Bir yerden sonra yoruyor olabilir.yoksa severek bakılır torun bence.çok da zorlanırsanız işten çıkın ya da esiniz yardimci olsunBen ikisini de zorlamadım kendileri bakmak istediler ama şu an kendi annem de dahil her baktıklarında bir sıkıntı cikiyor
Evet konu bitti lütuf kelimesine takti herkes
:)bakmak zorundalar demiyorum ama severek bakılır diyorum.tabi ki benim de çocuğum olsa herseyi ile ben ilgilenmek isterim.belki çocukları çok sevdigimizden.bekarken dayimların çocukları elimizde büyüdü.şimdi her anneme gittiğimde hepsi uçarak gelir yanıma:) belki bu yüzden düşüncem.sağlık,durumlar yerinde olduktan sonra böyle biseyin lafı olmaz sadeceBen de bakmaları lütuf diye düşünüyorum. Ben de çalışan bir kadınım. İzindeyim. Evim yok. İdare eden arabam var. Kv bakarım vs dedi. Kabul etmedim. Üç çocuk büyütmüş. Hayatını yaşasın. Ben de böyle yapardım. Bakmam. Kimse kusura bakmasın. Çocuğumu baksınlar diye değil bakayım diye doğurdum.
Çevreniz bu şekilde ise ona da saygı duymak gerek. :)
Anladım sizi ben.evet katılıyorum tüm sorumluluk onlara yüklenmemeli.ben genel yorumlarda gördüğüm için merak ediyordum neden öyle bir düşünce tarzı.bu yaklaşım çok doğru.Tabii torun sevgisi baskadir. Ama sevmek ayri her seyinden sorumlu olmak farkli bir konu. Bizler anneyiz,cocugu dogurarak zaten pesinen hayatimizin kisitlanmasini,maddi manevi yukun omuzlarimiza binmesini kabul ediyoruz. Ama ebeveynlerimiz artik sadece sevmek ve gerektiginde destek olarak yanimizda olmalilar. Ayda bir defa anneme birakirim ben oglumu bin defa dusunurum bunun icin. Acabalar dolar aklima hemen. Seviyor elbette ama o seviyor diye tum sorumlulugu onun ellerine birakmam,birakamam. Elbette farkli goruslere saygim sonsuz ama ben boyle gordum boyle yasadim aynen de devam etmek istiyorum tabiiki
bence de Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum bunun yerinekayınvalideyi oynatmış gibi olmuşsunuz.
sizin ağzınıza bakıyor. gel-gelme.. bugün git yarın gel..
buna sebep olan eşiniz olsa da sonuçta siz kadının hayatını belirlemiş oluyorsunuz.
maddi durumunuz yeterli değilse sıkın biraz daha dişinizi, alttan alın.
bu arada "en kötü kayınvalide en iyi bakıcıdan iyidir" klişesine hiç katılmıyorum.
o kadına helal olsun ama demek ki siz de iyi bir gelindiniz.Bence de baktırmayın. Kurtarın sizden. Benim kayınvalidem boşanmış olmama rağmen 2 yaşından bu yana baktı. allah razı olsun. Kayınvalideniz eğer bakıyorsa ve maddi bir çıkarı da yoksa inanın çok sevdiği için bakıyordur. Böyle ufak tefek lafları duyacaksınız duymamazdan geleceksiniz ki şu durumda en masum kişi kayınvalideniz. Başta hata annenizde sonra eşinizde. İlla ki kızacaksanız birilerine bu kayınvalideniz değil bu konuda.
Evet konu bitti lütuf kelimesine takti herkes
Bunalmışsınız anlıyorum ama torun, sevmek içindir zaten.Ben de çok seveceğim,ama acil durumlar dışında bakmayacağım torunlarıma,çocuklarımı büyütürken öyle şeylerden uzak kaldım ve öyle planlarım var ki kalan ömrüm yeterse şanslıyım.Ama öz torunu ya hani
Bunalmışsınız anlıyorum ama torun, sevmek içindir zaten.Ben de çok seveceğim,ama acil durumlar dışında bakmayacağım torunlarıma,çocuklarımı büyütürken öyle şeylerden uzak kaldım ve öyle planlarım var ki kalan ömrüm yeterse şanslıyım.
Sevmekle bakmak eşdeğer görülüyor"seviyorsa bakacak"oysa bakım bir hizmettir.Çocuklarıma Allah çok versin,çalışsın kazansınlar,gönüllerince yaşasınlar,ama onun bedeli benim kalan ömrüm olmasın.ne kadar güzel bakın siz net bir şekilde söylüyorsunuz.
bazen büyüklerimiz mecbur bırakılmadıkları halde bunu söylemekten çekiniyor.ya da söylerlerse aman adım kötüye çıkmasın benden bilinmesin vs yerine konu sahibinin kvsinde olduğu gibi tehdit tarzı söylemlerle karşı tarafı yıldırabiliyor. sanırım bu bi çok kadınımızın doğasında var olaydan kendin çıkmak yerine bizi biri tutup çıkartsın istiyoruz.
Aynı kafadayız,oğlumu büyüttüm, yetiştirdim.Bunalmışsınız anlıyorum ama torun, sevmek içindir zaten.Ben de çok seveceğim,ama acil durumlar dışında bakmayacağım torunlarıma,çocuklarımı büyütürken öyle şeylerden uzak kaldım ve öyle planlarım var ki kalan ömrüm yeterse şanslıyım.
Benim sevmem gerekmiyor o benim çocuğumu seviyor bu yeterliIyi de durumu lütufmus gibi gösteriyor diyerek yaptığı iyiliği küçümseyen sensin konu sahibi. Sanki mecburmuş gibi görüyorsun. Senin çocuğuna bakiyorlar az bir şey mi bu? Annenin de kayinvalidenin de yaptığı büyük fedakarlık. Bir de k.valideni zerre sevmiyorsun. Sevmedigi birine insan nasıl evladını emanet eder o da ayrı bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?