şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

2 hafta sonra kalp atımına çağırdı ekstra bir durum olmazsa 5 mart demişti. Eşim radyolog belki haftaya o bakar bilmiyorum. Ya kızlar ben depresyondayım hiç sevinemiyorum ohss beni bitirdi. psikolojim dipte
Doktor ne diyor peki ? Yani seni rahatlatacak bi ilaç, ne bilim faydalı olacak bişeyler önerdi mi ? Ne zaman geçermiş ?
Yolumuz çok çileli ama güzel haberi aldın birazcık daha dayan, geçecektir

Hayırlı zamanda en hayırlı haber alalım kuzum geç olsun güç olmasın

Tesekkur ederim. Doktorumla gorustum ilaci alman sart dedi. Bugunde igneden sonra bakacagiz tekrar edecekmi diye

Aynen canım bide kimi doktor para için yapıyor canım inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım bu mübarek aylarda

Ben hataydayım canım burada gidiyorum aynen Allah hepimize sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Doktor ne diyor peki ? Yani seni rahatlatacak bi ilaç, ne bilim faydalı olacak bişeyler önerdi mi ? Ne zaman geçermiş ?
Yolumuz çok çileli ama güzel haberi aldın birazcık daha dayan, geçecektir
Sabret geçecek diyor. Bekliyorum bende giderek şişerek. İdrar çıkışın iyi kan değerin iyi sabret az kaldı diyor. Ne ilacı var ne bişey.

Mesajlarin arasinda gordum; kime enerji icecegi vermisler??? Kafein transfer olana yasak, dusuk olasiligi artmaz mi???
Bulanti ve kusma ile ilgili olarak beni ovitrelle carpiyordu, migren atagi ve kusarak gecen 24 uzun saat...
bir iki gun girmedim, bayagi hareket olmus topicde. beklemek zor arada atla git kan tahlili yaptir diyor bir yanim obur yanim otur asagi, daha sadece 6.gundesin diyor. Neyse ki sokaga cikma yasagi var ) 2 gun de oyle gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…