Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

İşte babanızın kötü niyeti yoktu zaten bir insan kızının kötülüğünü mutsuzluğunu istemez oda sizi düşündü ama işte adam yüzsüz seni sindirmeye çalışıyor . Sindirip sizi kendi istediği yöne çekmeye çalışıyor sizde sınırlarınizi belli edin kendisi korkusundan böyle yapıyor bence ailesi de birşeyler yapıyor söylüyor olabilir yoksa o bu haliyle aklına bile getirmez krediyi

Sen değil karşındaki anormal bence canım sen mantıklı konuşuyorsun ama o ?

Yok ya ne korkusu.. beni kaybetme korkusu zaten yok..
Dedim ya konumda bugün eve baktık çıktık, nasıl beğendin mi dedi bana hayır dedim,ben beğendim dedi. Şakadan gülerek dedim ki iyi otur kendin dedim,vallaha da billaha da otururum diyor.. yani tek başıma otururum diyor..
Beni gözden çıkarmış yani.. ben bu laftan bunu anladım.. böyle yaşamak sevgisiz,ilgisiz,yokluğunun eşini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini bilerek yaşamak o kadar zor ki... ben tam bunun içindeyim..

Eğer ilkin bana kredi çıkmaz o yüzden abim çekecek deseydi olabilir derdim. Ama abim çekerde az ödeyecek ben 30 bin fazla ödeyecem dediyse ve bu öyle değilse size güvenmiyor ayrılık durumunda hak iddia etmeyin istiyor demektir tabi ev alırken arabayı da satacak. Siz de ona güvenmiyorsunuz. Güvensizliğiniz karşılıklı. Bu şekilde evliliğiniz nasıl devam edecek? Birbirinize güvenmeyi öğrenmeniz lazım.

Bana lafı doğru düzgün anlatmıyor güya şöyleymiş; ona ziraat zaten kredi vermiyormuş ,araba alırken 10 bin lirayı bile vermemiş,iş bankası vermiş.
O yüzden kardeşi çekecemiş ziraatten, fazla öderim diye de ziraatten kendi adına çekemediği için başka bankadan çekmesi gerektiği için fazla öderim demiş.. ama tabi adam gibi söylemedi bana ilk soruşumda bunları...

Krediyi kim cekerse ev onun uzerine olur. Muhtemelen ev alinsa da baskasinin uzerine almayi dusunuyorlar ki olasi bosanmada siz hak talep etmeyin diye.
Olmuyorsa uzatmayin.

Siz ne söyleseniz tersine çekecek belli ki.Kendi bildiğinden şaşmaz bir yapısı var.Kendinizi üzmeyin boşuna.Kafanızda da kurmayın.Onlar ailecek düşünüp karar vermişler buna.Sizin fikrinizi madem önemsemiyor.Siz de sakın takılarınızı falan vermeye kalkmayın şu aşamada.Çalışmaya başlarsanızda kendi ihtiyaçlarınıza harcayın.Aynen düşündüğünüz gibi boşanma durumu olursa hak iddia edemeyin diye böyle yapıyor olabilir.Bu zamanda kimse kimse için kredi falan çekmez.Kardeşi kabul ettiyse bence bu ihtimali düşündükleri için etmiş olabilir.

Krediyi kim cekerse ev onun uzerine olur. Muhtemelen ev alinsa da baskasinin uzerine almayi dusunuyorlar ki olasi bosanmada siz hak talep etmeyin diye.
Olmuyorsa uzatmayin.
Hazmedemiyorum..
3 yıl ailem el oğlunu evlerinde oturtsun.. onlar böyle ince hesaplar yapsın...
Ne yapayım ben.. o zaman oturduğumuz sürenin kirasını ver babama diyeyim mi.. yani kendimi enayi gibi hissediyorum..

allah sabir versin

Bakıp görelim .. bakalım neler olacak..
Vermem verir miyim takılarımı, babamlarda onlar. Gözüm arkada değil..
Umursanmadığım,ilgi görmediğim,sözlerimin önemsenmediği, değerli hissetmediğim,ve en önemlisi sevilip sayıldığını hissetmediğim evliliğe de ne kadar tahammül edebilirim bilmiyorum..
Hayırlısı bakalım.. bu defa öyle bir şey olursa ne takip ederim,ne bir Allah ın kulunun sözünü dinlerim...

Hazmedemiyorum..
3 yıl ailem el oğlunu evlerinde oturtsun.. onlar böyle ince hesaplar yapsın...
Ne yapayım ben.. o zaman oturduğumuz sürenin kirasını ver babama diyeyim mi.. yani kendimi enayi gibi hissediyorum..
Sakın böyle birşey söylemeyin.Ailemin evinde oturduğumuz için rahat değilsen kiraya çıkalım diyebilirsin.Biraz kira ödesinde görsün beyefendi.

Sakın böyle birşey söylemeyin.Ailemin evinde oturduğumuz için rahat değilsen kiraya çıkalım diyebilirsin.Biraz kira ödesinde görsün beyefendi.
Dedim abla onu da dedim.. ona da diyor ki ben elin adamına sonu olmayan kira mı vereceğim diyor,üstüne biraz daha katar kendi evime yatırım yaparım diyor..ev almaya kararlı yani..

Vallahi bütün iyi niyetimle,kendince gelecek için birşeyler yapmaya çalıştığını düşünmeye çalışıyorum eşinizin.Lakin gidiş yolu yanlış.Şu aşamada en iyisi kayıtsız kalıp,gidişatı gözemlemeniz olacak.Sizin yerinizde kim olsa aynı sizin düşündüğünüz gibi düşünür.

Adam kendini garantiye alıyor resmen
Evi alıp en ufak bir şeyde bu benim evim defol git falan demesin?
Bu kadar acele etmesi aklıma başka bir şeyi getirmiyor

Belki ilerleyen aylarda ben de altınlarımı bozdurarak annemin ya da babamın üstüne olan ama benim kullanacağım bir araba alırım :) öyle ise böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…