- Emoji Skoru
- 3.166
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
Bu adamdan kaç tane çocuğun var?Evet adam evlenirse bir de ona para harcayacak çocuklarıma harcamayacak ona sinirleniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamdan kaç tane çocuğun var?Evet adam evlenirse bir de ona para harcayacak çocuklarıma harcamayacak ona sinirleniyorum
Adam geri dönmüş tekrar üremiş sonra kadına evi temizlemiyorsun falan deyip gitmiş diye anladımAra sayfaları okumadım. 1,5 yillik evlilikte biri 7 yasinda biri 2 yasinda iki cocugu nasil yaptığını sonunda acikladi mi?
7 yaşındaki evlilik içinde yapıldı diğeri nikahsız birlikte yaşadıkları dönemde.Ara sayfaları okumadım. 1,5 yillik evlilikte biri 7 yasinda biri 2 yasinda iki cocugu nasil yaptığını sonunda acikladi mi?
Boşandıktan sonra da ilişkileri devam etmiş gibi anladım ben yazılanlardan ama hayır bir açıklık gelmedi o konuya.
Sanırım aşık olup öyle evlenmek için görüşmeye devam ettiler. Yani o kadar saçma ki her şey ben de hiçbir şey anlamadım![]()
Adam geri dönmüş tekrar üremiş sonra kadına evi temizlemiyorsun falan deyip gitmiş diye anladım
Soyunu sürdürmek için arada geliyo gibi bi şey
Aaa o "birbirimizi tanimadan evlendik, simdi taniyoruz, bosanip bu sefer birbirimizi taniyarak evlenelim" gibi bir bahaneyle hicbir sey vermeden anlasmali bosanmak isteyen adam miydi bu? O konuyu hatırlıyorum.7 yaşındaki evlilik içinde yapıldı diğeri nikahsız birlikte yaşadıkları dönemde.
İll çocuktan sonra tekrar evleniriz aşık olup evlenelim dediği için kuruş almadan boşandı.
Canım onu boşanmadan önce Düşünecektin karşındaki hakime neyse işte söyleyecektin böyle böyle diyeceksin ama ülkemizdeki verilen tazminat miktarı belli adam sana yaklaşık şu an için hangi semtte nerede oturuyorsun bilmiyorum ama yani ben küçük bir şehir ve ortalama bir şehirde yaşayanlar da var etrafında en az herkes 20.000 TL veriyor 2 + 1’e en az bak en böyle fiyat etmeyen yerde böyle veriliyor bir de bu detayları da vermiyorsun şu an oturduğun ev kaç 1000 kaya verilir mesela etrafa onu da yazarsan biz okuruz yani en azından adam sana atıyor mu 30.000 liralık evi bağışladıysa iki çocuğa zaten on beşerden verse 30.000 TL verecek adam daha ne çocuklarına bakmıyor bakmıyor diyorsun e sen de öğretmenmişsin 80 milyar maaş alıyormuşsun 30 da sen maaşından versen 6000. 2 çocuk bir ayda canım kusura bakma da ne yapıyorsun özel kursa falan mı gönderiyorsun buradan çocukları olanlar bilirler çocuğunuza 60 milyar parayı ne yapıyorsunuz 30’u eşin veriyorsa atıyorum sağlıyorsa çocuğuna bakıyor demektir 30 da sen vereceksin ne yapar bu 60 milyar eğer ileride çocuğun ekstra ne diyim sana bir özel bir yere gitmek istiyordur bunları ayriyeten konuşulur veya bunlar senin seçimin olur bu çocuğun sonuçta ikiniz yaptığınız ama ben buradan annelere sesleniyorumHayır adam evlensin sorun değil ama çocukların maddi manevi tüm yükleri üzerimde
Aşk evliliği böyle bir şey değil ya7 yaşındaki evlilik içinde yapıldı diğeri nikahsız birlikte yaşadıkları dönemde.
İll çocuktan sonra tekrar evleniriz aşık olup evlenelim dediği için kuruş almadan boşandı.
konuya aşağıdaki gibi bir özet geçmiştim.Khomyuk anlatmis asagida.
