- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.761
Canım ohss belirtilerim vardı opudan sonra o yüzden doktorum 2 adet bekletiyorCanım transfer için neden adet bekleniyor
Canım ya ikiz falan çok hoşuma gidiyor benim ama işte düşünüyorum %30 ikiz olabiliyormuş kesin olcak diye bişey yok diyor bana dün rahim filmi çekti rahmim geniş rahim dışında miyomum var 3 tane ama bası yapmıyorlar dedi yaa işte düşünüyorum sağlıklı gebelik sağlıklı çocuklar evet önemli olanDr um her zaman bir kadınin sağlıklı olması için tek gebelik geçirmesi gerekir çoğul gebelik her zaman riskli ve zararlıdır diyor, ve tutma olasılığı için tek embriyodan yana
Şimdi aklıma geldi evet baş ağrısını bende yaşadım. 4. Günden sonra başladı opuya kadar akşamüstü başlıyordu, sabah uyandığımda geçmiş oluyordu. Benimde yumurtlama problemim yok, sperm sebepli başladık. Bende gonal-f 300 kullandım. 9 akşam yaptım iğneyi. 10. Gün çatlatma iğnesi, 12. Günde toplandı yumurtalar.Tesekkur ederim doktora da ulasamiyorum. Hemsire bilgiside verilmedi henuz bana. Kuruma wp tan yazdim bakalim ne diyecekler. Acikcasi degerlerim normal benim tüp lerimde sorun var o nedenle tedavi oluyorum. Yumurtlama sorunum olmadigi icin
Tesekkurler umarim normaldir tabii ama hayatimda ilk defa boyle bir bas agrisi yasadim
Canım kullan benim afedersin makatıma bıçak saplanıyor gibi olmuştu artık baya bekledim ha bugün ha yarın diye kayısı falan herşeyi denedim etki etmedi kullan bence adet olunca göbeğim falan indi ben kilo almadım ama göbeğim çok şişmiştiiyi yapmışsın canım bende gerekmedikçe kabız ilacı kullanmiyim dedim ama kullanicam hala ağrım var çünkü
Miyom engel olabilir mi peki ikizlere onlarida ölç tarz iyi düşün canım bizler sağlıklı olalimda ilk önceCanım ya ikiz falan çok hoşuma gidiyor benim ama işte düşünüyorum %30 ikiz olabiliyormuş kesin olcak diye bişey yok diyor bana dün rahim filmi çekti rahmim geniş rahim dışında miyomum var 3 tane ama bası yapmıyorlar dedi yaa işte düşünüyorum sağlıklı gebelik sağlıklı çocuklar evet önemli olan
Engel değil diyor şuan rahimde şekil bozukluğu ve bası yapmıyormuş normalde ameliyat olmam gerekse olacaktım 3 buçuk cm zaten en büyüğü diğerleri 2 ve 2 buçuk cm benimde eşim istiyor zaten o sordu tek mi çift mi transfer diyeMiyom engel olabilir mi peki ikizlere onlarida ölç tarz iyi düşün canım bizler sağlıklı olalimda ilk öncebende çok istiyordum eşimin yeğenleri hep ikiz yaptı heveslenmistim ama Dr normal bir kadın bir gebelik yaşar sağlıklısı budur diyince resimli tek olsun sağlıklı olsun bir dahaki sene tekrar yaparız
Canım baş ağrısı bende de olmuştu ilk vurduğum gün ama diğer günler bi sıkıntı yaşamadım bi hemşirene sor istersenHerkese selam, bende dun gonal f igneye basladim dün. 300 ml doz ile. Ancak ilk igneyi hemsire vurdu 5 6 saat sonra asiri bas agrisi mide bulantisi ishal ve kusma yasadim. Hala kendimde degiim. 2. Igneyi bu aksam olmaya korkuyorum. Bu normalmi? Beni zehirlemis olabilirmi acaba cok korktum ya? Aranizda tecrubeli olanlar var. Bilgi verebilir misiniz? Doktorumuda arayacagim bugün
Bu riskin oldugunu neye bakıp anlıyor kaç olması gerek canımDondurulmuş embriyo transferinde, Opudan sonra 1. Adet 1 ay sonra 2. Adet sonra transfer yapılıyor. Ohss riskine karşı ve Rahim dinlensin diye sanırım
İnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canımCanım ohss belirtilerim vardı opudan sonra o yüzden doktorum 2 adet bekletiyor
Canım gönlüne göre versin mevla. Miyomun yeri neredeEngel değil diyor şuan rahimde şekil bozukluğu ve bası yapmıyormuş normalde ameliyat olmam gerekse olacaktım 3 buçuk cm zaten en büyüğü diğerleri 2 ve 2 buçuk cm benimde eşim istiyor zaten o sordu tek mi çift mi transfer diyedoktor illa çift tutcak diye bişey yok dedi %30 olma ihtimali tek embriyoda %50 şans oluyor dedi çifte %70 dedi başarı şansımızı arttırmış oluruz dedi o çiftten yana gibi geldi bana bende bugüne kadar çok istiyordum burda kızlara soruyordum hatta ama dün konuşunca da kafam karıştı açıkçası erken doğum riski olabiliyor falan dedi ayrıntılı konuşalım dedi önümüzdeki ay dedi sen nereye gidiyorsun canım
