Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Evet ilk etapta krediyi kardes cekerse onun uzerine olur,ama sonra satis yapabilir size devreder,siz borcu ile birlikte alirsiniz borc sizin olur.

Evet ilk etapta krediyi kardes cekerse onun uzerine olur,ama sonra satis yapabilir size devreder,siz borcu ile birlikte alirsiniz borc sizin olur.
Bı bahsettikleriniz 10 yılın sonunda mı oluyor ? Ya kendisi tapu kardeşinin üzerine olmasından hiçbir rahatsızlık duymayan birisi...
Ve bu noktada benim düşünceme önem vermeyen birisi...

Ben ilkbahar_15 yorumuna yüzde yüz katiliyorum. Esinin sana cektirmeyi kafasina koyduguna eminim. Kimsenin hakkina girmek istemem ama sirf bunun icin bile barismis olabilir. 1var1yok senin esin merhametini tamamen kaybetmis. Unutmaki merhametini kaybeden insanliginida kaybeder. Esin sadece bir zaman kaybi. Kusura bakma ama öyle iticiki tiksindim kendisinden. Ben senin konularini bastan beri takip ediyorum. Elbete seninde hatalarin var ama esini bu raddeye senin getirdigine inanmiyorum ben. Insanin icinde böyle kötülük olacak.

sen ne yaprsan yap senin esin ve ailesinin düsüncesinde evliligi bitiren ve haksiz olan kisi sen olucaksin ben buna eminim. Zaten kendisi normal ve saglilik bir yapidan insan olsaydi kendini sevmeyen bir kadini evlilige ikna etmezdi. Gercekten seven bir adamda kararina saygi duyup mutluluk dilerdi. Senin esin siz ayrilsaniz arkandan ne beddualar eder mutsuz ol diye. ayagina tas degse bana yaptiklari yüzünden bu halde der. Üzülmeni, mutsuz olmani, sürünmeni ister bir hali var. Lütfen sözlerimi yanlis anlayip üzülme ama bu benim izlenimim. Adam tamamen hirs, nefret, öfke ve intikam dolu. Merhametsiz ya bildigin.

Aynı konuda gelin olsa kayınvalidesinin evinde oturmak istemese bin türlü yol bulur çıkar.. Demek ki adam da oturmak istemiyor bence gerilmeyin kimseye mecbur olmamak için istiyordur.. Bence eşinize destek olun arkasında durun.. Ben eşimin ailesinin evinde oturmak istemezdim eşim de oturmak istemese asla tutmazdım bak ne güzel ev işte daha iyisini mi bulcan demezdim.. Bemce eşinizi destekleyin..

Ya evliliğin ilk yılı ben de sıkıntılıydım.. gerçekten.. o zamanlarda sorun genel olarak bendeydi..
Ama onu sevmiyordum,ve sevmediğimi bile bile evlenmişti benimle.. yani ben onu kandırmadım.. ama sevdikten sonda ve bunu ona söyler olduktan sonra iyi olacağı yerde kötüye gitti her şey...
Şu noktalarda ben ona çok çok iyi davranmıyorum,yalan değil.. ama sebebi ortada değil mi ya..
Kendi göbek bağını kendisi kesiyor..
Bana sen kimsin necisin demiyor..
Gidiyor ev fiyatlarının en uygun olduğu semtten ev bakıyor ,ailesine yakın yerlerden, bana burda oturmak ister misin,alışabilir misin demek yok...
Ben fikrimi söyleyince kavga başlıyor..
Ben nasıl iyi davranabilirim bu insana ?
Baban bir de diyor ki sen hiç değişmedin,hala aynısın,hala aynı davranışlar diyor.. iğneyi önce kendine batıracak insan ya, ben dört dörtlüğüm ama karşımdakinde problem diyecek...

Eşim krediyi kardeşine çektirerek onun üzerine alıyor evi..
Kendi üstümüze değil..
Ve kendi ailesine yakın,ücra köşede bir semtten..
Kiraya çıkalım tamam, durum daha iyi olunca ev almaya kalkalım diyorum ben..
Ailemin evinde oturmak istemiyorsa tamam çıkalım,en azından babama gider gelir parası.. ben de çok meraklı değilim..

