Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Adamın niyeti kendi evinde oturmaksa evi neden kardeşinin üzerine olacak şekilde alıyor ve neden konu sahibinin fikirlerine önem vermiyor, burda hesaplar başka

Adamın niyeti kendi evinde oturmaksa evi neden kardeşinin üzerine olacak şekilde alıyor ve neden konu sahibinin fikirlerine önem vermiyor, burda hesaplar başka
Bence de kadını ailesinden koparıp tek başına daha kolay hakedecek gibi.. Çünkü konu sahibi ailesiyle daha güçlüdür o da bunın farkında sindiremiyo kadını. Ama çok aptalca hesaplar.. Konularını bilmedn genel geçer bi yorum yaptım ama ayrıntılarda gerçeği gördüm :)

Canım ya.
Hani sana şaşırıyordum ya nasıl bu adamı bırakmazsın diye.
Şimdi daha iyi anlıyorum.
Maalesef senin baban seni bile bile ateşe atmış ve umursamıyor. Üzgünüm ama babalık ev,eşya,para vermekle olmuyor. (aynısı kendi babam için de geçerli)
Evladını uçan sinekten korumalı baba dediğin.
Adamın sana yaptığı eziyetleri bile bile sizi barıştırması çok çok kötü.
Çok üzülüyorum ne yazık ki sen güçlü duramıyorsun,baban da seni koruyamıyor,bizlerin zaten konuşmaktan başka hiç bir şey elinden gelmiyor.

Anladım, öyleyse durum daha vahim yani adama boşanma konusunda ciddiyetinizi gösterdiğiniz halde değişmiyorsa gerçekten bu böyle gider hatta yıllar geçtikçe daha kötü olur.

1) eşiniz ev almaya kalkıyor çünkü tek derdi sizi araba üzerindeki hakkınızdan uzaklaştırmak. Ve evi alır almaz sizden boşanmak istediğini söyleyecek. (Çünkü çalışmadığınız için ev kredisine yardımcı olamayacaksınız. Yani boşanmayı ertelemesine gerek yok.)
2) ailesi evin kredisinin ödenmesine yardımcı olacak. Tek dertleri evin peşinatı olacak araba üzerindeki sizin %50 hakkınızı elinizden almak. Eşiniz, kardeşi ve ailesi hep birlikte bu evin kredisini ödeyecekler zira buevi kendi adlarına ortak bir yatırım olarak görüyorlar.

Üzgünüm ama yazdıklarınızdan vardığım tek sonuç bu.

Adamın tavırları o kadar kötü ki ortada sevgi yok, saygı yok, ev meselesi bi tarafa zaten bu sebeplerden bile bitmeli bu evlilik.

Aynen dediğiniz gibi..
Annesi babasına itaat eden sözünden çıkmayan,gittiğimizde bile dizinin dibinde oturan biri..
Bana hep derdi sen annem gibi biri olsan senle çok iyi anlaşırdık diye... beklediği aynen o..

kimse kimsenin kölesi olamaz. Esinizin sinsize baska hasaplar pesinde oldugunu düsünüyorum ben. Olasi bir ayrilikta cok cirkinlesecek gibi geliyor bana. Sizinde hatalariniz vardi ama sizin bunlardan ders aldiginiza alabildiginize eminim ben. Asil o hicbir zaman mutlu ve memnun olmamayacak deigisk bir kisilik. Olurda ayrilirsaniz siz gercekten nefes alacaksiniz. hakkinnizda hayirlisini diliyorum

Şu son zamanlarda ,hatta son bir seneye yakındır bunu hep ben yaptım.. genelde tartışmalardan sonra ben adım attım,ilk ben konuştum.. ben böyle yaptıkça her şey daha da kötüye gitti..
Kusura bakmayin, bosanma donemindeki actiginiz konuda sizin adiniza uzulmustum ama su konunuzu okuduktan sonra artik yasadiginiz her seyi hak ettiginizi dusunuyorum. Aileniz size destek olurken kendi hayatinizi kurmak yerine boyle bir adamin boyundurugu altinda yasamayi siz tercih ettiniz. Elbette sizi dinlemez, size surekli hakaret eder cunku gitseniz de doneceksiniz.

