi ne zamanki gaz çıkarmaya başladım rahatlamaya da başladım. Ertesi gün büyük tuvalete de çıkınca hareketlerim rahatladı. Çarşamba sabah opu olmuştum pazar günü rahatlamaya başladım öyle söyleyebilirim. Ama doktorun verdiği ilaçları aksatmadan içtim. Doktorun tavsiyesiyle zar zor da olsa evin içinde yürümeye zorladım kendimi karnımı tuta tuta. Ama gerçekten 5. Gün yani pazartesi regl olunca tamamen geçti diyebilirim herşey. Senin de biran önce geçer inşallah

İnşallah hayırlısı olur böylesi daha iyi oldu degerlerimizde düşmüş olur hem. Tek mi koyacaklar çift mi
Canım 2 2 dondurulmuş benim ama işte o gebelik şansını arttırıyor dedi çift embriyo dedi ama ikiz gebeliğinde riskleri olabiliyor dedi erken doğum falan dedi konuşuruz dedi önümüzdeki ay dedi bakalım düşünüyorum istemezsen önceden de dedi

Ya inşallah geçer benimde gündüz fena değildim şimdi yine sancım arttı. Bana yine yumurta baskılayıcı iğne verdi cetrodite , kabızlık ilacı, ve kan sulandiri iğne verdi sizde mi bunları kullandiniz

Ay çok güzel çift en güzeli bende çok istiyorum ama Dr um kesinlikle onaylamiyor tek embriyodan yana

Hacettepe üniversitesi gürkan bozdağ takviye lere başlıcam umarım iyi olur herşey
Merhaba canım ben 7 sene önce Gürkan beyle tedaviye başlamıştım ve tüpe gerek kalmadan aşılama ile hamile kalmıştım ve bir kızım var. Kendisinden çok memnundum ben şimdiki tedavimde Ankara da olsam yine ona giderdim ama İstanbula tasindigim için burda başladık tedaviye

Ya inşallah geçer benimde gündüz fena değildim şimdi yine sancım arttı. Bana yine yumurta baskılayıcı iğne verdi cetrodite , kabızlık ilacı, ve kan sulandiri iğne verdi sizde mi bunları kullandiniz
Canım bende cetrotide opudan sonra 2 kez vuruldum antibiyotik vermişti bana 2 tane kan sulandırıcı vermedi kabızlık için ben sordum ilaç kullanma geçmezse yazalım dediler ama dayanamadım şurup aldım bende

Büşra ben dik yürüyemiyorum karnım ağrıyo diye bir de kabızım ama yaparsam ishal yapıyorum leş bir durum.
Pfff benim karnım o kadar ağrımıyor ama acıyor sanki içte bir yara var üstüne gelince acıyor gibi. Yatmak çok zor sürekli gaz sancısı var ve gaz var insan içine nasıl karışacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…