şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kaç yumurta var canım biliyor musun
Bugğn ilaç başlayalı 4.günüm.kontrol olmadım daha hiç bilmiyorum kuzum. Ben kendi hesabıma göre bu hafta içi girerim dedim ama doktorla konuşmadım henüz. İlk gün ne kadar belli oluyor ve kaç gün sonra yumurta büyür canım

Ayni sorunun cevabini ben de merak ediyorum, ahhh dedirtti dun gece otururken..

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Of iste kanayan yaram ben sigarayi cok seviyorum nalet olsun tedaviye karar verince biraktim, biraktim desem de denk gelirse haftada bir iki kez otlaniyordum. bes ay boyle gecti derken bugun tedaviye basladik ve artik icmeyecegim. Belki opudan sonra bir iki tane kendimi odullendiririm cunku benim transferim bikac ay sonra olacak.
İcmemeye dayanikliyim ama kafamdan atmam zor oluyor...

Umarim sen de iciyorsan birakmakta zorlanmazsin canim

Ozellikle esin iciyorsa sperme de cok etkisi var, zamaniniz var mi bilmiyorum ama en etkisini gosterecek aralik 6 ay civari.

Arada kontrole cagirmadi mi canim? Onlar bildirecektir zaten opudan once catlatma ignesi vurmak gerekiyor, hepsinin zamanini bildirirler.
Sen ne guzel hizlica karar verip baslamissin hayirli olsun

Arada kontrole cagirmadi mi canim? Onlar bildirecektir zaten opudan once catlatma ignesi vurmak gerekiyor, hepsinin zamanini bildirirler.
Sen ne guzel hizlica karar verip baslamissin hayirli olsun
Amin canım inşaAllah. Kontrole cagırdı gideceğim. 1 ay da dünya kadar forum okudum gittim doktorla görüştüm valla ayak sürüdüm tüp bebek olmasın diye. Hangi ara bu yola girdim bilmiyorum bende inşaAllah Hepimiz için hayırlı olur kuzum

Bende gonal f 450aldim benim dozumda 300 ve her islemde 150 kalacak. Kalanlarida son gün vurunacagim. Sizede boyle anlatilmis olabilirmi
Walla rekor bende sanırım. 12 kutu gonal f 300 luk verdi ama içinde 375 olduğunu ve o şekilde 12 kutu 375 gonal f ve merional kullandım. Çok sıkıntım oldu ve hiç anlayanim olmadı. 10 tane yumurtam vardı 5 i toplandı 4 tane dollendi ve 2 iyi kalite donduruldu.

Canım bana ilk ilaca başlamadan şu kadar var bu kadar büyültürüz dedi bu kontrolde der belki kesin olsun diye beklemiştir canım çünkü nolcağı belli olmuyo fazlası olabilir

Kendin icin en iyi secimi yapmissindir bu arastirmayla, eminim icine sinmistir. Guzel sonuclar aldik mi da tamamdir artik

Wow cok yuksek bir dozmus gercekten ben de ilk defa rastgeldim, rekor olabilir etkilendin mi peki bu dozdan devam ederken, bir yan etki oldu mu?

Galiba bende ohss oldm dün oldu bu 3.ama bu kadar kötü hic gevirmedim dün ishal oldm bugü kabız idrar yaparken otururkn cok ağrım oluyor

Galiba bende ohss oldm dün oldu bu 3.ama bu kadar kötü hic gevirmedim dün ishal oldm bugü kabız idrar yaparken otururkn cok ağrım oluyor
Ohss oldugunu nasil anliyorsunuz? Belirtileri neler neye dikmat etmek gerekir. Normalde yumurtam oldugu ve hatta bir de kistim oldugu icin korkuyorum bende.

Fazla yumurta toplanıyor diger opularda hic hissetmezdim hemen kalkardim ama opuya girmeden zaten karnım cok sisti simdide cok sis agrim var korkmayın ben dahs önce opu oldm ama ilk kez basıma geldi bu sefer

Ben önceki 4 denememde ilaclara daha baslamadan birakmistim ama bu kez hala birakamadim biraz da stresli bi ortamdayim kaçişı sigarada buliyorum ama bi taraftan da cok üzülüyorum birakmadigim icin transferden önce birakmak istiyorum

Valla dediğim gibi ben transfer sabahı bıraktım dilerim siz daha erken bırakırsınız

Evet canim eşimde bende içiyoruz malesef yumurta toplama oncesi ikimizde biraktik ama sonra tekrar basladik esim daha cok iciyor malesef ben oncekilerde hep tedaviye karar verdigim an birakiyordum bu kez öyle olmadi cünkü evimde kayinvalidem ve kayinpederim biraz rahatsiz bizde kaliyolar 1 yil oldu bize geleli bu durum beni cok strese sokuyor malesef ilk kez birakamadim

Evde birileri olunca ister istemez stres olur insan

Anladim canim, stres de bi o kadar olumsuz etkiliyor bizleri. Sigara keske care olsa derdimize... Senin gonlune ferahliklar diliyorum. Şıp diye birakiver bir sabah uyandiginda esin icin cok kolay zaten, opuya kadar birakacak ve sonra ozgur. Bu surecte beylere ozeniyorum valla, tek isleri yanimizda olup bize destek olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…