şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hadiya bugün bana doktorda aynısını dedi sen kendini 5000 bine ayarla inşallah olmazda dedi iğneler mi çok pahalı canım
İlk aldığım ilaçlar normal Bi tedavi için yeterliydi 3000 tutuyordu. Ucuz diyemem tabi ama onun da piyasası öyle demek ki ne zaman doktor dedi 4 gün daha uzatalım orda her şeyin rengi değişti daha çok yumurta toplamak isteyince neyse vardır Bi bildiği, Allah kucağımızı boş bırakmasın da varsın olsun diyorum ödenir yapacak bi şey yok...

Canım adanada kime gidiyorsun

Canım dondurulmuş mu olacsksın

Ben bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bende görüştüm doktoru sevdim. Ama fiyat yüksek geldi. Sen işleme başlamış biri olarak doktor ve klinikle ilgili düşüncelerin nedir

İnşallah güzel haberlerin olur canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir acaba
Canım dondurulmuş mu olacsksın
Hayırla gelsin güzel haberlerin canım. İşlemi nerde kaça yaptırıyorsun

Canım ben ebru hanımla görüştüm hersey çok güzel ama birazcık fiyat yüksek oldu okadar. Sen hangi doktora gidiyorsun

İnşallah güzel haberlerin olur canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir acaba

Hayırla gelsin güzel haberlerin canım. İşlemi nerde kaça yaptırıyorsun
İnşallah canım ben hataydayım palmiye tüp bebekte yaptırıyorum toplam 17 bini buldu ilaçlar dondurma vs

İnşallah canım ben hataydayım palmiye tüp bebekte yaptırıyorum toplam 17 bini buldu ilaçlar dondurma vs
İnşaAllah emeklerimiz güzel mucize ile karşılık bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…