- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.801
Doktor ne diyor peki ? Yani seni rahatlatacak bi ilaç, ne bilim faydalı olacak bişeyler önerdi mi ? Ne zaman geçermiş ?2 hafta sonra kalp atımına çağırdı ekstra bir durum olmazsa 5 mart demişti. Eşim radyolog belki haftaya o bakar bilmiyorum. Ya kızlar ben depresyondayım hiç sevinemiyorum ohss beni bitirdi.psikolojim dipte
Hayırlı zamanda en hayırlı haber alalım kuzumAynen kuzum ya özel hastane de yok ben anlamadım nasıl bir yere düştüm yeni atandım buraya ben bir tane özel doktor var onlarda kanda bakmıyormuş bende erken gebelik testi felan aldım hafta sonu onları denicem ama şans heralde ya bir türlü öğrenemedim sonucu
Tesekkur ederim. Doktorumla gorustum ilaci alman sart dedi. Bugunde igneden sonra bakacagiz tekrar edecekmi diyeBende de baş ağrısı yapıyor ilaçlar, özellike akşama doğru bütün başım zonkluyor ve ilk günler biraz ishal yaptı ilaçlar ama kusma vs olmadı, prospektüsünde nelere karşı dikkatli olmak gerektiği yazıyordu, akşam yeni dozu vurmadan önce mutlaka doktorunuza danışın bence..
Amin kuzum inşallahHayırlı zamanda en hayırlı haber alalım kuzumgeç olsun güç olmasın
Maşallah, en kısa zamanda ağrılarında son bulsun585den 1066a çıkmış
Canım büyük tuvaletimi yaptım ve rahatlamam başladı tamamen rahatlatmam 4 5 gğnü buldu bol bol su iç canımAnladım canım. Herkeste oluyo sanırım çok yazan olmuş böyle. Kaç gün sürdü düzelmen...
Aynen canım bide kimi doktor para için yapıyor canım inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım bu mübarek aylardaEn dogrusunu yaptın canım tek doktorla kalmamak lazım. Benimde ilk gittiğim doktor çok kötü Bi rahim filmi çekmiş ve ona göre bana t rahim histeroskopi ile açacaz dedi. Başka bi doktora gittim kadın film kalitesi çok kötü buna göre nasıl sonuç yazmış dedi. Tekrar istedi. Yeni filmde rahim t olmadığı belli oldu. Benim bildiğim de rahim içinde değilse hiç doğum düşük olmadıysa boyutta büyük değilse ellemiyorlar. Kaç cm ameliyat diuorlar bilmiyorım ama seni. Küçük canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın
Ben hataydayım canım burada gidiyorum aynen Allah hepimize sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahİşte benim dr um kasdettigi bu çok riskli çoğul gebelik erken doğum riski ölüm riski anneye riski herşey var dedi.. sıcak bakmıyor ama sadece bana değil kimseye sıcak bakmıyor. Birde rahim dinlendirme yapacak. Ben Ankara'da bahceciye gidiyorum canım sen
Amin canım takılmıyorum saldım artıkÇok şükür kuzum takılma ona. Allah ol derse öyle Bi oldurur ki.
O zaman gelsin ikizleeerrr585den 1066a çıkmış
Canımmm geç olsun güç olmasın müjdenle gel inşallahKızlar bende dayanamayıp bugün ki randevu da kan verdim ama sonucu salı günü çıkar dediler o kadar saçma ki ya hafta sonu giriyormuş araya diye
Amin kuzum inşallahCanımmm geç olsun güç olmasın müjdenle gel inşallah
Sabret geçecek diyor. Bekliyorum bende giderek şişerek. İdrar çıkışın iyi kan değerin iyi sabret az kaldı diyor. Ne ilacı var ne bişey.Doktor ne diyor peki ? Yani seni rahatlatacak bi ilaç, ne bilim faydalı olacak bişeyler önerdi mi ? Ne zaman geçermiş ?
Yolumuz çok çileli ama güzel haberi aldın birazcık daha dayan, geçecektir
585den 1066a çıkmış
Canım Ben bu hafta içi opuya nasipse gireceğim de bu ohss dan gözüm korktu açıkçası.Canım büyük tuvaletimi yaptım ve rahatlamam başladı tamamen rahatlatmam 4 5 gğnü buldu bol bol su iç canım
Aminnn canım inşaAllah. Ben dün akşam tüm bu yolda ugrasan kardeşlerimede dua ettim. Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşaAllahAynen canım bide kimi doktor para için yapıyor canım inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım bu mübarek aylarda
Hayır Taze değil rahim dinlendirme 2 ay geçti şimdi transfer sürecindeyim dondurulmuş olacak inşallahTaze transfer yapıldı mı
İdrar söktürücü ödem atmaya yardımcı oluyormuşEnerji içeceği ne açıdan iyi geliyormuş peki canim
Vardir bir hayir, sabret..Ben de arada istiyorum ama, 25ine ne kaldi, senin de 23umuydu arka arkayaydi bizim transferler...Kızlar bende dayanamayıp bugün ki randevu da kan verdim ama sonucu salı günü çıkar dediler o kadar saçma ki ya hafta sonu giriyormuş araya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?