Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Anlaşamadığınız, sık sık boşanmayı dillendirdiğiniz bir evlilikte neden ev alma telaşına düştünüz, anlamadım.
Ben düşmedim eş kişisi düştü.. ve kardeşinin çektiği kredi ile alınacak ev.. ben demiyorum ev alalım diye ve ev de bizim üstümüze olmayacak zaten..

Tapu kredi çekenin üzerine mi oluyor inşallah vazgeçer günümüzde kimseye güven olmuyor
tabu kredi çekenin üzerine oluyor kaynı çekecek ev onun üzerine olacak artı arabayıda sayacaklar eve. Aklını peynir ekmekle yemediysen evet deme. kardeşim sağlamdır bize verir falan ayaklarıyla tüm maaş ona gidecek off zor iş hiç bulaşmasa iyide adam dediğim dedik diyor. Bu işte bir iş var ya anlamadım

Yahu kayınpederim ya da kaynım kılıni kıpırdatmaz eşim icin !Adamin bosanip sizin ortak arabaniza konup üstüne kredi ödeyip sizinle bosanacagini mı dusunuyorsunuz eee elinde fırsat vardi ayriliyordunuz borcsuz harçsız bitecekti simdi bu evi alip borca girip sizi niye bosasın arkadasım?yani cidden sizin benim dedigim modundan cıkmaniz lazim evlilik böyle yürümez...

Ben düşmedim eş kişisi düştü.. ve kardeşinin çektiği kredi ile alınacak ev.. ben demiyorum ev alalım diye ve ev de bizim üstümüze olmayacak zaten..
Ev konusunda bile ortak karar yok, herkes ayrı telden.
Bu nasıl evlilik?

Ev konusunda bile ortak karar yok, herkes ayrı telden.
Bu nasıl evlilik?
Buna iten sebepleri düsunmek lazım,bence es kisisi konu sahibinin bazi tutumlarinin nedenini kpnin evinde oturmasina bagliyor belki kendi bu minnetten kurtulunca herseyin yoluna girecegini dusunuyor!

Keşke bu adamla tekrar bir araya gelmeseydiniz zira yaşadığıniz şey evlilik değil sizinki evlilikse bizimki değil..

Kısacası kardeşim, sen sen ol o adamın lafiyla hareket etme ailen arkanda ne güzel, şanslısın ,üzülerek söylüyorum ki ilişkinizin sonu görünmüyor...

Buna iten sebepleri düsunmek lazım,bence es kisisi konu sahibinin bazi tutumlarinin nedenini kpnin evinde oturmasina bagliyor belki kendi bu minnetten kurtulunca herseyin yoluna girecegini dusunuyor!
Bana hiç öyle gelmedi.
Ev alıp borç ödemesi şahsi yatırımı bence.
Evlilik biterse ortada kalmak istemiyor. Yine evlenirim, kendi evimde yaşarım kimseye de minnetim olmaz diye düşünüyor olmalı.
Ben olsam böyle düşünürdüm.

Ta o zamanlardan bakıyormuştu ev.. ev alıp eşyaları öyle götürecekmişti..
Hiçbir konuda benim fikrimin önemi yok ben bunu demek istiyorum..
Akşam söyleyeceğim bu işe benim rızam yok diye.. kardeşinin üzerine kredi çekme işine.. yine yapacak tabi o bildiğini..

Şahsen ben bu derece zamansız bir şeyi sırf çaresizlikten dolayı yaptigini düşünüyorum,kendince çözüm bu gibi düşünüyor...

Hem suanki olsi bir bosanmada konu sahibinin arabada hakki var satilip eve pesinat oldugunda yok. Evi aldiginda hem esyalarinida almis olucak. Yanlis hatirlamiyorsam konu sahibi önce esyalari istemedi ayrilik sürecince sonra isteyince mirin kirin etmisti.

Aynen.. şu anki evde tek başıma oturacaktım ve eşyalar olursa üzülürüm diye düşündüm,sonradan da alma istedim.. kabul etmedi.. arkadaşıyla irtibat halindeydim o dönemde ve bana hep ev araştırıyo bulunca götürecek eşyaları dedi...
Ben şuan boşansak bile arabasını vs eşyasını hiçbir şeyini istemiyorum ya...
İmzaladığı protokolü saklamıştım... aynen öyle olduğu gibi götürür açarım davayı..

İkimiz üzerine değil... kardeşi kredi çekecek... ev kardeşinin üzerine olacak....
Aaa onu görmedim bak ben. Neden onun üzerine oluyomuş? Tamam şu aşamada boşanma konusunda sana güvenmemesi normal ama neden sizin paranızla ödenen ev onun olacakmış? Neden eşinin üzerine değil sordun mu?

Aaa onu görmedim bak ben. Neden onun üzerine oluyomuş? Tamam şu aşamada boşanma konusunda sana güvenmemesi normal ama neden sizin paranızla ödenen ev onun olacakmış? Neden eşinin üzerine değil sordun mu?
Ziraat Bankası kendisine o kadar kredi vermiyormuş. Kardeşi memur olduğu ve maaşı yüksek olduğu İçin ona rahat verirlermiş. Başka bankadan çekerse de 35/40 milyar fazla faiz ödüyormuş. Akşam konuşacağım... bilmiyorum..

Anladım. Bilemedim benim hep aklımı bulandırır bu başkası üzerine krediler evler falan..

Gayet açık, nasıl bilmiyorsunuz?
Size ve bu evliliğe güvenmiyor, neden sizi ortak etsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…