- 16 Temmuz 2020
- 274
- 179
- 23
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
İlk aldığım ilaçlar normal Bi tedavi için yeterliydi 3000 tutuyordu. Ucuz diyemem tabi ama onun da piyasası öyle demek kiHadiya bugün bana doktorda aynısını dedi sen kendini 5000 bine ayarla inşallah olmazda dedi iğneler mi çok pahalı canım
Canım adanada kime gidiyorsunMerhaba kızlar ben de tedavime başladım Adana Acıbademde işlemler olacakadetin 2. Günü kontrolum oldu hemen o gün merional 225 mg iğnelere başladık ama beni çok sarstı iğne felaket baş ağrısı ve sersemlik yaptı Hayırlısı olsun inşallah hepmizin bebişleri çok çok olur
Canım dondurulmuş mu olacsksınKızlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk denememiz Çarşamba yumurtalarım toplandı 19 adetilk gün 16 tanesi dollendi bugün 3. Gün hepsi gelişmeye devam ediyor sıkıntı yokmuş Şubat ayında transfer olcam inşallah olur
Bende görüştüm doktoru sevdim. Ama fiyat yüksek geldi. Sen işleme başlamış biri olarak doktor ve klinikle ilgili düşüncelerin nedirBen bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuz
İnşallah güzel haberlerin olur canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir acabaHerkese merhaba 2. Tüp bebek denememizdeyiz
Donmuşumuz yok malesef. Gonal f 300 vuruluyorum , menodur 75 ve başka bir iğne daha vuruluyorum. Uzun protokol gidiyoruz. 15 gün önce lucrin ile başladık. Yumurtalar bir öncekinde kafalarına göre düzensiz büyümüşlerdi. O yüzden yedeksiz kalmıştık. Yedekte yumurta istiyoruz çünkü. Sebepsiz infertilite. Tüm testler normal ama geçirilmiş apendisit ve karın içi apse öyküm var.
Cuma kontrolüm var. Balık yağı ve quenzim de kullanıyorum. Yumurta kalitesini artırsın diye. Durumlar böyle şimdilik. Cuma sabah kontrolüm var. 7 gün kullanımla kaç yumurta oluşuyor göreceğiz
Hayırla gelsin güzel haberlerin canım. İşlemi nerde kaça yaptırıyorsunCanım dondurulmuş mu olacsksın
Taze embriyo ile 5.gğn arasında ne fark var kiHiç kafana takma, benim doktorum daha ilk görüşmede benden taze transfer bekleme 5. Gün emriyosu dondurulmuş transfer yapıyorum. Tutunma ihtimalini %10 arttırıyor demişti. Geç olsun güç olmasın vakti zamanı gelince olsun
Nerde kaça yaptırıyorsun canım. İnşaAllah güzelce tutunur bebişAyy canım evett gittim yumurtalar bıdıklar çok iyii ama benim e2 2300 lerde doktor dondurabiliriz dedi böyle giderseHatta dozu azalttı çarşamba tekrar kontrol
Canım ben ebru hanımla görüştüm hersey çok güzel ama birazcık fiyat yüksek oldu okadar. Sen hangi doktora gidiyorsunkızlar merhaba bende 29 ocak cuma günü göüşmeye gidiyorum inşallah güzel geçer şimdiden cok stres yptım ben istanbul bahçeçi umut tüp merkezine gdiyorum gidenler vr mı hang doktora gidiyosunuz nasıl oluyor ay okadar cok merak edyorum ki.
Nereye hangi doktora ön görüşmeye gittin canım. İzlenimleri nedirKızlar bende yarın ön görüşmeye gidiyorum bende tedaviye başlayıp bir an önce güzel haberle almak istiyorumRabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah canım ben hataydayım palmiye tüp bebekte yaptırıyorum toplam 17 bini buldu ilaçlar dondurma vsİnşallah güzel haberlerin olur canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir acaba
Hayırla gelsin güzel haberlerin canım. İşlemi nerde kaça yaptırıyorsun
Bahceci ye mi gidiyosunuz.Çok korkuyorum işlem kolay mı? Anestezi işlemi için hastanelerdeki gibi önlem alınıyor mu? Monitör solunum cihazı vs gibi. Ameliyathanede mi oluyor? Yoksa sıradan bir muayene odasında mı?
Murat Erdemtok canımCanım adanada kime gidiyorsun
Ameliyathane de oluyor gayet steril ve önlemler de alınıyor. İşlem başlamadan uyutuluyorsun uyanınca çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu parol serum taktılar geçti. Korkmanıza gerek yokins dizinde kolay olu
İnşaAllah emeklerimiz güzel mucize ile karşılık bulsunİnşallah canım ben hataydayım palmiye tüp bebekte yaptırıyorum toplam 17 bini buldu ilaçlar dondurma vs
Evet şu an fikrim orada başlamakBahceci ye mi gidiyosunuz.
İnşaAllah hersey güzel olur canım. Doktorun kim.?Bende ön görüşme yaptım biraz fiyat fazla gibi geldi bakalımrahim dinlendirme uygulanıyor bana da bahçecide inşallah şubat ayında transferim olur aksilik olmazsa benimde
Doktorun kim canım. Benim de aklıma orası yattı aslında bakalım kısmet.Evet şu an fikrim orada başlamak
Anladım canım ben şimdi iskenderunda başladım salı opu var bakalımMurat Erdemtok canım
İnşallah canım hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallahİnşaAllah emeklerimiz güzel mucize ile karşılık bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?