Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Ben de evliyim ve bu üyenin konularini biliyorum
Üye kendisi gunlerce saatlerce kocasini whatsaptan takip etti cevrimici diye kurdu da kurdu.
Sonra escinsel mi diye kurdu
Herhalde kendisinin de akli fikri var oyle degilmi? Benim yorumumla bosanmayacak ya da sizin ve başkasının yorumuyla boşanacak degil?
Zaten öyle de olmadi ailesinin demesiyle barıştı görüldüğü üzere

O mesajlaşmaların çok ta normal olmadığını da söyleyenler oldu ama..
Yaşadığım,büyüdüğüm ortamda babam olsun,Kardeşim olsun hiçbirinin bu tarz bir muhabbetine şahit olmadığım İçin yadırgadım..

Yani kenarda kuruş yok
Krediler fezaya tırmanmış
Maaş çok yüksek değil
Neye güvenip yola çıkıyor?
Büyük ihtimal arabayı veririz diyecekler sonra ödeyemiyoruz geçinemiyoruz senin şu bileziği ver falan diyecek zamanı gelince

Ayrıca daha barışalı 1 ay olmamış evi erkek kardeşimin üstüne ev almak istemesi çok şaibeli

O konuda haklısın zaten kendine neden bunu yapıyor hala anlamış degilim ailen arkanda durumun kötü değil çoluk cocuk yok ama bu adamla devam etme ısrarı bilemiyorum neden

Herkea kendi yorumunu yazsın tabi ona diyecek birşeyim yok ama aşka masalıymış gibi yorumlarınız ciddi komikti bilin istedim siz bilirsiniz tabi
Iyi de ben aşk masalı gibi yorum yazmadım ki? Nesi komik? Konu sahibinin kocası aşk mesaji yazdı ona. Yani onu sevdigine dair bir mesajdi bize de sordu ne demek istiyor diye.

Iyi de ben aşk masalı gibi yorum yazmadım ki? Nesi komik? Konu sahibinin kocası aşk mesaji yazdı ona. Yani onu sevdigine dair bir mesajdi bize de sordu ne demek istiyor diye.
Neden hep siz cevap veriyorsunuz ne biliyorsunuz size yazdığımı bir kac kişi vardı kimseyide aklımda tutmadım siz etiketlediniz ama bir cok kişide benle hem fikir eminim

‘Ben sevmeden evlendim, ilk başta çok çektirdim’ gibi yaptığınız bir açıklama var, o psikolojik olarak kendinizi ayakta tutabilmek için bahane bulmak.
Ayakları yere basmayan bir adamla evlisiniz, inatlaşacak yer bulup ikinizi zora sokuyor.
Aile evinde oturmaktan rahatsızsa kiraya çıksın. Maddi durum uygun olmadığı için çocuk yapılmıyorsa paralel olarak ev de alınmaz. Ailelerin etkisinden uzaklaşıp aklını başına devrilip ailesine sahip çıkması lazım hem erkeğin hem de kadının. Siz anlaşamıyor gibi görünüyorsunuz, fikir birliği yapmıyorsunuz, kafasına göre davranamaz evli insan. Sorumlulukları olmalı ailesine karşı. Eşini benimsemeli.
Aksi takdirde sıkıntı büyük, eninde sonunda kalpler ve dolayısıyla yollar ayrılır

Neden hep siz cevap veriyorsunuz ne biliyorsunuz size yazdığımı bir kac kişi vardı kimseyide aklımda tutmadım siz etiketlediniz ama bir cok kişide benle hem fikir eminim
Bundan önceki yorumlarınıza istinaden yazdım çünkü 3 kisi bosanma demistik aralarindan biri de bendim, madem bu yorum bana degil iyi öyleyse.

