- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.902
- 898
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Hahabnde daha bugün o mağazada siyah sort etekle hardal kaban begendim ikisi 450 tutuyo 25i bekliyorum ki kart kesilsin alayim
Bu lafı tek söyleyen ben degilmisimmmmmmm bnde hep diyorum ki vasiyetimdir ölürsem ayakkabılarımla gömün beni her haftada mezarima yeni sozon bi ayakkabi birakinAaa ben!
En en en sevdiğim şey ya! Beni dolabımla gömsünler..
Aynen ya sagolunHardal kaban trendy duruyor, şık duruyor.
Destekliyorum
Bende aynı dertle uğraşıyorum, devamli aklim alisveriste. Evde far paleti kayniyor tabiri caizse gittim yine aldim bu ay 2 tane.
Ayakkabi takıntım vardi onu biraz aştım sanirim ayakkabi koymaya yer kalmayınca ama kozmetikten kısamıyorum her sey lazim gibi geliyor.
Gidip 3 fondöten alip geldiğimi biliyorum, merak ediyorum hepsi cok lazım gibi geliyor.
Ama artik bugun aldıklarındam sonra uzun bir sey almamaya yemin edeceğim kendime yoksa duramıyorum.
Kart borcum benim de ödeyebileceğim kadar aslında ama vicdanen rahatsiz oluyorum aldıkca, aşmak lazım bu sorunu çare bulursanız bana da soyleyin
Ben de minimalist yaşamı araştırmaya başlayacagim
Evde o kadar fazla esya olmasi sadece temizliğin zorlasmasina yariyor
O kadar fazla kiyafetinin olması da çamaşır yikamayi ve yerleştirmeyi zorlastirmadan baska ise yaramiyor
Insanlar bu defa bu ev bize küçük dolap bana yetmiyor gibi şeylerle geliyor
Bu defa yeni masraflar yine ortaya cikiyor
kaçırma kacirma 30 40 lira bir sey zaten :)Youtube'da gördüm hem renkleri, hem kalitesi her şeyiyle süper demişler. Sonbahara da uyuyor alsam mı ki kız
aynı durum bende de var ama ben bir dönem almak isteyip alamayıp baya bir yokluk cekmistim ondan mi boyle oldum dolap taşıyor gitmiyorum ama hep yeni almak istiyorum çok kötü nefret ediyorum bu durumdan arkadaşım her ay dünyanın şeyini alıyor internetten ona ozeniyörum ama o aldığı herseyi giyiyor ben mal gibu sakliyorum sonrada dağıtıyorum ne salagim yaEvet alisveris de beni ruhen yordu resmen...hep alisveris yap dur...aldiktan sonra pismanlik yasiyorum cunku...cogu aldigimi da giymiyorum...alip bekletiyorum dolapta...garip bi durum
Kız niye gömdüm şimdi Rus erkeklerini :)Sırp ve Karadağ erkekleri iyi değil bence Rusun yandan yemişi....apaçi ve Slav erkeğinin dayanılmaz bir kombinasyonuMacarlar ve Estonyalılar çok eyi oluyor, bunların dışında genel olarak Doğu Avrupa erkeği yaramaz bence
Annem dikişe heves etti iki yıldır, ne beğensem fotoğrafını çekiyorum,o dikiyorHardal kaban trendy duruyor, şık duruyor.
Destekliyorum
Inanir misin su an evde 13 tane fondöten var ve dibini gordugum sadece clinique cc, teyzemlere kuzenlere veriyorum yoksa bozulacak.Ben de epey kozmetik depolamışım, ama iyi ki depolamışım çünkü fiyatlar uçmuş şimdi depodan kullanıyorum. Yıllardır kullandığım yüz temizleme jeli 60 tl den 115 tl ye çıkmış, daha uygun fiyatlı alternatifler arıyorum şimdi...
Her gün makyaj yapıyorsanız zaten 3 fondoten sizi 1 sene anca idare eder ki fiyat uygunsa iyi yatırım olur ama farlar hiç bitmiyor ya, çok almışım şimdi almıyorum bitene kadar.
Güzel hatunlar siz yine de konunun altında birbirinizi gazlamayın, kış ve 2019 zor geçecek tedbirinizi alın, nasihatçi teyzeye bağlayıp kafa ütülemek niyetinde değilim ama winter is not coming, winter is here
Ya bu arada ben bi de ikinci el alisverise taktim
Gardrops modacruz gibi sitelere kesinlikle uye olun
200 liralik botu 60 liraya aldim iki gun once, kiz internetten almiş ayagina olmamis iade suresi de gecmis etiketi ustunde botu kaptim 60 tlye
Macin bi aydinlaticisinin vurgunuydum 150 lira veremezdim 70 liraya hic kullanilmamisini buldum aldim
Cogu seyin etiketi ustunde oluyor ya da cok az kullanilmis oluyor artik magazadan gidip almak enayilikmis gibi geliyor
Hele luks canta takintiniz varsa modacruza kesinlikle bakin, şikir şikir tertemiz cantalar yari fiyatina satiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?