• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılar....:((((

Guzel arkadasim, sen degil onlar takı derdine dusmus sen niye rahatsiz oluyorsunki ? Senin yerinde olsam kredi ceker ne eksigim varsa takir takir alirım yada senetle alirim amma kimseyede bir kurus dahi takimdan vermem bozdurur kendim oderim. Hem dugun yapilsin takilan para salona, esya alinsin hop bozdurulsun takilar odensin sonra adı oglan evlendirdik dugun yaptik ev dizdik. Oh ne ala memleket. Benim kv tarafi hicbirsey yapmadi yapsin istemedim zaten ama annemin aldigi ceyizlerdende bir kurus borc birakmadim evlendikten sonra kendim odedim. Neden onlarin yapmadigi seyi senin ailen yapiyor ki?
 
madem öyle yatak odasını annenler alırsa onlarada takılan altınlardan ver yada hıcbısey aldırma annenlere. oldu cnm enayi vardı
 
ben takı konusunda kızındır vs. gibi düşünmüyorum.
bence eşyanızı kendiniz alın takınızı da kendiniz bozup eşya borcunu ödeyin.
evliliğinize borçsuz başlayın.
iki aile de biz bunu aldık şunu yaptık diyemesin
kimseye minnet etmeyin
 
şu gelinlerin çektiği nedir yahu?? almasınlar kardeşim ozaman hıcbısey...doğru mantık - senın aılen neden borca gırecek ozaman?? bu kadar rahat rahat soylemıyorlar mı bıde takılar bızım dıye..ınsanın boğası geliyor..takılar senın güvencen canım..verme sakın..başka zaman aıleden bırısının dugunu olduğunda sen mı kv demi takı takacak..tabıkı sen takacaksın!! ee ben ne anladım bundan!! eşyaları kendınız alın parasınıda kendınız odeyın..hıc degılse ben aldım ben oduyorum dersın..
 
Back
X