Surekli alisveris yapma istegi

Off aynı ben bağımlı oldugumu düşünüyorum aklım fikrim ayakkabı kıyafet çanta kozmetik küpe bile alsam mutlu oluyorum eve deterjan alsam gene mutluyum bisey bitince çok seviniyorum alacam diye yeter ki alim
Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Aynen dediğiniz gibi bitse de alsam diye gözünün içine bakıyorum herşeyin. Her dışarı çıkışımda elimde birşeyle dönerim. Evde eşya koyacak yer bulamıyorum artık. Mesela allık ve krem takıntım var. Alıyorum ötekinin bitmesini beklemeden yeniyi açıyorum. Aynı anda 5 parfüm,7 allık,3 gündüz kremi,6 tane de bb krem kullanmaya çalışıyorum. Üstelik gözüm halen allıklarda :) eşyalar üstüme üstüme geliyor vallahi

Yüksek miktarlı birşey al çeyizlik onun borcunu öde.
Valla bu pahalılıkta bu kadar rahat alışveriş yapabiliyorsan bravo:)

Çeyiz aldım 15 bin borcun altına girdim ama her ay bişey almaya devam ettim. Şuan kredi ödüyorum ayda 800 lira hala alışveriş yapıyorum sanırım ben biraz anormal grubum bu ay ki alışveriş miktarımı hesapladım 1300 tlyi geçti hala stradivarius da yün bir kaban var 400 lira aklım onda onu alacağım daha yani

Mesleğin nedir ?insan biraz da girdiği iş ortamına göre güzel giyinmek istiyor.
Benim içimde de bir alışveriş canavarı var şu an zor tutuyorum.
Ama artık kısıtlayacağım kendimi .

Belgrad’ı deneyin vizesiz aşırı ucuz ve çok tatlı bir yer gidip de mutsuz döneni görmedim daha. Bi de erkekleri çok uzun boylu kaslı küçük kalçalı geniş omuzlu harbi vücutlular. Yüz güzellikleri yok ama eciş bücüş Türk erkeklerinden sonra hoş bi manzara oluyorlar

Ben surekli cikmazdim alis verise yorgunm diye ama cikinca ayda bir toplu alirim kiyafet kozmetik falan ama simdi hamile kaldigimden beri kendime birsey alasim gelmiyor :) hem kilo aldim diye hem de aklima gelmediginden kizceme aliyorum simdi :) dunyayi alasim var ona her hafta bebek alis verisi yapiyorum en az 500 faln gidiyor sonra eve gelip aldiklarimi seviyoruz esimle :)

Taki falan takintim yok ama giysilere acayip takintiliyim.bi giydigimi bi daha giymek istemiyorum.dolabim tiklim tiklim daha giymedigim o kadar sey var hepsini kombinledim giyilmeyi bekliyorlar.

Maaşın 5 bin ve üzeriyse alışverişine sağlık tatlım

Hahaha yaa ilahi öyle bir anlatmışsin ki ağzımın suyu aktı :)
Sırplar boylu Poslu olmalarının yanında çok eğlenceli ve aşırı yardımsever insanlardır. Belgrad'ta bir başıma kaybolmuştum , yedi düvel benimle ilgilendi, en son şöföre emanet ettiler :)
O yüzden gönlümdeki yerleri ayrı...
Ama maalesef bu aralar sıfırı tükettim, ekonomik kriz de belimi büktü.
Anca 'aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür' misali atlasla yatıp Google mapsle kalkıyorum

Cheery ben evliyim gene aynıyım alışveriş aşkım hiç bitmiyor

Sırp ve Karadağ erkekleri iyi değil bence Rusun yandan yemişi....apaçi ve Slav erkeğinin dayanılmaz bir kombinasyonuMacarlar ve Estonyalılar çok eyi oluyor, bunların dışında genel olarak Doğu Avrupa erkeği yaramaz bence

Ben güvenmiyorum n11 yada hepsiburada gibi sitelere
Psikolojik belki bi kere mac almıstım dolandırıldım herkesi aynı sanıyorum
Ya dutyfree ya sevil boynerden alınca sanki orjinal bi oralar satıyor gibi hissediyorum

En azından Dermoeczanem den falan alın Boyner çok kazık

Haha bnde daha bugün o mağazada siyah sort etekle hardal kaban begendim ikisi 450 tutuyo 25i bekliyorum ki kart kesilsin alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…