- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
Hoşnut değilim tabiki yapıyo sonra pişman oluyo öfke kontrolü yok İşte sabrediyorum. Sadece oğlum için
oğlun için büyüdükçe daha çok dövsün diye mi asbrediyorsunuz..el kadar bebelere kendi güçsüzlüğünüzü yüğklemeyin allah asşkına..oğlum için boşnamıyorum değil,korkuyorum istemiyorum boşanmıyorum diyeceksiniz..Hoşnut değilim tabiki yapıyo sonra pişman oluyo öfke kontrolü yok İşte sabrediyorum. Sadece oğlum için
Vurmak dediğim öyle dövmek değil ona zaten müsade etmem
Asla çocuğumun önüne geçemez sırf oğlum için duruyorum zaten oğlunu çok Seviyo gerçekten bana kızdıgi zamn oda agliyo bazen onada kiziyo sonra pişman oluyo vurmak derken yanlış anlaşılmasın hafif bi vurma haklı çıkamıyorum asla onu ama dövmek yokbu hayvana olan sevginizi çocuğunuzun geleceği önüne koyabiliyorsanız
daha da bir şey demiyorum
size şiddetli mutluluklar
Belime vurdu en son on gün yattım yeminli etti el kaldrmycam sana dye ama yine yaptı sinirlendigindeKesin sen de dayak yiyosundur, çocuğunu döven eşine ne yapmazki
Bi kere gittim işte bi daha gidersem donus yok yalvardi yakardi kaynanamlar evi taşıdı bosanmayalim diye ümidim hala var çok garip ama uzun zamandır şiddet yok ama hakaret leri bitmiyoguiding88 , dövmeye müsaade etmem, diyorsunuz, üstünede disk kayması oldu bende diye ekliyorsunuz.
Siz çıkmazda hissediyorsunuz. Bu yüzden adım atamıyorsunuz.
Hele bir karar verin bakın o zaman ne güzel oluyor herşey.
Yanlış anlamayın vurmak derken öyle ağır vuramaz zaten bi kere yaptı onu da oğluna bişey yapmaz eminim17 aylık çocuğa mı vurdu?
siz nasıl insalarsınız nasıl anasıznı ya keşke babasız büyütecek cesaretin olsada babasız büyütsen bir de yazmışsın 17 aylık çocuğuma vurdu.ya ben ne diyeyim okudum okudum size üzüldüm şunu okuyana kadar şu an gözümde çocuğuna işkence yapan üvey anneden çokta bir farkınız yok inanın.
Bi kere gittim işte bi daha gidersem donus yok yalvardi yakardi kaynanamlar evi taşıdı bosanmayalim diye ümidim hala var çok garip ama uzun zamandır şiddet yok ama hakaret leri bitmiyo
Annem depresyon geçirdi çok sesi çıkan biri değil baba vefat etti abim var evli zaten onlar bunu diyodu abin el kızı aldi annen hasta nereye gideceksin diyorlardı gittim zaten arkamdalardi da gördü sahipsiz olmadığımı ama bi daha aynı şeyler yaşanırsa seni keserim sülaleni keserim çocuğu vermem sana dyo öyle bsey yapamaz biliyorum gözdağı veriyo isteSakat kalmayı yada ne bileyim zor , sana ne diyimki , senin anan baban yok mu, seni sahipsiz görmüş,
E senin de belini kırmış nerdeyse , yoksa yalan mı söylüyosun , bidediğin bidediğini tutmuyo , kusura bakmanimesay35 .!.:Yanlış anlamayın vurmak derken öyle ağır vuramaz zaten bi kere yaptı onu da oğluna bişey yapmaz eminim
HakHaklısınız tedavi olmasi lazim yada bi aile terapistine gitmek lazim inşallah duzelirZaten gittiğinizde dönüşü olmadığını bilerek yapmalısınız bunu.
Hakaret şiddet aynı şeyler. Şiddet bit kademe üstün sadece . Ve siz zaten ikisinide görmüşsünüz.
Herşeyi geçtim minik bir yavruya karşı bile öfkesini kontrol edemeyen bir kişiden söz ediyorsunuz.
Umudunuz varsa , ayrılmayacağım diye diretiyorsanız bari çocuğunuz için şart koyun ; tedavi olsun..
Eğer kabul etmiyorsa ayrılmak zorundasınız.
Bunun ötesi, berisi, gerisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?