- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Anladım. Yatak odasi yemek odası ve kose takimina gittiyse 20 gramdan bilezik taktilar herhalde simdinin parasiyla 13 bin gibi bisey ediyor.Beyaz eşyaları babam aldı.
Ben kötü niyetli düşünmediğim için vermiş olabilirim...Anladım. Yatak odasi yemek odası ve kose takimina gittiyse 20 gramdan bilezik taktilar herhalde simdinin parasiyla 13 bin gibi bisey ediyor.
Cok hata etmissin o zaman esya borcuna bileziklerini vererek.
Sacmalik degil mi?
Senin baban alıyor beyaz esyayi senden para istemiyor ama kocan yatak odasını aldı diye ne diye verdin bilezigi bak bu konuda hata yapmışsın.
Seni kimse uyarmadi mi annen baban bi aile büyügün vs? Senle ayni yastayiz sanirim bende 2 3 sene once evlensem bende boyle bi hata yapmis olabilirdimBen kötü niyetli düşünmediğim için vermiş olabilirim...
Ama şimdi ince hesaplara düşündü...
Bu defa bitti ...Ayrılmaya cesaretiniz olmadığını söylediniz, hala daha aynı evdesiniz neden eşya paylaşımı - para - kira muhabbetine girdiniz ki?
Yüz göz olacaksınız iyice ve ilişkinizde saygı kalmayınca toparlanamazsınız.
Şimdi bana bu sefer kesin boşanıyoruz diyebilirsiniz ama ben sizin senelerdir bu döngüde yaşadığınıza ve yine boşanmayacağınıza inanıyorum. Bu sizin tercihiniz tabii ama devam ettireceğiniz bir evliliği bu raddeye getirerek başta kendinize kötülük ediyorsunuz. Bir süre görmeyip - duymayıp - konuşmadan düşünseniz daha iyi olurdu.
15 tane küçük altınlarıSeni kimse uyarmadi mi annen baban bi aile büyügün vs? Senle ayni yastayiz sanirim bende 2 3 sene once evlensem bende boyle bi hata yapmis olabilirdim
Peki altınların ustune yattiniz derken ne demek istiyor hangi altindan bahsedio
Baban mi muhafaza ediyor altını?15 tane küçük altınları
EvetBaban mi muhafaza ediyor altını?
Protokolde eşyaların bende kalacağına dair bir madde yazmamıştım..Ev eşyaları ortaktır. Ona da hic birsey yapamaz yani evden televizyonu alıp gidemez. Bosanma esnasinda da zaten kadinda kaliyor diye biliyorum ben ev eşyası ortak mala giriyor. Zaten babanin evi ora bunlarin hepsini de baban almis oluyor . Hatta sen almis oluyorsun bileziklerini vermissin.
Yani kisacasi ceketini alıp çıkması gerekiyor.
Niye esya alıyorsun babanlarla yasamayacak mısın?Protokolde eşyaların bende kalacağına dair bir madde yazmamıştım..
Yani ondan bir talebim olmadığını yazmıştım ..
Ama o zaman dediğim gibi ailemin diğer evindeki eşyaları buraya getirecektik,ve o gün babamın aradığında yok ben gelmiyorum deseydi o eşyalar köye gitmeyip buraya gelecekti...
Ben şimdi bir de eşya alıp masraf yapacağım...
Yeniden eşyaların bende kalacağı bir protokol hazırlasam imzalamaz...
Hayır bu evde tek başıma yaşayacağım..Niye esya alıyorsun babanlarla yasamayacak mısın?
Tamam birak alsin gitsin esyalari zaten onunla kullandigin esyalari kullanmak seni mutlu etmez.Hayır bu evde tek başıma yaşayacağım..
Ben ailemle yaşamam bu saatten sonra..
Adam iyice cirkinlesmis. Senin baban maddi anlamda destek olmaktan baska bir sey yapmamis ki. Sayende araba sahibi olmus onun bile borcunu sana yıkıyor. Sana takilan bileziklerle alinan mobilyalari istiyor falan. Icin falan acimasin bu kadar cirkinlikten sonraEşyasını da istemediğimi,bu hafta içi bu evi boşaltmasını söyledim..
Olması gereken en doğru olan karar bu .. elimdeki protokolü vereceğim mahkemeye..
Ama şuan yine de içim acıyor, değişik duygu durumları içerisindeyim... normal mi bu .. bu durumu yaşamış,atlatmış insanlardan yorum istiyorum.. lütfen desteklerinizi esirgemeyin..
Haklısınız.. insanlar ne olduklarını böyle zamanda belli ediyorlar..Adam iyice cirkinlesmis. Senin baban maddi anlamda destek olmaktan baska bir sey yapmamis ki. Sayende araba sahibi olmus onun bile borcunu sana yıkıyor. Sana takilan bileziklerle alinan mobilyalari istiyor falan. Icin falan acimasin bu kadar cirkinlikten sonra
Hicbirsey olmasa eşyaların bilezikle alınmış kısmını ve arabanın yarı hissesini alır arkadaş ama neden ilk protokole bunlari koymadı ben hala anlayamıyorum.Adam zaten işine gelmiyorsa bosanalim diyerek yapmadığını bırakmıyordu ona..evi de terketmisti eşi..onu da pekala imzalardiYa sen biraz saf mısın acaba o elindeki protokolü yırtıp atıyorsun herşeyi paylaşacağın protokol hazirlatıyorsun bu şükürsuz adama bu lazım ayrıca bu muhabbetlere hiç gerek yok mahkeme zaten paylaşıyor evin kirasını da isteyin bi uyanık o mu
Arabasının daha 1 yıl devam edecek kredisi var.. o 1 yılda ben olmayacağım İçin ve babası da araba almasına yardım ettiği için az da olsa o yüzden arabayı istemiyorum açıkçası..Ya sen biraz saf mısın acaba o elindeki protokolü yırtıp atıyorsun herşeyi paylaşacağın protokol hazirlatıyorsun bu şükürsuz adama bu lazım ayrıca bu muhabbetlere hiç gerek yok mahkeme zaten paylaşıyor evin kirasını da isteyin bi uyanık o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?