- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.861
İnşallah cnm hepimizin Rabbim sağlıcakla kucağını doldururİnşallah canım saglıkla olsun evladın
Ben kullaniyorum ama gunde 4-5di dr onuda birak dedi ignelere baslayinca ama ben bir iki gun denedim hormonlarin etkisiylede iyice aglama krizlerine girdim ictim valla napim streste cok tehlikeliKızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Nasıl bir kanama aktif mi korkma canım ben kaç gündür araştırıyorum her kanaması olan çocuğunu kaybetmemişKızlar kanamam başladıçok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılacak
Canım inşallah korktuğun gibi olmazKızlar kanamam başladıçok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılacak
Bir şey olmayacak ne olur stres olmaKızlar kanamam başladıçok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılacak
Sakin ol kuzum her kanama sorun demek değil sen de biliyosunKızlar kanamam başladıçok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılacak
Gecmis olsun benimde 2 yumurta var amh düşüktu yuksek doz ignelerle anca 2 tane oldu sali toplanacak benimde inşallah kalitelidirlerBugün 3 yumurtam toplandı amh değerim düşük az ama umarım iyi haber alırız çpk heyecanlı ve gerginim çpk kötü bir gündğ benim için zor geçti yumurta toplamam da kananmam oldu
Canım ben arada kanamayı normal diye biliyorum kendini strese sokup bebişleride üzme kuzum kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsunKızlar kanamam başladıçok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılacak
Inşallah onemli bisey değildir uzulmeyin arkadasiminda ilk gebelikte cok oldu cok dr.a koştu baya aktif kanamayla ama hiçbirşey olmadi.Kızlar kanamam başladıçok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılaca
Bbm de pazartesi toplancak cnm ins kalitelidir senindeGecmis olsun benimde 2 yumurta var amh düşüktu yuksek doz ignelerle anca 2 tane oldu sali toplanacak benimde inşallah kalitelidirler
Transfer sonrası çay kahve yasakti sanirimBende sigarayı 10 yıldır kullanıyorum ama 4aydır ağzıma sürmüyorum kızlar ben kahveye dur diyemiyorum başım çok ağrıyor siz napıyosunuz içiyor musunuz kahve?
Aynen canım ya bende öyle duydumTransfer sonrası çay kahve yasakti sanirim
Inşallah hepimizin oyledir baya zorlu bir surecBbm de pazartesi toplancak cnm ins kalitelidir seninde
Benimde pazartesi toplanacakBbm de pazartesi toplancak cnm ins kalitelidir seninde
Canim ben kahveyi kafeinsiz icerek cok azalttim. Yani birakma surecini kafeinsiz kahveyle yapmak ise yaradi. Zaten cay ve kahveyi kafeinden dolayi azaltmamizi istiyorlar. Kafein bebegin kilo alimini olumsuz etkiliyor.Bende sigarayı 10 yıldır kullanıyorum ama 4aydır ağzıma sürmüyorum kızlar ben kahveye dur diyemiyorum başım çok ağrıyor siz napıyosunuz içiyor musunuz kahve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?