- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.741
Allah razı olsun sodayı sen söyledikten sonra hep içtim iyi geldi bence. Ben tuzlu yememeye çalışıyorum daha da su toplamasın diye gene de tuz vardır biraz turşu suyunda ama bence ayran da yarıyor. Yarın gidip bir doktorumu görsem soracağım Detaylı DetaylıSu içiyorum çay içiyorum bugün soda içmedim meyve suyu içtim turşu suyu içtim (balık aldık onunla veriolar ya çok yoğun ve tuzlu değildi ama en iyi turşu suyu ve şalgam geliyor) protein de olsun diye ayran da içtim.
AA bugün ikiz olup olmadığı anlaşılır o zamanSade su çok içmiyorum idrar çıkışım iyi ama gaita çıkışım yok olunca da çok acıyacak o kadar şişim ki biliyorum hayırlısı yapayım da razıyım.
Yarın hemogram ve beta hcg kontrolü var bakalım.
Canım transfer için neden adet bekleniyorİkinci adette başlıyor canım bende dinlendirmedeyim ilk adetimi oldum şimdi bu adette leke gelir gelmez ara bizi dediler
Dondurulmuş embriyo transferinde, Opudan sonra 1. Adet 1 ay sonra 2. Adet sonra transfer yapılıyor. Ohss riskine karşı ve Rahim dinlensin diye sanırımCanım transfer için neden adet bekleniyor
Yok kuzum bir gibi gideceğim. Ah ah şu ohss olmasaydı ne neşeli ne mutlu olurdum. İnanın acılar içinde 2 büklüm yürüyerek gergin stresli başladı. Biraz depresiz ve mutsuzum.
Taze transfer yapıldı mıKızlar bende de pco olduğu için biraz ohss oldum opudan önce başlamıştı benimde şikayetlerim şişlik nefes darlığı mide bulantısı ne uyuyabiliyordum ne birşey yiyebiliyordum oturup kalkmam bile çok zordu son iğnelerimi yaparken burnumu tıkayıp yapıyordum ilaçların kokusunu bile alıyordum midem bulanıyordu opudan sonra bana hemşirem hergün 1 kutu enerji içeceği içmemi söyledi ve verdikleri ilaçları da aksatmadan kullandım. Yavaş yavaş geçti tamamen geçmesi opudan sonra 1 haftayı buldu. Geçiyor yani merak etmeyin
Ben ve büşra gebelik ohss olduğu için bişey kullanamıyoruz. Bekliyoruz.Kızlar bende de pco olduğu için biraz ohss oldum opudan önce başlamıştı benimde şikayetlerim şişlik nefes darlığı mide bulantısı ne uyuyabiliyordum ne birşey yiyebiliyordum oturup kalkmam bile çok zordu son iğnelerimi yaparken burnumu tıkayıp yapıyordum ilaçların kokusunu bile alıyordum midem bulanıyordu opudan sonra bana hemşirem hergün 1 kutu enerji içeceği içmemi söyledi ve verdikleri ilaçları da aksatmadan kullandım. Yavaş yavaş geçti tamamen geçmesi opudan sonra 1 haftayı buldu. Geçiyor yani merak etmeyin
Canım ya bence senin hepimizden daha yüksek hormonların ikiz de olabilir kendi hormon dengelerin de olabilir... ben bugün gene işe geldim 2 saattir oturuyorum, oturtamıyorum yürüyemiyorum karnım kötü ama memelerim filan kötü değil o kadar.Yok kuzum bir gibi gideceğim. Ah ah şu ohss olmasaydı ne neşeli ne mutlu olurdum. İnanın acılar içinde 2 büklüm yürüyerek gergin stresli başladı. Biraz depresiz ve mutsuzum.
Bir de sabaha kadat sol göğsüm ağrıdan yutmafı. Hani ağrıdan büyür de uyutmazdı ya ergenken aynen öyle. Hormonlar şimdiden mi etkiliyor yaohss şişkinlik kabızlık bir yandan gece boyu meme ağrısı bir yandan
Lütfen dua edin. Şu grup otursun hep birbirne şifa ve hayırlı sağlıkla evlat dilesin
AminYok kuzum bir gibi gideceğim. Ah ah şu ohss olmasaydı ne neşeli ne mutlu olurdum. İnanın acılar içinde 2 büklüm yürüyerek gergin stresli başladı. Biraz depresiz ve mutsuzum.
