- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.821
Öyle deme çok zor günler geçirdik çok acılar çektik güzel günler gelecek artık en azından sonu güzel onu biliyoruz unutacağız2 hafta sonra kalp atımına çağırdı ekstra bir durum olmazsa 5 mart demişti. Eşim radyolog belki haftaya o bakar bilmiyorum. Ya kızlar ben depresyondayım hiç sevinemiyorum ohss beni bitirdi.psikolojim dipte
Yok canım yarınCanım sen test yaptın mı bugün
Enerji içeceğini bana vermişlerdi ama ben taze transfer olmayacaktım 2 ay sonra olacaktım o yüzden vermişlerdir. :)Mesajlarin arasinda gordum; kime enerji icecegi vermisler??? Kafein transfer olana yasak, dusuk olasiligi artmaz mi???
Bulanti ve kusma ile ilgili olarak beni ovitrelle carpiyordu, migren atagi ve kusarak gecen 24 uzun saat...
bir iki gun girmedim, bayagi hareket olmus topicde. beklemek zor arada atla git kan tahlili yaptir diyor bir yanim obur yanim otur asagi, daha sadece 6.gundesin diyor. Neyse ki sokaga cikma yasagi var) 2 gun de oyle gecer...
Ben kullanıyordum transfer sabahı bıraktımKızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Henuz ilk asamadayim tup bebekte ama birakamiyorum. Allen carr yontemi varmis onu araştırıyorum birakmak icin.Kızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Evet kuzum 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum beklemekten çok yoruldum ya bu süreç hiç geçmiyor sanki yaaVardir bir hayir, sabret..Ben de arada istiyorum ama, 25ine ne kaldi, senin de 23umuydu arka arkayaydi bizim transferler...
Bende gonal f 450aldim benim dozumda 300 ve her islemde 150 kalacak. Kalanlarida son gün vurunacagim. Sizede boyle anlatilmis olabilirmiBir şey soracağım, gonal F doktor bana 200 dozu verdi, 450 aldım, hemşire bu kutunbana 3 iğne için yetecek söyledi. Şu anda 3cu kez için şırıngada sadece 150 gibi kalıyor. Sizce o mı yanlış söyledi yoksa ben mi yanlış uyguladım, aslıDNA 2 kez 200 doldurdum
Gonal f 450'den 2 tane 300 cikiyorBir şey soracağım, gonal F doktor bana 200 dozu verdi, 450 aldım, hemşire bu kutunbana 3 iğne için yetecek söyledi. Şu anda 3cu kez için şırıngada sadece 150 gibi kalıyor. Sizce o mı yanlış söyledi yoksa ben mi yanlış uyguladım, aslıDNA 2 kez 200 doldurdum
En güzel surec transfer sonrasi beklemek gibi geliyor suan bana. Bence tadini cikarin. Guzel düşünün hem cok az kalmiş.:))))Evet kuzum 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum beklemekten çok yoruldum ya bu süreç hiç geçmiyor sanki yaa
Bende de 450 den 600 , 1050 den 1200 doz ilaç çıktı. Hemşire çıkacağını söylemişti dediği gibi oldu.Bir şey soracağım, gonal F doktor bana 200 dozu verdi, 450 aldım, hemşire bu kutunbana 3 iğne için yetecek söyledi. Şu anda 3cu kez için şırıngada sadece 150 gibi kalıyor. Sizce o mı yanlış söyledi yoksa ben mi yanlış uyguladım, aslıDNA 2 kez 200 doldurdum
Böyle anlatmadılar 3 iğne çıkacak söylediler, 2 iğne çıktı, üçüncü da tam çıkmıyor.Bende gonal f 450aldim benim dozumda 300 ve her islemde 150 kalacak. Kalanlarida son gün vurunacagim. Sizede boyle anlatilmis olabilirmi
İnşAllah canım benimAminnn canım inşaAllah. Ben dün akşam tüm bu yolda ugrasan kardeşlerimede dua ettim. Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşaAllah
Kaç yumurta var canım biliyor musunCanım Ben bu hafta içi opuya nasipse gireceğim de bu ohss dan gözüm korktu açıkçası.
Ağrım var baya eve geldim bı uyumuşum yeni uyandım 2 ay dinlendirecekmis ohss dan korkuyormusHastanede hasta sayısı çokdur az sabret güzelim. Agrun var mı nasıl geçti. Tedavini nErde oluyorsun
Gop tüp bebek deHastanede hasta sayısı çokdur az sabret güzelim. Agrun var mı nasıl geçti. Tedavini nErde oluyorsun
Ben geçen Nisan’da normal hamile kaldığımda bırakmıştım, hiç de canım istemiyordu, sonra düşük yapınca kürtajın ertesi günü tekrar içmeye başladımKızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Eger uygun ise 450nin kalem formda olani var onda tam 3 tane 200 alirsiniz. Toz ile hazirladigimizda da 3 tane cikmasi gerekir ama insan eli o kadar hassas olmadigindan tam olmuyor.Böyle anlatmadılar 3 iğne çıkacak söylediler, 2 iğne çıktı, üçüncü da tam çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?