şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı siz veya eşiniz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi aşamada bıraktınız ?
Ben kullaniyorum ama gunde 4-5di dr onuda birak dedi ignelere baslayinca ama ben bir iki gun denedim hormonlarin etkisiylede iyice aglama krizlerine girdim ictim valla napim streste cok tehlikeli transfer olursam birakirim diyorum inşallah.
Ama azalttim tabi 2-3tane max..

10 senedir kullanıyorum, Ben de son 8 aydır otlanmacı içişteydim hani kırk yılın başı birileriyle ancak. İğnelere başlayınca onu da bıraktım. Opudan sonra otlanmak devam 2. Adetimle beraber tamamen bırakıcam tekrar İnşallah sonrası da güzel olur

Bugün 3 yumurtam toplandı amh değerim düşük az ama umarım iyi haber alırız çpk heyecanlı ve gerginim çpk kötü bir gündğ benim için zor geçti yumurta toplamam da kananmam oldu

Ben neredeyse 13-14 senedir kullanıyordum. Arada başarısız bırakma girişimlerim oldu tabiki. Ama bnmki biraz el tiryakiliği Mecbur kaldığımda günlerce içmeyebilirim sorun değil ama özgürlüğe kavuştuğum ilk an sigaraya koşuyordum. İğnelere başlamadan önce yavaş yavaş azalttım. İğne ve opu sürecinde de hiç içmedim canım da istemedi. 27 gün Ama ne zamanki regl oldum ohss geçti yine ilk fırsatta içtim biraz da midem bulandı o ilk içişte. İnşallah daha da içecek imkanım olmaz bundan sonra

Kızlar kanamam başladı çok ağladım yarın beta hcg kontrolü yapılacak
Canım inşallah korktuğun gibi olmaz ben kızıma aşılama ile hamile kaldım ve hamileyken ilk 4 ay ayda nerdeyse 2-3 defa kanamam olup acile koşuyordum bu sefer gitti diye ama çok şükür her defasında birşey olmadan dönüyordum ve ilk 4 ay hem jel hem progestan kullandım düşük tehlikesine karşı ve sürekli yattım. 33 haftalık erken doğum yaptım ama çok şükür bebeğine birşey olmadı kızım şimdi 7 yasinda aşılama tüp bebek gibi tedaviler normal hamilelige göre daha sıkıntılı geçebiliyor maalesef. inşallah ilaç tedavi gibi önlemlerle sende bu süreci en kolay şekilde atlatırsın bebeğin sana sıkıca tutunur

Bugün 3 yumurtam toplandı amh değerim düşük az ama umarım iyi haber alırız çpk heyecanlı ve gerginim çpk kötü bir gündğ benim için zor geçti yumurta toplamam da kananmam oldu
Gecmis olsun benimde 2 yumurta var amh düşüktu yuksek doz ignelerle anca 2 tane oldu sali toplanacak benimde inşallah kalitelidirler

Bende sigarayı 10 yıldır kullanıyorum ama 4aydır ağzıma sürmüyorum kızlar ben kahveye dur diyemiyorum başım çok ağrıyor siz napıyosunuz içiyor musunuz kahve?

Bende sigarayı 10 yıldır kullanıyorum ama 4aydır ağzıma sürmüyorum kızlar ben kahveye dur diyemiyorum başım çok ağrıyor siz napıyosunuz içiyor musunuz kahve?
Canim ben kahveyi kafeinsiz icerek cok azalttim. Yani birakma surecini kafeinsiz kahveyle yapmak ise yaradi. Zaten cay ve kahveyi kafeinden dolayi azaltmamizi istiyorlar. Kafein bebegin kilo alimini olumsuz etkiliyor.
Migros ve carrefourlarda kuru kahveci mehmet efendinin kafeinsiz turk kahvesi satiliyor. Kafein ayristirma yontemleri de en guvenilir yontem bu markanin, sadece su kullanarak kahveyi kafeinden ayristiriyorlar. Kimyasal bir islem yapmiyorlar, o yuzden Kuru kahveci mehmet efendiyi rahatlikla onerebilirim. Diger markalari bilemiyorum... Bu kahveye alistirirsan kendini, zaten birakmana da gerek kalmaz biraz kendimizi kandirmamiz lazim, kafeinsiz de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…