Bir de sabaha kadat sol göğsüm ağrıdan yutmafı. Hani ağrıdan büyür de uyutmazdı ya ergenken aynen öyle. Hormonlar şimdiden mi etkiliyor yaohss şişkinlik kabızlık bir yandan gece boyu meme ağrısı bir yandan
Lütfen dua edin. Şu grup otursun hep birbirne şifa ve hayırlı sağlıkla evlat dilesin
Dr um her zaman bir kadınin sağlıklı olması için tek gebelik geçirmesi gerekir çoğul gebelik her zaman riskli ve zararlıdır diyor, ve tutma olasılığı için tek embriyodan yanaBende kararsızım canımdoktorun niye onaylamıyor peki
Rapor aldım ben 10 gün gitmeyeceğim sonrasında da baya bi süre gitmeyi planlamıyorum tam iyi olmadan aslaCanım ya bence senin hepimizden daha yüksek hormonların ikiz de olabilir kendi hormon dengelerin de olabilir... ben bugün gene işe geldim 2 saattir oturuyorum, oturtamıyorum yürüyemiyorum karnım kötü ama memelerim filan kötü değil o kadar.
iyi yapmışsın canım bende gerekmedikçe kabız ilacı kullanmiyim dedim ama kullanicam hala ağrım var çünküCanım bende cetrotide opudan sonra 2 kez vuruldum antibiyotik vermişti bana 2 tane kan sulandırıcı vermedi kabızlık için ben sordum ilaç kullanma geçmezse yazalım dediler ama dayanamadım şurup aldım bende
Amin canım inşallahRabbim hepimizi bu ohssden az acıyla çok kısa sürede kurtarsın inşallah
Enerji içeceği ne açıdan iyi geliyormuş peki canimKızlar bende de pco olduğu için biraz ohss oldum opudan önce başlamıştı benimde şikayetlerim şişlik nefes darlığı mide bulantısı ne uyuyabiliyordum ne birşey yiyebiliyordum oturup kalkmam bile çok zordu son iğnelerimi yaparken burnumu tıkayıp yapıyordum ilaçların kokusunu bile alıyordum midem bulanıyordu opudan sonra bana hemşirem hergün 1 kutu enerji içeceği içmemi söyledi ve verdikleri ilaçları da aksatmadan kullandım. Yavaş yavaş geçti tamamen geçmesi opudan sonra 1 haftayı buldu. Geçiyor yani merak etmeyin
Hafif bir ishal bende yaşadım. İlk 3 gün ama kusma falan olmadı. Üç gün antibiotik kullanmıştım ben o yaptı diye düşünmüştüm hatta. Bünyeden bünyeye değişiyor etkileri. Sorun doktorunuza ama normal der büyük ihtimal.Herkese selam, bende dun gonal f igneye basladim dün. 300 ml doz ile. Ancak ilk igneyi hemsire vurdu 5 6 saat sonra asiri bas agrisi mide bulantisi ishal ve kusma yasadim. Hala kendimde degiim. 2. Igneyi bu aksam olmaya korkuyorum. Bu normalmi? Beni zehirlemis olabilirmi acaba cok korktum ya? Aranizda tecrubeli olanlar var. Bilgi verebilir misiniz? Doktorumuda arayacagim bugün
Tesekkur ederim doktora da ulasamiyorum. Hemsire bilgiside verilmedi henuz bana. Kuruma wp tan yazdim bakalim ne diyecekler. Acikcasi degerlerim normal benim tüp lerimde sorun var o nedenle tedavi oluyorum. Yumurtlama sorunum olmadigi icinHafif bir ishal bende yaşadım. İlk 3 gün ama kusma falan olmadı. Üç gün antibiotik kullanmıştım ben o yaptı diye düşünmüştüm hatta. Bünyeden bünyeye değişiyor etkileri. Sorun doktorunuza ama normal der büyük ihtimal.
Tesekkurler umarim normaldir tabii ama hayatimda ilk defa boyle bir bas agrisi yasadimHafif bir ishal bende yaşadım. İlk 3 gün ama kusma falan olmadı. Üç gün antibiotik kullanmıştım ben o yaptı diye düşünmüştüm hatta. Bünyeden bünyeye değişiyor etkileri. Sorun doktorunuza ama normal der büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?