Eski konunda barıştığını yazdıktan sonra yorum yapmak istemedim
Ama sonunun bu olacağı baştan belliydi
Yine en ufak şeyde paramparça olmuşsunuz
Bu evlilik sağlam temeller üzerine kurulu değil en başta

Evlilikte biri birinden mal kaçırıyorsa orada ya başka bir kadın ya boşanma planı vardır
Boşanma dilekçesi verdikten sonra geri çekmeyecektiniz
Hiç topu babanıza atmayın
Siz kararlı dursaydınız babanız araya girmezdi belkide
Niye korkuyorsunuz çekiniyorsunuz anlamıyorum
Bu adamla doğmadınız
Anne babanızın evinde oturuyorsunuz çoluk çocuk yok adamla sürekli burun buruna gelme durumunuz yok
Hamile kalmaya mı bekliyorsunuz boşanmak için

Ben arkadaşa da söyledim kesinlikle niyet arabayı hokus pokuslamak değil daha fazlası!! Ben altınlara da birsekilde ulasmak istediklerini düşünüyorum .Zaten sonunda altınları da kaybetme sorunu yoksa eşinin ev alımasına karşı çıkmasının bir manası da yok.Evde tencerem kaynadiktan sonra eşim ha ev kirasi odemis ,ha kardeşinin üstüne ev almis bana ne (adamin gelir grubu icin diyorum zaten kira bile odese ev gecindiremeyecek dusuklukte )

Amaç arabayı peşinat yapmak
Konu sahibinin elinden altınları almak
Ve sonuçta alınan evinde ailesinin olması

Adam hazırdı boşanmaya
Kendi evini kurmak istiyordur o yüzden şaşırmadım ev konusunun ortaya çıkmasına

Bosanma diyenlerden biri de bendim. 1 ay ayrilik iki tarafin da gururunu törpülemiştir diyr düşünüyordum. Ama kocasi gercekten degisik bir tip. Cocuk isinde sozunu geciremedi simdi ev konusunu cikarmis. Yani bir sekilde bu evin reisi benim mesaji vermek istiyor. Evet baristilar ama iki tarafin da davranislarinda duzelme yok.
Konu sahibinin kocasi ayri yasanan 1 aylik donemde evden giden taraf oldugu icin kendine veya babasi-kardesine ait bir evde oturmak istiyor herhalde. Yine bir ayrilik olursa duzenini bozmamak icin.
Adam yaptiklarindan pek pisman olmusa benzemiyor. Veya pisman olmustu ama birlesince yine eski kafaya döndü

valla hemşirem ben seni hiç mi hiç anlamadım zaten, çocuk yapmaya hazır olmadıgın için sana ve ailene olmadık hakaretler eden ,seni bırakmak isteyen adam bu değil miydi?
senin babanın evinde oturuyor tek kuruş kira vermeden..
şimdi de sana karşı kaba saba, aynı saygısızlıklar devam anladığım kadarıyla.
bu adamın muhtelif yerleri altından falan mı? ailece siz niye susuyorsunuz bu adama karşı?bu adama katlanmandaki sebep nedir tam olarak?
birleştiysen neden adamdan şikayet konusu açarsın mesela.. adamın ne olduğu açıkça belli de çünkü?

Bir şey soracağım siz zaten arabayı istememistiniz gecenki boşanma aşamasında değil mi? Eğer öyleyse şimdi niye yana yakıla mal kaçırma derdine düşsün ki... Eğer istediyseniz de adam imzalamisti ve babanız çağırmasa onu baya bosanacaktiniz bence. Şimdi iki türlü de arabayı kaçırmaya çalışması saçma geldi. Belki de babanızın evinde oturmak istemiyor sadece

Sakin hanımlar strese gerek yok, banlanıp yorum yapmaktan geri kalıyorsunuz sonra :)))

Ben de bunu anlayamıyorum zaten araba eşimin diye bir beklentisi olmadığını söylemişti kız...ama diğer taraftan iki bin TL ev+ arabanın 700 TL kredisi +evin gecimi bu çocuğun üstesinden gelebileceği bir yük değil.Ben her ay geçinmek adı altında bu kızın altinlarindan isteyeceğini düşünüyorum

Evet bu da mantikli ama verip vermeyeceğini bilmeden böyle bir borca girmek akıl harcı değil. Hiç sevmem aklını kullanmayan erkeği.

Peki bir şey soracağım.
Tamamen meraktan.

Diyelim altınlar istendi.
İsteye isteye de verdi kadın.

Düğün cdsi ile ispatlayarak bana bunlar takıldı diye.
Boşanma durumunda altınları isteme hakkı yok mu yine de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…