- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Elinden zorla alınmadığı ve bu zorlamanın kanıtları olmadığı sürece verilen hicbirsey geri alınamaz ki...Ha kuyumcuda bozdurup kendisi banka aracılığıyla havale yapıp (su evin peşinatı vb.not yazdirirsa ) o parayı onlara ne için verdiğin belgelenir.Diger türlü biz ona altın hediye ettik...o da bize para hediye etti oluyorPeki bir şey soracağım.
Tamamen meraktan.
Diyelim altınlar istendi.
İsteye isteye de verdi kadın.
Düğün cdsi ile ispatlayarak bana bunlar takıldı diye.
Boşanma durumunda altınları isteme hakkı yok mu yine de?
Bilmem altinlarim bende dokuz ay durdu sadece çalındı gitti.Bir bakıma iyi altın yok dert yok:)İs o noktaya gelince hangimiz vermiyoruz ki
Elinden zorla alınmadığı ve bu zorlamanın kanıtları olmadığı sürece verilen hicbirsey geri alınamaz ki...Ha kuyumcuda bozdurup kendisi banka aracılığıyla havale yapıp (su evin peşinatı vb.not yazdirirsa ) o parayı onlara ne için verdiğin belgelenir.Diger türlü biz ona altın hediye ettik...o da bize para hediye etti oluyor
Ben de hesapçı biri değilimdir ama erkeklerin azımsanmayacak oranı hesapçı ki kadinin hak sahibi olabileceği bir yatırım yapmıyorlar....arabayı babalarının üstüne ,evi analarının/kardeslerinin ustune yapmak suretiyle evlilik birligi içinde mal kaçırıyorlar.İşte bunlar hep ince hesaplar..
Her türlü durumu düşünerek yaşamak lazım. :)
Ayy ben daha çok kazık yerim, hiç öyle hesapçı biri değilim
Peki bir şey soracağım.
Tamamen meraktan.
Diyelim altınlar istendi.
İsteye isteye de verdi kadın.
Düğün cdsi ile ispatlayarak bana bunlar takıldı diye.
Boşanma durumunda altınları isteme hakkı yok mu yine de?
Hayır alır canım verirse eger altinlari olasi bir bosanma durumunda mahkeme verir ister ev almis olsun ister esya borcuna odemis olsun farketmez dugun cd si yeterli yaniElinden zorla alınmadığı ve bu zorlamanın kanıtları olmadığı sürece verilen hicbirsey geri alınamaz ki...Ha kuyumcuda bozdurup kendisi banka aracılığıyla havale yapıp (su evin peşinatı vb.not yazdirirsa ) o parayı onlara ne için verdiğin belgelenir.Diger türlü biz ona altın hediye ettik...o da bize para hediye etti oluyor
3 tane taktıkları bilezik var eşya borcuna gitti.. CD evde.. istersem alabiliyorum Yani onu ? Ama gerek yok pisleşmeye..Hayır alır canım verirse eger altinlari olasi bir bosanma durumunda mahkeme verir ister ev almis olsun ister esya borcuna odemis olsun farketmez dugun cd si yeterli yani
Evet alabiliyorsun canım.3 tane taktıkları bilezik var eşya borcuna gitti.. CD evde.. istersem alabiliyorum Yani onu ? Ama gerek yok pisleşmeye..
Evet yukarıda son durumu yazmıştım..Boşanıyor musunuz
Evet yukarıda son durumu yazmıştım..
Canım kadınin altını eşine verisinde "rızası ve iade şartı koyarak mi verdiği" mahkemede tanik-belge kanitlariyla inceleniyor.Yani kadının bu altını eşine "hibe mi ettigi/geri almak şartıyla mi verdiği" aranıyor.Zorla alınan/el koyulan altınları adam iade etmekle yükümlü zatenHayır alır canım verirse eger altinlari olasi bir bosanma durumunda mahkeme verir ister ev almis olsun ister esya borcuna odemis olsun farketmez dugun cd si yeterli yani
Ha öyle mii onu bilmiyordum bak. Nasil ispatlancak ki o da var şöyle bir durum olmustu. Bir tanidigimin yiğeni bosanmisti. Yigen erkek onlar erkek tarafi. Kaynana eve girip kizin cekmecesinden altınları almış. Kiz baba evinde tabi o esnada.Canım kadınin altını eşine verisinde "rızası ve iade şartı koyarak mi verdiği" mahkemede tanik-belge kanitlariyla inceleniyor.Yani kadının bu altını eşine "hibe mi ettigi/geri almak şartıyla mi verdiği" aranıyor.Zorla alınan/el koyulan altınları adam iade etmekle yükümlü zaten
Yatak odasına.O 3 tane bilezik hangi esyanin borcuna gitti
4 parca esya ne koltuk mu?
Yatak odasını baban almadi mi?Yatak odasına.
Yemek,yatak odası köşe takımı koltuk takımı.
Beyaz eşyaları babam aldı.Yatak odasını baban almadi mi?
Kiz tarafı alır ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?