şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İşte benim dr um kasdettigi bu çok riskli çoğul gebelik erken doğum riski ölüm riski anneye riski herşey var dedi.. sıcak bakmıyor ama sadece bana değil kimseye sıcak bakmıyor. Birde rahim dinlendirme yapacak. Ben Ankara'da bahceciye gidiyorum canım sen

Ay çok şükür ya nelere katlaniyoruz Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah benimde şuan o risk varmış yumurtalık dönme riski..hemşire ilk üç gün iyi olacaksın sonra tekrar ağrıların başlayacak dedi tedirginim o yüzden olacak miyim ohss olmayacak miyim diye. Gerçi şuan ohss yım tüm ağrı acı bulantı yerimden kalkamama herşey var

Canım ohss i hcg hormonu kuvvetlendiriyor daha doğrusu tetikliyor. Bizde rahim dinlendirmenin en büyük sebebi bu zaten. Gebelik olup hcg hormonu olmadığı için ilk adetle tüm şikayetler kayboluyor. Benim bir günde aldığım +3 kg, adetimin 2. Günü sabahı gitmişti. Karnımdaki şişlik de aynı şekilde hormonlar çok yükselip ilaçlarla birden düşmeye başladığı için de bir hafta içinde oluyorsun zaten içini ferah tut

Ne güzel dedin vallahi artık karnım kaniyor ignelerden çok afedersin. Bende öyle bide ben kiloluyum zaten hocam kilo vereceksin o şekilde yapicam demişti verdim verebildiğimi ama onuda bu ilaçlardan aldım vallahi çok özür diliyorum unutuyorum kusuruma bakma senin embriyolar dondurulmustu dimi kaç yumurta vardı

Kızlar bende dayanamayıp bugün ki randevu da kan verdim ama sonucu salı günü çıkar dediler o kadar saçma ki ya hafta sonu giriyormuş araya diye

Ben 8+3 kg aldım işte. O 3 kg gitti de kalan 8 için çabalıyorum işte transfere kadar. Ben de zaten kiloluyum, o yüzden ne kadar versem kardır diyoruz doktorla. Benim 6 tane canım. 2-2-2 donduruldu çok şükür

Ben 8+3 kg aldım işte. O 3 kg gitti de kalan 8 için çabalıyorum işte transfere kadar. Ben de zaten kiloluyum, o yüzden ne kadar versem kardır diyoruz doktorla. Benim 6 tane canım. 2-2-2 donduruldu çok şükür
Çok güzel inşallah benimde olur benimde vermem lazım şu şişlikler gitse biraz yürüyüş rejimle veririz inşallah

2 hafta sonra kalp atımına çağırdı ekstra bir durum olmazsa 5 mart demişti. Eşim radyolog belki haftaya o bakar bilmiyorum. Ya kızlar ben depresyondayım hiç sevinemiyorum ohss beni bitirdi. psikolojim dipte
Azda olsa ağrıların dinmedi mi canım? Çok zor bir durum ya

Aaa e salı zaten yaptırırdın tüh... Özel hastane yok mu orda dicem de vermişsin artık Bi daha delirmeye gerek yok
Aynen kuzum ya özel hastane de yok ben anlamadım nasıl bir yere düştüm yeni atandım buraya ben bir tane özel doktor var onlarda kanda bakmıyormuş bende erken gebelik testi felan aldım hafta sonu onları denicem ama şans heralde ya bir türlü öğrenemedim sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…