- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.781
İşte benim dr um kasdettigi bu çok riskli çoğul gebelik erken doğum riski ölüm riski anneye riski herşey var dedi.. sıcak bakmıyor ama sadece bana değil kimseye sıcak bakmıyor. Birde rahim dinlendirme yapacak. Ben Ankara'da bahceciye gidiyorum canım senEngel değil diyor şuan rahimde şekil bozukluğu ve bası yapmıyormuş normalde ameliyat olmam gerekse olacaktım 3 buçuk cm zaten en büyüğü diğerleri 2 ve 2 buçuk cm benimde eşim istiyor zaten o sordu tek mi çift mi transfer diyedoktor illa çift tutcak diye bişey yok dedi %30 olma ihtimali tek embriyoda %50 şans oluyor dedi çifte %70 dedi başarı şansımızı arttırmış oluruz dedi o çiftten yana gibi geldi bana bende bugüne kadar çok istiyordum burda kızlara soruyordum hatta ama dün konuşunca da kafam karıştı açıkçası erken doğum riski olabiliyor falan dedi ayrıntılı konuşalım dedi önümüzdeki ay dedi sen nereye gidiyorsun canım
Ay çok şükür yaBen de Cetrotide, kan sulandırıcı iğne, antibiyotik ve dostinex kullandım. Benim opu öncesi çok sancım olduğu için acil opuya alınmıştım. Yumurtalık dönmesinden şüphelenildi. O yüzden ben ne kadar istesem de kabızlık ilacı kullanamadım doktorum istemedi. 1 gün daha çıkamasam ve kilo artışı devam etseydi lavman olacaktımÇok şükür gerek kalmadı
Hadi hayırlısı lusin sonucunu yaz bizeKan verdim sonucu bir saate çıkar
Canım ohss i hcg hormonu kuvvetlendiriyor daha doğrusu tetikliyor. Bizde rahim dinlendirmenin en büyük sebebi bu zaten. Gebelik olup hcg hormonu olmadığı için ilk adetle tüm şikayetler kayboluyor. Benim bir günde aldığım +3 kg, adetimin 2. Günü sabahı gitmişti. Karnımdaki şişlik de aynı şekildeAy çok şükür yanelere katlaniyoruz Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah benimde şuan o risk varmış yumurtalık dönme riski..hemşire ilk üç gün iyi olacaksın sonra tekrar ağrıların başlayacak dedi tedirginim o yüzden olacak miyim ohss olmayacak miyim diye. Gerçi şuan ohss yım tüm ağrı acı bulantı yerimden kalkamama herşey var
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımKan verdim sonucu bir saate çıkar
Hadi bakalım güzel haberler inşallahKan verdim sonucu bir saate çıkar
Ne güzel dedin vallahi artık karnım kaniyor ignelerden çok afedersin. Bende öyle bide ben kiloluyum zaten hocam kilo vereceksin o şekilde yapicam demişti verdim verebildiğimi ama onuda bu ilaçlardan aldım vallahiCanım ohss i hcg hormonu kuvvetlendiriyor daha doğrusu tetikliyor. Bizde rahim dinlendirmenin en büyük sebebi bu zaten. Gebelik olup hcg hormonu olmadığı için ilk adetle tüm şikayetler kayboluyor. Benim bir günde aldığım +3 kg, adetimin 2. Günü sabahı gitmişti. Karnımdaki şişlik de aynı şekildehormonlar çok yükselip ilaçlarla birden düşmeye başladığı için de bir hafta içinde oluyorsun zaten içini ferah tut
Coknsacma gerçekten normalde bir saate çıkacak birşey buKızlar bende dayanamayıp bugün ki randevu da kan verdim ama sonucu salı günü çıkar dediler o kadar saçma ki ya hafta sonu giriyormuş araya diye
Aaa e salı zaten yaptırırdın tüh... Özel hastane yok mu orda dicem de vermişsin artık Bi daha delirmeye gerek yokKızlar bende dayanamayıp bugün ki randevu da kan verdim ama sonucu salı günü çıkar dediler o kadar saçma ki ya hafta sonu giriyormuş araya diye
Ben 8+3 kg aldım işte. O 3 kg gitti de kalan 8 için çabalıyorum işte transfere kadar. Ben de zaten kiloluyum, o yüzden ne kadar versem kardır diyoruz doktorla. Benim 6 tane canım. 2-2-2 donduruldu çok şükürNe güzel dedin vallahi artık karnım kaniyor ignelerden çok afedersin. Bende öyle bide ben kiloluyum zaten hocam kilo vereceksin o şekilde yapicam demişti verdim verebildiğimi ama onuda bu ilaçlardan aldım vallahiçok özür diliyorum unutuyorum kusuruma bakma senin embriyolar dondurulmustu dimi kaç yumurta vardı
Aaa maşallah ne dedi peki, kese ne zaman görülecek tekrar vermene gerek var mı :)585den 1066a çıkmış
Çok güzel inşallah benimde olurBen 8+3 kg aldım işte. O 3 kg gitti de kalan 8 için çabalıyorum işte transfere kadar. Ben de zaten kiloluyum, o yüzden ne kadar versem kardır diyoruz doktorla. Benim 6 tane canım. 2-2-2 donduruldu çok şükür
Azda olsa ağrıların dinmedi mi canım? Çok zor bir durum ya2 hafta sonra kalp atımına çağırdı ekstra bir durum olmazsa 5 mart demişti. Eşim radyolog belki haftaya o bakar bilmiyorum. Ya kızlar ben depresyondayım hiç sevinemiyorum ohss beni bitirdi.psikolojim dipte
Aynen kuzum ya özel hastane de yok ben anlamadım nasıl bir yere düştüm yeni atandım buraya ben bir tane özel doktor var onlarda kanda bakmıyormuş bende erken gebelik testi felan aldım hafta sonu onları denicem ama şans heralde ya bir türlü öğrenemedim sonucuAaa e salı zaten yaptırırdın tüh... Özel hastane yok mu orda dicem de vermişsin artık Bi daha delirmeye gerek yok
Canım sen test yaptın mı bugünAaa maşallah ne dedi peki, kese ne zaman görülecek tekrar vermene gerek var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?