Yok yanlış anlamıyorum.. tamamen dediğiniz gibi.. ben de aynen böyle düşünüyorum...
Belki mutlu olurum ben de .. bilmiyorum ki..

Sana tek şey söyliyebilirim kendi düşen ağlamaz sen kendin seçtin bu hayatı düzelmiceni bizden iyi biliyordun

Eski konularınozı bilmeden konuştum baktım lafımı geri alıyorum bence eşiniz bahane arıyor ve çok geçerli bş bahane de bulmuş gibi Allah yardımcınız olsun

Guven olmazsa evlilik olmaz ki. Araba satiliyor. Ev baskasinin uzerine... eee bunun anlami ne o zaman? Seni sadece hizmetcisi olarak yaninda tutuyor... baska bir anlami yok bence.

Ev adamin evi ise gonder ailesinin yanina, ayril gitsin. Esyalarini alsin gitsin. Derdi evi aldiktan sonra bosanmak bence. Hak da iddia edemeyeceksin o zaman.

Niyetlerinin büyük ihtimalle o olduğunu biliyorum zaten... ben ne yapabilirim onu bilmiyorum.. saf yerine konuldum..
Sizin yapacağınız tek şey ayrılmak hatta boşanmak için resmî bir adım atarsanız sizi hiç kaale almayan sözlerinizi dinlemeyen adam kedi gibi olur, size danışmadan adım atamaz.

Ben konularinizi bastan beri takip ediyorum zaten o zamanlar size kizmiyordum degil ama yillar icinde olaylar cok cok farkli bir noktaya esiniz degisik birine dönüstü. Kim kendisini kücük gören, asagilayan birine iyi davranabilirki. Nasil biri olmanizi istiyormus acaba? ki sürekli aynisin diyor. Muhtemelen herseye susan hicbirseye karismayip hep onun istedigi yolda illerleyen birine. Muhtemelen annesi böyledir.

Bı bahsettikleriniz 10 yılın sonunda mı oluyor ? Ya kendisi tapu kardeşinin üzerine olmasından hiçbir rahatsızlık duymayan birisi...
Ve bu noktada benim düşünceme önem vermeyen birisi...
Hayir 10 yil beklemeye gerek yok kredili ev satilir,ister satinca borcu biter ister borclu devreder.

Sizin yapacağınız tek şey ayrılmak hatta boşanmak için resmî bir adım atarsanız sizi hiç kaale almayan sözlerinizi dinlemeyen adam kedi gibi olur, size danışmadan adım atamaz.
Geçen aylarda konum var.. biz 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve sonunda ben protokol hazırlayıp arkadaşından yolladım,ve onu geriz imzalayıp bana gönderdi...
Onun üzerine dava açacakken işte babam habersiz bir şekilde aramış gel konuşalım diye ,ve bir defa daha bir araya geldik...
Protokol yolladım ve imzaladı zaten..

Aynen dediğiniz gibi..
Annesi babasına itaat eden sözünden çıkmayan,gittiğimizde bile dizinin dibinde oturan biri..
Bana hep derdi sen annem gibi biri olsan senle çok iyi anlaşırdık diye... beklediği aynen o..

Ev adamin evi ise gonder ailesinin yanina, ayril gitsin. Esyalarini alsin gitsin. Derdi evi aldiktan sonra bosanmak bence. Hak da iddia edemeyeceksin o zaman.
Belki de dediğiniz gibi..
Kendi taktıkları bilezikler eşyaların bir kısmına borca gitti zaten. Bizim tarafımızdan takılanlar benim ailemde .. araba da evlendikten sonra alındı ve kedisi hala devam ediyor..
Geçen ayrılıkta 3-5 tahta parçasının da peşine düştü zaten... benim de hakkım var o eşyalarda dediğimde senin be hakkın varmış dedi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…