- 6 Haziran 2018
- 571
- 663
- 23
- 30
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Ben de minimalist yaşamı araştırmaya başlayacagimaynen öyle. 40 m2 kira evinde yaşayıp 6 kıtayı gezmiş danimarkalı bir arkadaşım var çocuk bir sırt çantasıyla geziyor birkaç ay önce bir aylığına japonyaya gitti bir çantayla yine. 2 katlı kocaman ederi kadar da bankaya faiz ödeyerek krediyle satın aldıkları bir odası tamamen kıyafet ayakkabı dolu olan evde oturup bulunduğu şehre komşu olan şehirlerin bile tamamını görmemiş tanıdığım bir çift de var. hiç bir zaman 2.si olmak istemedim ama yine de alışverişin rahatlattığı ev almanın dolaplar dolusu kıyafetin mutluluktan havaya uçurduğunu gösteren reklamlar içimize işlemiş herhalde bir şekilde aldırıyor bize. mümkün olduğunca minimalizme dönmeye çalışıyorum ama daha alacak çok yolum var gibi.
+1 :) bende yurtdisindayim ve aynen sizin gibi yapiyorum. Ikinci el temiz, az kullanilmis seyleri tercih ediyorum ihtiyac dahilinde. Zaten cokta ucuza satiyorlar. Bu zaman tasarruf zamani valla.ben ikinci el aliyorum cok pahali marka urunleri.
Tr de yasamiyorum, yasadigim yerde replika yapamazlar oyuzden guveniyorum da urunlere.
Zaten faturali geliyor cogu urun.
Gecen bi rayban aldim, faturali garantili geldi.
Piyasa fiyati 850 tlye denk geliyor buranin parasiyla,ben 150 tl civarina aldim.
Satan kiz Misir tatili oncesinde almis aceleyle, orda kullanmis ve sogumus gozlukten.
Tek derdi elden cikarmakti.
Ugg aldim mesela yine orjinal,tertemiz.
Piyasa fiyati tl ye vurunca 700 tl bana gelisi 170 tl.
Guess vs bunlari aliyorum ama ikinci el, iki cocugum var rizklarindan o kadar cok kesmeyim diye :)
Ohhhhhhhhhhh guzel Allahimmm cekerek konuya giriyorum
ruj : Tom Ford , 2 ; YSL, 1 hepsi de fusya ve tonlari
Kaban: 2 tane; 1 klasik siyah, 1 panco
Elbise: 1
Ceket: 1, siyah klasik
Canta girsem butun reyonu indiririm ama su anlik skor 0
Gomlek: giricem bekleyin
Kazak, triko: Network, Vekem Allah ne verdiyse ona da pis giricem tutmayin beni
Parfum: Buna bir tane gozume kestirdim elimdeki sise bitsin diye bekliyorum
Ayakkabi: almiyorum evde koyacak yer yok
Kuyumcu da gezicem , yuzuk bakiyorum. Kislik renk ariyorum, koy mor, eflatun, mavi tonlarinda. Eskiden ne guzel cercople mutlu olurdum, bu aralar mucevherata taktim. Parca basina hem pahali, hem de miktar az alabildigim icin yeterince tatmin saglamiyor maalesefEn ufak kolye 2000tlden basliyor.
Ekonoik olarak bitmisim yahu bunu fark ettim
Aynen bendede vardı bu durum alıp alıp duruyordum etiketleri üstünde duruyordu eşim sende alışveris hastalıgı var diyip duruyordu.bunlara para harcayacagına sadece lazım olan seyleri al bak nasıl para biriktiyorsun diyordu.yaza kadar 15 bin tl biriktir bende biriktireyim cok güzel tatile gidelim dedi beni gaza getirdi.hedef belirledim simdiden 1500 tlsini attım kenara.sizde bir hedef belirleyin ozaman harcamanız durur bence.Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Bir tavsiye de benden, S Spizella paylaşmıştı sağolsun.bu sitede biri tavsiye etmişti bana, şuan okuyorum.
marie kondo
"Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle, Topla, Rahatla"
Aynı sorun bende de var ben de kozmetiğe çok fazla para harcıyorum iyi bir durum değil fakat elimizde olan birşey de değil ama kadınsal olarak kendimizi daha iyi hissediyoruz bütçeni aşmadığın sürece sorun olmaz benceHanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Cherry ben de senin gibiyim ama mücevheratı şöyle yaptım, mesela renkli taşlarla yüzükler var, safir vs falan 250 tl civarlarında, mor olan taşın adını unuttum ondan da bir ton yüzük aldım, gümüş ya da düşük ayar altın kaplama ile bir çok markada uygun fiyata bulursun. Bir kaç tane örnek ekliyorum;
https://www.trendyol.com/melin-pari...z-yuzuk-mln117730-p-3086168?boutiqueId=188019
https://www.trendyol.com/divas-love/kadin-pirlanta-ametist-kalp-yuzuk-p-2417400?boutiqueId=188019
https://www.trendyol.com/divas-love/kadin-safir-yuzuk-dvs331513-p-2417390?boutiqueId=188019
Evet gecen aylarda aldim cherry harikaa.Valla panpa far paleti demişken Maybelline Burgundy kullandın mı hiç?
Ooo helal olsunBu kış için astronomik bir rakam harcadım
40 kilo verince tüm gardilobumu yeniledim eşimde aynı şekilde... 3 yaşında çocuğum da var son 1 aydır hergun birşeyler aldım ilk defa bukadar harcadım
İstanbuldaysanız yarı değerli taşlar için eminönüne de bakabilirsiniz. Takı olarak kullanmıyorum ben. bu nedenle takılara hiç bakmadım koleksiyon yapıyorum. Eminönünde büyük ihtimalle korkunç tasarımlar vardır Ama bi şansınızı deneyin derim.Panpa bunlar cok supermis kiz bayildimmmmmmmmmOneri icin cok tesekkur ederim hemmen alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?