- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Aminn rabbim hepimizin evlatlarini bağışlasın.4üz mü
Allah yardımcınız olsun, Evlatlarınıza da bol sağlık sıhhat versin.
Ben 2 tane ile zor baş ediyorum ki yaş aralıkları var.
4 tane ile nasıl başa çıkıyorsunuz... Gerçekten takdir ediyorum böyle anneleri.
Gece hepsini uyutup tek tek üstlerini ortuyorumsabah sabah sinirlerim tepemde
Eşimin en geç 7.30 gibi kalkması gerekiyor ama uykusu ağır üç dört kere çalar saat kürüyor uyanabilmek için
1.5 yaşında bebeğim var emdiği için sürekli uyanıyor o yüzddn yatağı bizim odada
Ve sese karşı çok hassas bir bebek
Bu gece öksürüyordu hiç uyutmadı sabaha karşı tam uyuduk eşimin saati çaldı erteleyip durdu en sonunda bebek de uyandı tepem attı söylendim
O da bağırmaya başladı ben bu evde esir miyim tabi ki saat kurucam yok banyo yapma ses olur yok üstünü dışarıda giy vs
Oturma odasında yatmak istiyor onu da ben istemiyorum
Hem yanımda yat diyormuşum hem yönlendiriyormuşum
Ben saat kurmasın demiyorum ama anlayışlı olup kusura bakmayın diyeceğine bir de bağırdı son ses
Bebeğin odasını ayır demeyin yazın yapmayı düşünüyorum diğer konuda yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca bi de diyor ki hem her gün sşmit yiyorum senden kahvaltı beklemiyorum bi de uyandırdın diye kızıyorsun. Uykusuz halimle bi de kahvaltı mı koyacaktım o saatte
Ek : Bu aralar sürekli huysuz bebeğim benim de suratım asık doğal olarak hem uykusuz olup hem saatlerce bebek uyutup eşini Güler yüzle karşılayabilecek var mı merak ediyorum ben
Bundan çok şikayetçi
Eşim bunları çok normal karşılıyordu, ilk defa ben de böyle bir şey görmüştüm inanın. Senin görevin bu bana hatırlatmasan nasıl hatırlayayım diş fırçalayacağımı diyordu, gerçekten şaka gibi :) epey bir süre de bunun kavgasını verdi benimle.Hayır cidden bazı kadınlar erkeğin bebek olduğunu düşünüyor, ne kadar ironiktir ki hem bebek olduğunu düşünüyor hem de söz hakkı her zaman erkekte diye düşünüyor.Erkeğin keyfine göre hareket etmek için varız sanki.Oha yani :) uyuyan kadini su icin uyandrmak.. dis fircalamayi sen mi hatrlatcan :) valla hayretler icinde bu tarz seyleri okuorum.. dahada hayret ettigim birsey varsa seninde dediin gibi.. bunu normal goren hemcinslerimiz.. bole dusunduum icinde feminist olcaksam oliim yani
:))2 temmuzda evlendin sanırım,mutluluklar.Yatağı ayırıyorsan aynı yatakta yatmıyorsan o zaman evli olmanın anlamı nedir ki . Yatakta ayağı ayağına değecek ne bileyim sarılacaksın ki mutlu olacaksın bence . Ben olsam büyük konuşmamayım ama ayırmam ben ayırsam eşim asla ayırmaz .Evlilik birliği için yatak önemli
sabah sabah sinirlerim tepemde
Eşimin en geç 7.30 gibi kalkması gerekiyor ama uykusu ağır üç dört kere çalar saat kürüyor uyanabilmek için
O da bağırmaya başladı ben bu evde esir miyim tabi ki saat kurucam yok banyo yapma ses olur yok üstünü dışarıda giy vs
sabah sabah sinirlerim tepemde
1.5 yaşında bebeğim var emdiği için sürekli uyanıyor o yüzddn yatağı bizim odada
Ve sese karşı çok hassas bir bebek
Bu gece öksürüyordu hiç uyutmadı sabaha karşı tam uyuduk eşimin saati çaldı erteleyip durdu en sonunda bebek de uyandı tepem attı söylendim
Ben saat kurmasın demiyorum ama anlayışlı olup kusura bakmayın diyeceğine bir de bağırdı son ses
Bebeğin odasını ayır demeyin yazın yapmayı düşünüyorum diğer konuda yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca bi de diyor ki hem her gün sşmit yiyorum senden kahvaltı beklemiyorum bi de uyandırdın diye kızıyorsun. Uykusuz halimle bi de kahvaltı mı koyacaktım o saatte
Ek : Bu aralar sürekli huysuz bebeğim benim de suratım asık doğal olarak hem uykusuz olup hem saatlerce bebek uyutup eşini Güler yüzle karşılayabilecek var mı merak ediyorum ben
Bundan çok şikayetçi
Bilmiyorsunuz bebeğim öğlenleri de az uyuyor anca ona yemek çorba hazırlayacak kadar uykusuzum
Öğlen uyuduğum falan YÖK belki bir kaç kere olmuştur 1.5 yılda
Annelik kadınlık bunu gerektirir sizi takdir ettim.Allah eşinizle çocuklarınızla mutluluk huzur versin.Gece hepsini uyutup tek tek üstlerini ortuyorum
Ortanci illaki gece bı kere su icmeye bı kere wc ye çıkıyor (5yasinda)
En küçüğü en az 3 kere emmeye uyaniyor(1yasinda)
Sabah eşime 5 ye kalkıp kahvaltı hazırlayıp üstüne iş yerine yemeğini hazırlayıp gönderiyorum sonra tekrar yatıp 8 de kalkıyorum
Hepsinin kıyafetini ayarlayip okula götürüp iki büyüğü bırakıp en küçüğü ile geri dönüyorum ondan sonra tüm gün uyumak yok
Sizin bu yaptığınızı bı kere bile yapmadım ben
Maşallah,hem bebeklerinize, hemde sizeBence adam haklı degil anlayış lazim ayni seyleri esimee bende yapiyorum ve o azarlamiyor
Kahvalti konusunda da siz haksizsiniz bende 2 de yatarim 7 de kalkarim öğlen de uyumam ve 4uz bebeklerim var eşimi de güler yüzle karsilar kahvaltisini hazirlarim ağrılarımdan uykusuzluk yorgunluktan hic bahsetmiyorum bile biraz yapi meselesi ama yapacak bir sey yok esinizim anlayışlı sizin özverili olmanız gerek
Teşekkür ederim övünmek için söylemedim ilk cocugumda ben de yaşadım aynı sorunları ama bu yüzden hiç eşimle tartismadik erkekler gördüğü sürece olanı biteni destek veriyorlar zaten kadınaAnnelik kadınlık bunu gerektirir sizi takdir ettim.Allah eşinizle çocuklarınızla mutluluk huzur versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?