Ya burada yorum yapan herkesin esinin boynunda ip nereye desen oraya giden erkek modeli mi?
Sahsen babanizin sizin icin iyi olani yapmaya calistigini dusunuyorum ,sizin fazla karamsar ve hep olaylarin kötü yanini gormek istemenizi anlayamiyorum ..Ilk actiginiz konudan su gunku konunuza kadar evliliginizde asil sorunun sizde oldugunu hep düsündum,kendinizi ifade etme sekliniz kesinlikle son soylenecegi ilk soyleyen ,eşinizle iletisimde keskin,tripli,ve aslinda ne ile mutlu oldugunuzu bilmediginizi tum konularinizda memnuniyetsizlik esasinın oldugunu bir kez daha düşünün...Kesinlikle bu sekilde hem kendinizi hem hayatiniza dahil ettiginiz insani uzersiniz acilen uzman destegi almaniz sart......

Eki Görüntüle 2249131

O konunda bunu yazmışım 1 ay dolmamış sen de farkındaydın herşeyin aslında da bir iki üye kocanı melake ilan edip kafana iyi girmişti simdi nerde onlar merak ettim
Haklısınız...
Dediniz..
Beni seviyordu bir zamanlar.. belki bu 1 aylık ayrılıkta o da bir seyleri idrak etmiştir.. bir şeylerin farkına varmıştır.. bu evliliğe bana sıkıca sarılır sandım..
Ben yine yanıldım değil mi ..

Şunu biliyorsunuz umarım.eğer ev kredisiyse krediyi kim çekerse ev onun üstüne olur.ihtiyaç kredisiyse durum değisir tabi.ama 150 bin ihtiyaç kredisi olmaz sanırim.ayrılma gibi net olmayan durumlarıniz da varmış.bu durumdan haberiniz olsun.ev kredisi adı altında kardeşi çekerse ev onun üstüne olur ki ayrılma durumunda hak iddia edemezsiniz.

Yine de bankacı arkadaşlar daha iyi bilirler varsa burada

Yanlışlrım yok demedim zaten.. ama şu noktada hatam ne ? Kim razı olur eşi kardeşi üzerine kredi çekip te kardeşinin üstüne ev alsın?
Siz razı olur musunuz mesela ?
Benim babamla ayrım gayrım yok, benim malım babamın malı,babamın malı benim malım diyen bir insanla yapabilir misiniz? Sizinle ayrı bir aile kurduğunu kabul etmeyen,beni babamlardan ayıramazsın diyen biriyle mesela?
Ben bayan olmama rağmen aileme böyle düşkün değilim..
Birlikte ne mal alırsak,edinirsek edinelim babasıyla ortakmış..
Böyle bir şeye gelemeyen sadece ben mi varım ?

Sürekli boşanmayı düşündüğünüz bir evlilikte ev ne alaka?

canım ya inşallah düzelir. Acaba ince hesap mı yapıyorlar kardeşi zaten ev alacaktı arabayıda seninki üstüne saydırıyor ve tüm hepsi kardeşine verilince evde kardeşinin üstüne olacak sen ayrılsan arabadan dahi pay alama diye bence bunlar düşünülmüştür. kardeşi ne alaka senin kredini ödeyim demediyse bir plan gibi bu

Krediyi o çekip bu ödeyecek.. ziraat kendisine o kadar para vermiyormuş.. kardeşinin maaşı düzenli ve yüksek olduğu İçin ona veriyormuş..
bilmiyorum ne ise bunlar.. sadece canım çok sıkkın.. bunun düzeleceği yok.. yine konuşacağım, kardeşinin üzerine kredi çekmene rızam yok diyeceğim .. o bunu önemsemeyecek,çekerim diyecek.. Ben bu yola giremem.. sıkıntısını çektiğim yeri gelip etmesine destek olacağım evde hiçbir hakkım olmayacak.. eğer illa böyle olacak diye diretirse ben yokum..

Tapu kredi çekenin üzerine mi oluyor inşallah vazgeçer günümüzde kimseye güven olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…