şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

2 hafta sonra kalp atımına çağırdı ekstra bir durum olmazsa 5 mart demişti. Eşim radyolog belki haftaya o bakar bilmiyorum. Ya kızlar ben depresyondayım hiç sevinemiyorum ohss beni bitirdi. psikolojim dipte
Öyle deme çok zor günler geçirdik çok acılar çektik güzel günler gelecek artık en azından sonu güzel onu biliyoruz unutacağız

Enerji içeceğini bana vermişlerdi ama ben taze transfer olmayacaktım 2 ay sonra olacaktım o yüzden vermişlerdir. :)

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Ben kullanıyordum transfer sabahı bıraktım eşim de içiyor valla canım istiyor ama içmiyorum. Bir uygulama var sigarayı bırak diye çok güzel bir uygulama onu indirdim sayıyor kaç gündür içmedin ciğerlerin ne durumda ne kadar paran cebinde kaldı gibi... güzel yani sizde indirebilirsiniz

Bir şey soracağım, gonal F doktor bana 200 dozu verdi, 450 aldım, hemşire bu kutunbana 3 iğne için yetecek söyledi. Şu anda 3cu kez için şırıngada sadece 150 gibi kalıyor. Sizce o mı yanlış söyledi yoksa ben mi yanlış uyguladım, aslıDNA 2 kez 200 doldurdum

Vardir bir hayir, sabret..Ben de arada istiyorum ama, 25ine ne kaldi, senin de 23umuydu arka arkayaydi bizim transferler...
Evet kuzum 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum beklemekten çok yoruldum ya bu süreç hiç geçmiyor sanki yaa

Bende gonal f 450aldim benim dozumda 300 ve her islemde 150 kalacak. Kalanlarida son gün vurunacagim. Sizede boyle anlatilmis olabilirmi

Gonal f 450'den 2 tane 300 cikiyor

Bende de 450 den 600 , 1050 den 1200 doz ilaç çıktı. Hemşire çıkacağını söylemişti dediği gibi oldu.

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Ben geçen Nisan’da normal hamile kaldığımda bırakmıştım, hiç de canım istemiyordu, sonra düşük yapınca kürtajın ertesi günü tekrar içmeye başladım tüp bebeğe başlayacağımı belli olunca azaltmıştım, ilaçlardan önce bıraktım, haftada 1-2 denk gelirse içiyorum bu aralar. Pazar toplama var.. tüp’e başlamadan önce farklı doktorlarla görüştüm, biri günde 2-3’ü geçmesşn demişti, şimdi kendi doktorum direk bırakmalısın diyor.. erkekte daha etkili sanırım, allahtan eşim kullanmıyor.

Kızlar yaa benim transferden sonra hep sağ kasığıma ara ara iğne batar gibi oluyor du geçiyordu az önce de birden bıçak saplanır gibi keskin bir sancı girdi çıktı sonra az az oldu hafifledi böyle olan var mı ya o kadar acıttıki canımı birden sesli tepki verdim normal mi acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…