Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

Küfrettikçe sinmiş, kabullenmiş ve olduğundan daha yüksek bir performans sergilemişsin küfretmemesi için. Yani;
Neden diye sorarken aslında cevabı yazmışsın kendin.

Hoşnut değilim tabiki yapıyo sonra pişman oluyo öfke kontrolü yok İşte sabrediyorum. Sadece oğlum için

Yazmıycam dedim dayanamıyorum

Pişman oluyosa iyi bişey bacım, devam et.
Çocuğun anasız babasız kalmasın.
Sen de kocasız kalma.

Sabret oğlun için. Zaten sabrediyormuşsun, çok mükemmel bir annesin.
Babası vurunca buz da koyuyorsundur di mi çocuğuna, ne yüce yüreklilik, ah takdir ediyorum.

Hoşnut değilim tabiki yapıyo sonra pişman oluyo öfke kontrolü yok İşte sabrediyorum. Sadece oğlum için
oğlun için büyüdükçe daha çok dövsün diye mi asbrediyorsunuz..el kadar bebelere kendi güçsüzlüğünüzü yüğklemeyin allah asşkına..oğlum için boşnamıyorum değil,korkuyorum istemiyorum boşanmıyorum diyeceksiniz..
oğlunu çok düşünseydin eğer boşanmış olurdun..,nasıl vicdanınız var sizin anlamıyorum,daha süt çocuğu olan evladınıza vuruyor bu pisik herif,hala da boşanmam diyosunuz..nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz siz...

O çocuğu en sonunda sosyal hizmetler alır o olur, bide kalkmış küfüründen yakınıyosun , senin daha vahim problemlerin var , ne demek " çocuğa vuruyo " oturup bi düşün istersen

En sevmediğim insan tipi ; yıkıp döküp sonra özür dileyenler.
Eşiniz gerçekten size değer verseydi tedavi olurdu. Öfke kontrolü sağlamak için , daha insan olmak için terapilere gitmeli.
Yoksa sizi kaybetmek korksun ki böyle sorguluyorsanız sonlardasınız demektir .

Hayata bir defa geliyoruz. Hayat arkadaşı dediğimiz kişi ile hayat tükenecekse ne anlamı var evli kalmanın.
Ya duzelmeli ki tek başına olmaz bu ya da ayrılmalısınız.
Evlat büyütüyorsunuz. Karşısında ki örnek çok kötü.
Üstelik sizinde psikolojiniz bozulduğunda o meleğe bile iyi bakamazsınız.

Kesin sen de dayak yiyosundur, çocuğunu döven eşine ne yapmazki

Şimdi okudum ;sizi hastanelik eden ve çocuğuna vuran bit erkekcik başroldeymiş.

Yazık ediyorsunuz hayatınıza. En çokta o sorumluluğunuzda olan korumasız yavruya yazık oluyor.
Maddi güvence varsa neyi bekliyorsunuz ?

bu hayvana olan sevginizi çocuğunuzun geleceği önüne koyabiliyorsanız
daha da bir şey demiyorum
size şiddetli mutluluklar
Asla çocuğumun önüne geçemez sırf oğlum için duruyorum zaten oğlunu çok Seviyo gerçekten bana kızdıgi zamn oda agliyo bazen onada kiziyo sonra pişman oluyo vurmak derken yanlış anlaşılmasın hafif bi vurma haklı çıkamıyorum asla onu ama dövmek yok

guiding88 , dövmeye müsaade etmem, diyorsunuz, üstünede disk kayması oldu bende diye ekliyorsunuz.
Siz çıkmazda hissediyorsunuz. Bu yüzden adım atamıyorsunuz.
Hele bir karar verin bakın o zaman ne güzel oluyor herşey.

Bi kere gittim işte bi daha gidersem donus yok yalvardi yakardi kaynanamlar evi taşıdı bosanmayalim diye ümidim hala var çok garip ama uzun zamandır şiddet yok ama hakaret leri bitmiyo

Sakat kalmayı yada ne bileyim zor , sana ne diyimki , senin anan baban yok mu, seni sahipsiz görmüş,

Yanlış anlamayın vurmak derken öyle ağır vuramaz zaten bi kere yaptı onu da oğluna bişey yapmaz eminim

Bi kere gittim işte bi daha gidersem donus yok yalvardi yakardi kaynanamlar evi taşıdı bosanmayalim diye ümidim hala var çok garip ama uzun zamandır şiddet yok ama hakaret leri bitmiyo

Zaten gittiğinizde dönüşü olmadığını bilerek yapmalısınız bunu.
Hakaret şiddet aynı şeyler. Şiddet bit kademe üstün sadece . Ve siz zaten ikisinide görmüşsünüz.
Herşeyi geçtim minik bir yavruya karşı bile öfkesini kontrol edemeyen bir kişiden söz ediyorsunuz.

Umudunuz varsa , ayrılmayacağım diye diretiyorsanız bari çocuğunuz için şart koyun ; tedavi olsun..
Eğer kabul etmiyorsa ayrılmak zorundasınız.
Bunun ötesi, berisi, gerisi yok.

Sakat kalmayı yada ne bileyim zor , sana ne diyimki , senin anan baban yok mu, seni sahipsiz görmüş,
Annem depresyon geçirdi çok sesi çıkan biri değil baba vefat etti abim var evli zaten onlar bunu diyodu abin el kızı aldi annen hasta nereye gideceksin diyorlardı gittim zaten arkamdalardi da gördü sahipsiz olmadığımı ama bi daha aynı şeyler yaşanırsa seni keserim sülaleni keserim çocuğu vermem sana dyo öyle bsey yapamaz biliyorum gözdağı veriyo iste

nimesay35 .!.:
Yanlış anlamayın vurmak derken öyle ağır vuramaz zaten bi kere yaptı onu da oğluna bişey yapmaz eminim
E senin de belini kırmış nerdeyse , yoksa yalan mı söylüyosun , bidediğin bidediğini tutmuyo , kusura bakma

Ha
HakHaklısınız tedavi olmasi lazim yada bi aile terapistine gitmek lazim inşallah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…