Aaa o "birbirimizi tanimadan evlendik, simdi taniyoruz, bosanip bu sefer birbirimizi taniyarak evlenelim" gibi bir bahaneyle hicbir sey vermeden anlasmali bosanmak isteyen adam miydi bu? O konuyu hatırlıyorum.
Sonra barisip ikinci cocugu yaptiklarini bilmiyordum ama.
Evleri siz evliyken aldıysanız yarısı sizin zaten. Sizden önce aldıysa, eski eşinizin oluyor. Size kira kadar nafaka vermiş sayılıyor düz hesap.Arkadaşlar boşandık ama onun istediği gibi şdu her şey.onun 3 tane evi var.birinde anasıyla oturuyor diğerinde ben ve çocuklar kalıyoruz diğeri de köyde yeni yapıldı.ayroca arabası var ve maaşı 140 binin üzerinde.ilk eşinden kızına nafaka veriyor ama bana onun evinde oturmam karşılığında çocuklar için nafaka vermeyeceğini söyledi.nafaka istiyorsan çocuklar için evden çık diyor.benim evim arabam yok.
Maddi manevi iki erkek çocuğunun tüm yükünü üzerime yıkıyor.benim sadece öğretmen maaşım var.
Yapay zekaya soruyorum çocukların hakkına giriyorsun nafaka çocukların hakkıdır diyor.ben de yarın dava açmayı düşünüyorum hakim onun evinde oturduğumuz da dikkate alarak adil bir nafaka miktarı belirlesin çocuklar için diyorum.
Sizce adama haksızlık etmiş olur muyum hem evinde oturup hem çocuklar için nafaka istemekle
Tovbeler olsun, iyi ki unutmusum konuyu.önceki eşinden çocuğa ölse de nafaka ödemesem diyordu....
Benim çocuğum yok gerçekten ben bunu merak ediyorum
Okuya okuya geldim, yeni gördüm. Yorum yaptığıma da pişman oldum zaten konu sahibinin kim olduğunu öğrenince.Çocuklara bile kalmasın diye kardeşinin üzerine yapmış evi.
O zaman burada herkes bak adam senden kılçıksız boşanmak için yapıyor boşanma dedi. Yok güveniyorum bilmem ne dedi. Kendi düşen ağlamaz/ kalkıp nikahsız ikinci çocuğu yapması da kendi üstün zekasıAşk evliliği böyle bir şey değil ya![]()
Siz nesiniz kadınlar kulübün başkanı mı böyle havalı kullanıcılarCocugun yoksa seni ilgilendiren bir durum da yok kardesim, cocugun masrafindan haberdar degilsin konusma.
Sen neden hararetle annelere sesleniyorsun kiBen buradan anneleri sesleniyorum iki tane çocuğa annelere olan annelere sesleniyorum ergen olsun genç olsun ayda 60.000 TL çocuğunuza ayırıyor musunuz veya şunu söylüyorum ayda 60.000 TL çocuğunuz harcıyor mudur????
Öğrenmiş oldum mesela annelere sorabilirim niye seslenmek yasak mıSen neden hararetle annelere sesleniyorsun ki Herkesin geliri gideri farklı
2 çocuğum olsa aylık masrafları arşı geçer mesela 60 bin yetmez bana
Çocuk büyütmenin belli bir sınırı yok ki. Asgari ücrete et süt almadan ucu ucuna çocuk da büyütürsün, kurslara spora göndererek de büyütürsün.Benim çocuğum yok gerçekten ben bunu merak ediyorum ama etrafımda çocuğu olanlar var ablalarım var işte kuzenlerim var adamların evine zaten 60 milyar para girmiyor yani sen daha ne istiyon ben anlamıyorum
Alıyorsan işte 80 60 70 ne fark ederse ya yiyin kırkını yiyin faturalarla birlikte 40.000 TL’yi ye aylık ellisini ye altmışını ye yirmisini at kenara bak ne oluyor sana sene sonuna ben demiyorum bakın kızlar burada hani 20 milyarı ata ata sene sonunda bir şey olur demiyorum ama anladınız değil mi demek istediğimi