- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ben de evliyim ve bu üyenin konularini biliyorumÖfkesini kontrol edemeyen eş ..
Hayırlı akşamlar, 2 gün önce akşam üzeri hava almak İçin parka gidelim mi dedim eşime,çıktık . Parkta otururken oynayan çocukları gördü ve bizim neden çocuğumuz yok,ben daha ne zamana kadar bekleyeceğim vs dedi.. Konuyu dağıtmaya çalıştıkça,ses tonu yükseldi ve etraftakilerin duyacağı boyuta...www.kadinlarkulubu.com
Bu iki konuyu okuyun sonr boşanma aşamasındaki pembiş gözlüklü cevaplarınıza bakınSabrımın son demlerini yaşıyorum..
Herkese hayırlı ramazanlar inşallah.. Uzatmadan konuya gireceğim. Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu) Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var. Montun fermuarı yarıdan fazla çekili...www.kadinlarkulubu.com
O mesajlaşmaların çok ta normal olmadığını da söyleyenler oldu ama..Ben de evliyim ve bu üyenin konularini biliyorum
Üye kendisi gunlerce saatlerce kocasini whatsaptan takip etti cevrimici diye kurdu da kurdu.
Sonra escinsel mi diye kurdu
Herhalde kendisinin de akli fikri var oyle degilmi? Benim yorumumla bosanmayacak ya da sizin ve başkasının yorumuyla boşanacak degil?
Zaten öyle de olmadi ailesinin demesiyle barıştı görüldüğü üzere
Yani kenarda kuruş yokBiliyorum canım ama üzülerek söylüyorum esin azıcık tırnağı olsa seni tirmalayacak bir adam.Hadi birsekilde kredi çekildi .....nasil ödeyecek mis paşam? Siz öyle bir birikim yapamiyordunuz ki!! Sen bir keresinde okuluna birlikte gidelim dedin parasizligi bahane etti seni goturmedi...durduk yere nasıl kredi ödeyecek anlamadim
O konuda haklısın zaten kendine neden bunu yapıyor hala anlamış degilim ailen arkanda durumun kötü değil çoluk cocuk yok ama bu adamla devam etme ısrarı bilemiyorum nedenAma işte onu da konu sahibi arkadaş düşünecek ...sonuçta kendi hayatı !! Biz son güne kadar eski konuları ile onu yuzlestirmeye çalıştık ama demek ki kendisi de bunlari birsekilde yaşamaya devam etmek istiyor.
Iyi de ben aşk masalı gibi yorum yazmadım ki? Nesi komik? Konu sahibinin kocası aşk mesaji yazdı ona. Yani onu sevdigine dair bir mesajdi bize de sordu ne demek istiyor diye.Herkea kendi yorumunu yazsın tabi ona diyecek birşeyim yok ama aşka masalıymış gibi yorumlarınız ciddi komikti bilin istedimsiz bilirsiniz tabi
Neden hep siz cevap veriyorsunuz ne biliyorsunuz size yazdığımı bir kac kişi vardı kimseyide aklımda tutmadım siz etiketlediniz ama bir cok kişide benle hem fikir eminimIyi de ben aşk masalı gibi yorum yazmadım ki? Nesi komik? Konu sahibinin kocası aşk mesaji yazdı ona. Yani onu sevdigine dair bir mesajdi bize de sordu ne demek istiyor diye.
Bundan önceki yorumlarınıza istinaden yazdım çünkü 3 kisi bosanma demistik aralarindan biri de bendim, madem bu yorum bana degil iyi öyleyse.Neden hep siz cevap veriyorsunuz ne biliyorsunuz size yazdığımı bir kac kişi vardı kimseyide aklımda tutmadım siz etiketlediniz ama bir cok kişide benle hem fikir eminim
Ben arkadaşa da söyledim kesinlikle niyet arabayı hokus pokuslamak değil daha fazlası!! Ben altınlara da birsekilde ulasmak istediklerini düşünüyorum .Zaten sonunda altınları da kaybetme sorunu yoksa eşinin ev alımasına karşı çıkmasının bir manası da yok.Evde tencerem kaynadiktan sonra eşim ha ev kirasi odemis ,ha kardeşinin üstüne ev almis bana ne (adamin gelir grubu icin diyorum zaten kira bile odese ev gecindiremeyecek dusuklukte )Yani kenarda kuruş yok
Krediler fezaya tırmanmış
Maaş çok yüksek değil
Neye güvenip yola çıkıyor?
