Tartıştık kim haklı

Benim eşim de aynısını yapıyor 8 de uyanması gerekirken 7,15 te saati kurup sürekli erteliyor benim ve kızımın uykusu kaçıyor
Biz de bu yüzden tartışıyoruz
Çözüm bulamadık hala
Telefonu duvara fırlattığı gün çözüm olacak sanirim

Ah ah bebekten sonraki uykusuzlukla kim kime dokundu farkedilmiyor bile..
Nerelerde uykuya daldığımı bilsen şaşarsın..
Hahaha bu yüzden bebe yapmak istemiyorum işte artık bu tarz konuları okumayacağım ya karar verdim kötü etkiliyor beni

Ya ne bileyim Benim annemle babamda hep böyleydi o yüzden normal sanıyorum belkide bebişim
Her evlilik ayni degil tabii:) belki bebegin cok uykucu olur sanli olursun:) bizimkilerde oleydi ama hersey o kdr farkliki artik. Ayni yatakta yatmak iyi birsey ama konu sahibi hakli bu konuda.. eside ise gidecek o da haksiz degilde.. sinirlenince kahvalti muhabbetine girmese iyiydi.. bu neyi gisterio bilion mj? Bu erkekler evlenmis ama hala bebek gibi hissediolar..

Oha yani :) uyuyan kadini su icin uyandrmak.. dis fircalamayi sen mi hatrlatcan :) valla hayretler icinde bu tarz seyleri okuorum.. dahada hayret ettigim birsey varsa seninde dediin gibi.. bunu normal goren hemcinslerimiz.. bole dusunduum icinde feminist olcaksam oliim yani

Adam duşa gitse kadın kızıyormuş bebişim ya o nasıl olacak

Adam duşa gitse kadın kızıyormuş bebişim ya o nasıl olacak
Dedim ya karsilikli bi patlama olmus. Ben ztn cocuk uyurken dusa girme supurge tutmama isine karsiyim. Iki dk aglasa cocuk bise olmaz.. dusta alirim supurgede tutuyorum cocuk uyurken.. o da alistirmayla ilgili bence.. kadin hatasiz degil sadece dediim gibi alarm konusunda haksiz ve kahvalti meselesin de.. yoksa kole degil ya bu adamda bi canli yani :)

Şu kadınlık görevi lafından bir gün birinin kucağına kusacağım o olacak..

Şu "aile ve evin huzuru" adı altında dayatılan eziyeti kitap haline getirseler Türk tarihi arşivi kadar yer tutar. Ama erkeklik görevi de "çalışsın evine baksın yeter" derler.
Dünya kadınların şefkati ile dönüyor. Ama şefkat de hakedene gösterilmeli..

Bazı kadınlara bakıyorum üzülüyorum, bazı erkeklere bakıyorum seviniyorum.
Çünkü benim eşim de hiç takılmaz böyle şeylere.

Bir gün motor takmış gibi işlenirim yemeğimizi tatlısına varana kadar yaparım bir gün hiç yapmak istemiyorum derim. Ya o yapar ya da dışarıdan yeriz..
İnsanım ben ya..
Kimsenin emir eri de değilim..

Ole tabii takilmamak lzm bi sekilde gecio bu gunler.. ama dediin gibi uzucu olan kadinlik yapmak adi altinda kadinlarin somurulmesini normal karsilanmasi..bi cesit.. ben ole goruorum bunu..

Ya bebeğin odasını ayırın ya da adamı bırakın istediği yerde uyusun. Kahvaltı beklemeye bebeği olsa da olmasa da hakkı yok bence kimsenin. Çünkü 2 peynir zeytin koyup yemek için özellikle birinin hizmet etmesine gerek yok evde.
Ama şunu da unutmayın çalışan bir insanın moral ve motivasyonu çok önemli. Bunu bozmaya çalışmayın. Ona da yazık.

Ben kizim dogdugundan beri ayri odalarda yatiyoruz ben istedigim gibi kizimla ilgileniyorum bazen erken bazen gec yatiyorum kizimin yaninda..bugun mesela 7 de kalktim kahvalti hazirladim esim uyandi birlikte kahvalti yaptik is yerinde yemesi icin ogle yemegini koydum.ugurladim.sonra ben sofrayi topladim ortaligi topladim kizim uyandi onu giydirdim kendim giyindim yataklari topladim evden ciktim 9 da..kizimi anneme biraktim 09:15 gece minubuse bindim bir bucuk saat sonra is yerine vardim.

Ağzınıza sağlık

Ole tabii takilmamak lzm bi sekilde gecio bu gunler.. ama dediin gibi uzucu olan kadinlik yapmak adi altinda kadinlarin somurulmesini normal karsilanmasi..bi cesit.. ben ole goruorum bunu..

Feminizmi küfür gibi kullanan kadınlar var ne yazık ki. Halbuki feminizm kadın hakları savunuculuğudur, erkek düşmanlığı değil.
Bir kadının hakkını savunduk diye gerçeklikten uzak, huzur bozan adledildik.
Evet konu sahibinin bu zor günleri geçecek ama eşe söylenen sözler hep kalacak. Keşke bunun bilincinde erkekler yetiştirilse..

Aynen.

Ne abartiyorsunuz bu konuyu biz cocuktan dolayi ayri yatiyoruz gayet de kopmadik zaman da ayiriyoruz birbirimize onemliolan kus olmamak.

çok doğru. Belki de çalışan insan evde olamadığı ailesi ile fazla vakit geçiremediği için kiymet daha çok biliyor. Ben altı da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum.

ben eşimi oturma odasına yolladım mecbur. o da horlayıp bebeği uyandırıyordu. ben de onu uyandırıyordum horlama diye. şimdi iki taraf da rahat.

Ben de siz gibiyim . Sese aşırı duyarlı bi bebeğim var. 8aylık. Ev hanımı olunca malesef bebek size iş yaparken yardım etmiyor. Yada tüm gece uyumadın biraz uyuda dinlen demiyor. Tüm gün herşeyiyle ilgilenmek o kadar zor ki. Hele bide uyumayan bi bebekse. Eşim bunu biliyor görüyor ve kendisi diyor sen zaten gece çok uyanıyorsun ben kahvaltımı yer sessizce çıkarım evden diye. Biraz empati yapmak zor olmasa gerek. Evet duşa girince bende bazen sinirleniyorum . Takır tukur seslere hemen uyanıyor. Minimum ses çıkarma çabasındayız ikimizde.
Özetle sonuna kadar haklisiniz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…