Hastanede hasta sayısı çokdur az sabret güzelim. Agrun var mı nasıl geçti. Tedavini nErde oluyorsunOpudan çıktım ama bi türlü gelip doktorun bilgi vermemesi boğdu yeminle beni
E2 hormonuma baktı canım opudan bikaç gün önce zaten 5915 çıktı ve karın şişliği ağrı vardı yumurtalıklarımda opuya 2 gün kala ben kilo almadım ama göbeğim çok şişti adetle düzeldiBu riskin oldugunu neye bakıp anlıyor kaç olması gerek canım
İnşAllah hepimiz güzel sonuçlar alalım canımİnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım
Canım hepimizin amin inşallahCanım gönlüne göre versin mevla. Miyomun yeri nerede
Boyutları 3 buçuk 2 ve 2 buçuk cm canım bende tek bulunan bulgu şuan için miyom hani onun dışında sebep yok başka 1 buçuk yıldır hiç hamile kalamadım doktora gittim ilk adam hiçbişeye bakmadan hsgye falan sadece ultrasonla ameliyat dedi o kafama çok takılmıştı bu doktorda düşüğe erken doğuma sebep olmadan ameliyata gerek yok bide boyutları küçük diyor kaş yaparken göz çıkarılabilir diyor öyle olunca hsg çekti birdahaCanım gönlüne göre versin mevla. Miyomun yeri nerede
Anladım canım. Herkeste oluyo sanırım çok yazan olmuş böyle. Kaç gün sürdü düzelmen...E2 hormonuma baktı canım opudan bikaç gün önce zaten 5915 çıktı ve karın şişliği ağrı vardı yumurtalıklarımda opuya 2 gün kala ben kilo almadım ama göbeğim çok şişti adetle düzeldi
En dogrusunu yaptın canım tek doktorla kalmamak lazım. Benimde ilk gittiğim doktor çok kötü Bi rahim filmi çekmiş ve ona göre bana t rahim histeroskopi ile açacaz dedi. Başka bi doktora gittim kadın film kalitesi çok kötü buna göre nasıl sonuç yazmış dedi. Tekrar istedi. Yeni filmde rahim t olmadığı belli oldu. Benim bildiğim de rahim içinde değilse hiç doğum düşük olmadıysa boyutta büyük değilse ellemiyorlar. Kaç cm ameliyat diuorlar bilmiyorım ama seni. Küçük canım. İnşaAllah güzel haberler alırsınBo
Boyutları 3 buçuk 2 ve 2 buçuk cm canım bende tek bulunan bulgu şuan için miyom hani onun dışında sebep yok başka 1 buçuk yıldır hiç hamile kalamadım doktora gittim ilk adam hiçbişeye bakmadan hsgye falan sadece ultrasonla ameliyat dedi o kafama çok takılmıştı bu doktorda düşüğe erken doğuma sebep olmadan ameliyata gerek yok bide boyutları küçük diyor kaş yaparken göz çıkarılabilir diyor öyle olunca hsg çekti birdaha
Ben de Cetrotide, kan sulandırıcı iğne, antibiyotik ve dostinex kullandım. Benim opu öncesi çok sancım olduğu için acil opuya alınmıştım. Yumurtalık dönmesinden şüphelenildi. O yüzden ben ne kadar istesem de kabızlık ilacı kullanamadım doktorum istemedi. 1 gün daha çıkamasam ve kilo artışı devam etseydi lavman olacaktımYa inşallah geçer benimdegündüz fena değildim şimdi yine sancım arttı. Bana yine yumurta baskılayıcı iğne verdi cetrodite , kabızlık ilacı, ve kan sulandiri iğne verdi sizde mi bunları kullandiniz
Çok şükür kuzum takılma ona. Allah ol derse öyle Bi oldurur ki.Canım hepimizin amin inşallahbiri rahim sağ tarafta biri sol biride tepede canım hepsi rahim dışı ultrasonla baktığında bası yok demişti ama şimdi bide hsg ile baktı çok şükür onda da yok rahim şekil bozukluğu yada bası
Bende de baş ağrısı yapıyor ilaçlar, özellike akşama doğru bütün başım zonkluyor ve ilk günler biraz ishal yaptı ilaçlar ama kusma vs olmadı, prospektüsünde nelere karşı dikkatli olmak gerektiği yazıyordu, akşam yeni dozu vurmadan önce mutlaka doktorunuza danışın bence..Herkese selam, bende dun gonal f igneye basladim dün. 300 ml doz ile. Ancak ilk igneyi hemsire vurdu 5 6 saat sonra asiri bas agrisi mide bulantisi ishal ve kusma yasadim. Hala kendimde degiim. 2. Igneyi bu aksam olmaya korkuyorum. Bu normalmi? Beni zehirlemis olabilirmi acaba cok korktum ya? Aranizda tecrubeli olanlar var. Bilgi verebilir misiniz? Doktorumuda arayacagim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?