Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Beyaz eşyaları babam aldı.
Anladım. Yatak odasi yemek odası ve kose takimina gittiyse 20 gramdan bilezik taktilar herhalde simdinin parasiyla 13 bin gibi bisey ediyor.
Cok hata etmissin o zaman esya borcuna bileziklerini vererek.
Sacmalik degil mi?
Senin baban alıyor beyaz esyayi senden para istemiyor ama kocan yatak odasını aldı diye ne diye verdin bilezigi bak bu konuda hata yapmışsın.

Ben kötü niyetli düşünmediğim için vermiş olabilirim...
Ama şimdi ince hesaplara düşündü...

Ayrılmaya cesaretiniz olmadığını söylediniz, hala daha aynı evdesiniz neden eşya paylaşımı - para - kira muhabbetine girdiniz ki?
Yüz göz olacaksınız iyice ve ilişkinizde saygı kalmayınca toparlanamazsınız.

Şimdi bana bu sefer kesin boşanıyoruz diyebilirsiniz ama ben sizin senelerdir bu döngüde yaşadığınıza ve yine boşanmayacağınıza inanıyorum. Bu sizin tercihiniz tabii ama devam ettireceğiniz bir evliliği bu raddeye getirerek başta kendinize kötülük ediyorsunuz. Bir süre görmeyip - duymayıp - konuşmadan düşünseniz daha iyi olurdu.

Ben kötü niyetli düşünmediğim için vermiş olabilirim...
Ama şimdi ince hesaplara düşündü...
Seni kimse uyarmadi mi annen baban bi aile büyügün vs? Senle ayni yastayiz sanirim bende 2 3 sene once evlensem bende boyle bi hata yapmis olabilirdim
Peki altınların ustune yattiniz derken ne demek istiyor hangi altindan bahsedio

Bu defa bitti ...
Ve ben ayrılmaya cesaretim yol gibi bir şey söylemedim ki ..
Devam edilecek bir evlilik olmadığı İçin geldiğimiz raddenin önemi yok...

O altinlara laf söyleyemez. Üstüne yattiniz da diyemez. Kendisinin altınları nerede? Yani onun komsusunun teyzesinin bilmemnesinin taktiği altinlar?
O herhalde dugun de sana takılmış olan altınları 2nizin ortak malı zannediyor da öyle birsey yok.
Hani sen de bil.
Oyle bisey yok. 1 grami bile ona ait degil. Ister evli kal ister bosan istersen 20 sene sonra bosan. Bu konuda hatalı ve bos konuşuyor.

Ev eşyaları ortaktır. Ona da hic birsey yapamaz yani evden televizyonu alıp gidemez. Bosanma esnasinda da zaten kadinda kaliyor diye biliyorum ben ev eşyası ortak mala giriyor. Zaten babanin evi ora bunlarin hepsini de baban almis oluyor . Hatta sen almis oluyorsun bileziklerini vermissin.
Yani kisacasi ceketini alıp çıkması gerekiyor.

Protokolde eşyaların bende kalacağına dair bir madde yazmamıştım..
Yani ondan bir talebim olmadığını yazmıştım ..
Ama o zaman dediğim gibi ailemin diğer evindeki eşyaları buraya getirecektik,ve o gün babamın aradığında yok ben gelmiyorum deseydi o eşyalar köye gitmeyip buraya gelecekti...
Ben şimdi bir de eşya alıp masraf yapacağım...
Yeniden eşyaların bende kalacağı bir protokol hazırlasam imzalamaz...

Niye esya alıyorsun babanlarla yasamayacak mısın?

Eşyasını da istemediğimi,bu hafta içi bu evi boşaltmasını söyledim..
Olması gereken en doğru olan karar bu .. elimdeki protokolü vereceğim mahkemeye..
Ama şuan yine de içim acıyor, değişik duygu durumları içerisindeyim... normal mi bu .. bu durumu yaşamış,atlatmış insanlardan yorum istiyorum.. lütfen desteklerinizi esirgemeyin..

Adam iyice cirkinlesmis. Senin baban maddi anlamda destek olmaktan baska bir sey yapmamis ki. Sayende araba sahibi olmus onun bile borcunu sana yıkıyor. Sana takilan bileziklerle alinan mobilyalari istiyor falan. Icin falan acimasin bu kadar cirkinlikten sonra

Haklısınız.. insanlar ne olduklarını böyle zamanda belli ediyorlar..
Benim ailem bugüne bugün 1 defa bile bu evde oturduğumuzun lafını etmedi.. hayırlısı bakalım. Bugünler de geçecek elbet..

Ya sen biraz saf mısın acaba o elindeki protokolü yırtıp atıyorsun herşeyi paylaşacağın protokol hazirlatıyorsun bu şükürsuz adama bu lazım ayrıca bu muhabbetlere hiç gerek yok mahkeme zaten paylaşıyor evin kirasını da isteyin bi uyanık o mu

Hicbirsey olmasa eşyaların bilezikle alınmış kısmını ve arabanın yarı hissesini alır arkadaş ama neden ilk protokole bunlari koymadı ben hala anlayamıyorum.Adam zaten işine gelmiyorsa bosanalim diyerek yapmadığını bırakmıyordu ona..evi de terketmisti eşi..onu da pekala imzalardi

Arabasının daha 1 yıl devam edecek kredisi var.. o 1 yılda ben olmayacağım İçin ve babası da araba almasına yardım ettiği için az da olsa o yüzden arabayı istemiyorum açıkçası..
Eşya da o eşyalarla otursam belki üzülecektim..
Aklıma gelecekti..
Evin kirası ise ben onun gibi düşük bir insan değilim,yapılan iyiliği sonradan isteyecek..
Onun o sözlerine karşılık söyledim..
Merhametsiz de değilim Allah kahretsin ki.. kiraya da lüzum yok hakkımı helal etmiyorum o yeter ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…