Büyük ihtimal arabayı veririz diyecekler sonra ödeyemiyoruz geçinemiyoruz senin şu bileziği ver falan diyecek zamanı gelince
Ayrıca daha barışalı 1 ay olmamış evi erkek kardeşimin üstüne ev almak istemesi çok şaibeli
Amaç arabayı peşinat yapmakBen arkadaşa da söyledim kesinlikle niyet arabayı hokus pokuslamak değil daha fazlası!! Ben altınlara da birsekilde ulasmak istediklerini düşünüyorum .Zaten sonunda altınları da kaybetme sorunu yoksa eşinin ev alımasına karşı çıkmasının bir manası da yok.Evde tencerem kaynadiktan sonra eşim ha ev kirasi odemis ,ha kardeşinin üstüne ev almis bana ne (adamin gelir grubu icin diyorum zaten kira bile odese ev gecindiremeyecek dusuklukte )
Bir şey soracağım siz zaten arabayı istememistiniz gecenki boşanma aşamasında değil mi? Eğer öyleyse şimdi niye yana yakıla mal kaçırma derdine düşsün ki... Eğer istediyseniz de adam imzalamisti ve babanız çağırmasa onu baya bosanacaktiniz bence. Şimdi iki türlü de arabayı kaçırmaya çalışması saçma geldi. Belki de babanızın evinde oturmak istemiyor sadeceDeğil bugün kendisiyle konuşma yapacağım.. ailemi de kendisiyle muhatap etmeyeceğim..
Ben bu yola kendi kararımla girdim kendi kararımla çıkarım..
O burnunun dikine giden biri bu konuda, son kararın bu mu diyeceğim.. evet diyecek zaten . Ben yokum deyip kapatacağım..
Ben de bunu anlayamıyorum zaten araba eşimin diye bir beklentisi olmadığını söylemişti kız...ama diğer taraftan iki bin TL ev+ arabanın 700 TL kredisi +evin gecimi bu çocuğun üstesinden gelebileceği bir yük değil.Ben her ay geçinmek adı altında bu kızın altinlarindan isteyeceğini düşünüyorumBir şey soracağım siz zaten arabayı istememistiniz gecenki boşanma aşamasında değil mi? Eğer öyleyse şimdi niye yana yakıla mal kaçırma derdine düşsün ki... Eğer istediyseniz de adam imzalamisti ve babanız çağırmasa onu baya bosanacaktiniz bence. Şimdi iki türlü de arabayı kaçırmaya çalışması saçma geldi. Belki de babanızın evinde oturmak istemiyor sadece
Evet bu da mantikli ama verip vermeyeceğini bilmeden böyle bir borca girmek akıl harcı değil. Hiç sevmem aklını kullanmayan erkeği.Ben de bunu anlayamıyorum zaten araba eşimin diye bir beklentisi olmadığını söylemişti kız...ama diğer taraftan iki bin TL ev+ arabanın 700 TL kredisi +evin gecimi bu çocuğun üstesinden gelebileceği bir yük değil.Ben her ay geçinmek adı altında bu kızın altinlarindan isteyeceğini düşünüyorum
Ben de bunu anlayamıyorum zaten araba eşimin diye bir beklentisi olmadığını söylemişti kız...ama diğer taraftan iki bin TL ev+ arabanın 700 TL kredisi +evin gecimi bu çocuğun üstesinden gelebileceği bir yük değil.Ben her ay geçinmek adı altında bu kızın altinlarindan isteyeceğini düşünüyorum
İs o noktaya gelince hangimiz vermiyoruz kiEvet bu da mantikli ama verip vermeyeceğini bilmeden böyle bir borca girmek akıl harcı değil. Hiç sevmem aklını kullanmayan erkeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?