- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.898
- 898
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Evet gecen aylarda aldim cherry harikaa.
Cok uygun fiyatli, sahane renkleri var ve hepsi krem far gibi. O kadar palet icinde elim en cok ona gidiyor.
Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Aynen dediğiniz gibi bitse de alsam diye gözünün içine bakıyorum herşeyin. Her dışarı çıkışımda elimde birşeyle dönerim. Evde eşya koyacak yer bulamıyorum artık. Mesela allık ve krem takıntım var. Alıyorum ötekinin bitmesini beklemeden yeniyi açıyorum. Aynı anda 5 parfüm,7 allık,3 gündüz kremi,6 tane de bb krem kullanmaya çalışıyorum. Üstelik gözüm halen allıklarda :) eşyalar üstüme üstüme geliyor vallahiOff aynı ben bağımlı oldugumu düşünüyorum aklım fikrim ayakkabı kıyafet çanta kozmetik küpe bile alsam mutlu oluyorum eve deterjan alsam gene mutluyum bisey bitince çok seviniyorum alacam diye yeter ki alim
Yüksek miktarlı birşey al çeyizlik onun borcunu öde.
Valla bu pahalılıkta bu kadar rahat alışveriş yapabiliyorsan bravo:)
Bende de tam tersi artık hiç zevk almıyorum hiç birşey almak istemiyorum zorla bir kaç parç alıyorum ama istek Yok içimdd
Youtube'da gördüm hem renkleri, hem kalitesi her şeyiyle süper demişler. Sonbahara da uyuyor alsam mı ki kız
Belgrad’ı deneyin vizesiz aşırı ucuz ve çok tatlı bir yer gidip de mutsuz döneni görmedim daha. Bi de erkekleri çok uzun boylu kaslı küçük kalçalı geniş omuzlu harbi vücutlular. Yüz güzellikleri yok ama eciş bücüş Türk erkeklerinden sonra hoş bi manzara oluyorlarVizeli yerler ama onlar
geçen iki alt komşusu'ndan vize almak istedim anamdan emdiğim sütün bile noter onaylı belgesini istediler annemden 'bu benim kızım,içtiği süt de helal' diye :))
O yüzden vizesiz yerler arıyorum artık.
Çünkü düzgün bir işim gücüm yok, bankada param yok, malım mülküm, bir kocam yok :))) tam bir ülkesine gelip de gitmeyecek göçmen adayı tipim var(yine de aldım gerçi ama sancili oldu biraz). O yüzden moldovalar, belaruslar dostum bu saatten sonra...
Maaşın 5 bin ve üzeriyse alışverişine sağlık tatlımÇeyiz aldım 15 bin borcun altına girdim ama her ay bişey almaya devam ettim. Şuan kredi ödüyorum ayda 800 lira hala alışveriş yapıyorumsanırım ben biraz anormal grubum bu ay ki alışveriş miktarımı hesapladım 1300 tlyi geçti hala stradivarius da yün bir kaban var 400 lira aklım onda onu alacağım daha yani
Panpa bunlar cok supermis kiz bayildimmmmmmmmmOneri icin cok tesekkur ederim hemmen alicam
Hahaha yaa ilahiBelgrad’ı deneyin vizesiz aşırı ucuz ve çok tatlı bir yer gidip de mutsuz döneni görmedim daha. Bi de erkekleri çok uzun boylu kaslı küçük kalçalı geniş omuzlu harbi vücutlular. Yüz güzellikleri yok ama eciş bücüş Türk erkeklerinden sonra hoş bi manzara oluyorlar
Valla panpa ben mutlu olsam da mutsuz olsam da aklimda surekli alisveris var. Yani hakli oldugun yer, hayatimda baska bir numara olmayinca alisverisi bosluk doldurmak icin kullaniyorum sanirsam. Bakalim bir sevgili yaparsam belki yatirim hesabim daha mutlu gunler gorecek insallah
Cheery ben evliyim gene aynıyım alışveriş aşkım hiç bitmiyor
Hahaha yaa ilahiöyle bir anlatmışsin ki ağzımın suyu aktı :)
Sırplar boylu Poslu olmalarının yanında çok eğlenceli ve aşırı yardımsever insanlardır. Belgrad'ta bir başıma kaybolmuştum , yedi düvel benimle ilgilendi, en son şöföre emanet ettiler :)
O yüzden gönlümdeki yerleri ayrı...
Ama maalesef bu aralar sıfırı tükettim, ekonomik kriz de belimi büktü.
Anca 'aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür' misali atlasla yatıp Google mapsle kalkıyorum
Ben güvenmiyorum n11 yada hepsiburada gibi sitelere
Psikolojik belki bi kere mac almıstım dolandırıldım herkesi aynı sanıyorum
Ya dutyfree ya sevil boynerden alınca sanki orjinal bi oralar satıyor gibi hissediyorum
HahaÇeyiz aldım 15 bin borcun altına girdim ama her ay bişey almaya devam ettim. Şuan kredi ödüyorum ayda 800 lira hala alışveriş yapıyorumsanırım ben biraz anormal grubum bu ay ki alışveriş miktarımı hesapladım 1300 tlyi geçti hala stradivarius da yün bir kaban var 400 lira aklım onda onu alacağım daha yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?