- 1 Aralık 2017
- 288
- 330
- 53
- 45
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Tam bir güven sağlayamadığınız ortama zaten ancak böyle yapmanız gerekir.Ama,araba için acele etmeyin şimdilik.Önce bir iş bulup çalışmaya başlayın.Kendiniz için terapiye gidecektiniz.Ona gidin.Kendinizi ruhunuzu rahatlatın biraz.Sürekli bir labirent içinde dönüp dolaşıyorsunuz.Sizin için üzülüyorum ben.Biraz akışına bırakın ve gözlemleyin bakalım.Olmazsa, yapamaz, yürümeyeceğinize kanaat getirirseniz,ne zaman olsa ayrılırsınız zaten.Kendinizi güçlü kılmaya bakın.Belki ilerleyen aylarda ben de altınlarımı bozdurarak annemin ya da babamın üstüne olan ama benim kullanacağım bir araba alırım :) öyle ise böyle...
Evet abla ilk terapiye gittim geçen hafta. . Maliyeti bayağı fazla ama.. çalışırken bir yerlere para atmıştım bir miktar ordan kullanıyorum.. ama kaç seans için yeter yada kaç seans gidebilirim bilmiyorum..Tam bir güven sağlayamadığınız ortama zaten ancak böyle yapmanız gerekir.Ama,araba için acele etmeyin şimdilik.Önce bir iş bulup çalışmaya başlayın.Kendiniz için terapiye gidecektiniz.Ona gidin.Kendinizi ruhunuzu rahatlatın biraz.Sürekli bir labirent içinde dönüp dolaşıyorsunuz.Sizin için üzülüyorum ben.Biraz akışına bırakın ve gözlemleyin bakalım.Olmazsa, yapamaz, yürümeyeceğinize kanaat getirirseniz,ne zaman olsa ayrılırsınız zaten.Kendinizi güçlü kılmaya bakın.
Ne kadar saçma değil mi..Düsüncesi mantikli gelmiyo tabiki de ama zaten siz sevgisini hissetmediğiniz birinin yanında neden duruyosunuz ?
Cocuk var mı? Kaç yasındasınız?Ne kadar saçma değil mi..
Ben de bunu kabullenebilen biri değildim..
Ama geldiğim durum bu ,ve sebebini de bilmiyorum..
Beni ona bağlı tutan şey sevgi olduğunu sanmıyorum ona karşı yoğun bir sevgi yok içimde.. en ufak şey benim soğumama yeter.. ve bu hal ve hareketleri gerçekten yıpratıcı..
Uzun lafın kısası neden durduğumu bilmiyorum...
Kendime güvenimi kaybettim sanırım...
Hayır o gitmiyor.. ben tek başımayım ...Eşiniz aile terapisi almayı kabul etti mi,gidiyor mu o da?
İletişiminiz guveniniz bitmiş hiç bir aile baginiz da kalmamış aranızda surmeyecekse zorla sürüklemeye gerek yokYok ya ne korkusu.. beni kaybetme korkusu zaten yok..
Dedim ya konumda bugün eve baktık çıktık, nasıl beğendin mi dedi bana hayır dedim,ben beğendim dedi. Şakadan gülerek dedim ki iyi otur kendin dedim,vallaha da billaha da otururum diyor.. yani tek başıma otururum diyor..
Beni gözden çıkarmış yani.. ben bu laftan bunu anladım.. böyle yaşamak sevgisiz,ilgisiz,yokluğunun eşini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini bilerek yaşamak o kadar zor ki... ben tam bunun içindeyim..
Çocuk yok. 26 yaşındayım..Cocuk var mı? Kaç yasındasınız?
Krediyi kardeşinin çekmesinde ben art niyet olduğunu düşünüyorum ayrıca her ne kadar tekrar bir araya gelmiş olsanız da bence tekrar bi gözden geçirin ilişkinizi sanki pek yürümeyecekmiş gibi görünüyor hatta ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım.Krediyi de kardeşi çekecek güya memurlara faiz oranı düşük olduğundan.. farklı niyetleri varsa Allah a havale ediyorum..
Herhangi bir boşanma durumunda hak talep edemeyeceğim de..
Yahu o zaman neden duruyosun bide gencsinnÇocuk yok. 26 yaşındayım..
Aslında beraber bir terapi almanız lazım sizin.Kabul etmedi mi beraber gitmeyi?Hayır o gitmiyor.. ben tek başımayım ...
Benim zamanım yok dedi,işten izin alamam dedi,ne Yani o mu düzeltecek bizim evliliği dedi... ben de üstelemedim bunlardan dolayı.. bir laf varya gerçekten isteyen bir yolunu bulur,istemeyen de mazeret bulur diye.. öyleAslında beraber bir terapi almanız lazım sizin.Kabul etmedi mi beraber gitmeyi?
Muhtemelen öyle olacak..Krediyi kardeşinin çekmesinde ben art niyet olduğunu düşünüyorum ayrıca her ne kadar tekrar bir araya gelmiş olsanız da bence tekrar bi gözden geçirin ilişkinizi sanki pek yürümeyecekmiş gibi görünüyor hatta ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım.
Hiçbir türlü çözüm odaklı olmuyorsa ve halen eski tavır ve davranışlarına devam ediyorsa sizin tek başınıza yapacağınız şeyler,evliliğinizi düzeltemeye yetmez.Güven yok,iletişim yetersiz, e sevgide hissetmiyorsanız nasıl olacak ki böyle?Benim zamanım yok dedi,işten izin alamam dedi,ne Yani o mu düzeltecek bizim evliliği dedi... ben de üstelemedim bunlardan dolayı.. bir laf varya gerçekten isteyen bir yolunu bulur,istemeyen de mazeret bulur diye.. öyle...
Eğitiminiz devam ediyor öyleyse, dediğiniz gibi siz kendinize ve eğitiminize odaklanın, bu adam için de daha fazla zaman harcamayın şu kredi meselesini bile bahane edip bitirebilirsiniz, bittiğinde de hiiiiççç üzülmeyin inanın değmez.Muhtemelen öyle olacak..
İşte uzatmaları oynuyoruz sanırım..
Ben yine bir süre kabuğuma çekilip gözlemleyeyim,sonra da bir çaresine bakayım en iyisi..
Ders çalışmam lazım benim ya.. bu düşüncelerde uzaklaşıp.. olmuyorsa da bitecekse de bitsin.. üzüntümü yaşayıp,bir tatil yapıp dersin başına oturmam lazım benim...
Haklısınız..Yahu o zaman neden duruyosun bide gencsinnresmenn kendine boşuna eziyet ediyosun, boşuna geri dönemeyeceğin güzelim zamanlara yazık ediyosun.. konuş acıkca "istemiyosan" diye başlayarak tehdit gibi değil ama düsüncelerini söyle. Söyle ki sen özgüvenini kaybettin diye kendisini bi haltım sanmasın
Henüz çok gençsiniz ben sizin şu anki yaşınızdan çok daha ileri bir yaşta evlenmiştim, inşallah sizi mutlu edecek bambaşka bir insanla hayatınızı birleştirirsiniz, bu adamdan bir halt olmaz.Haklısınız..
Çocuk olmasın diye 3 yıldır hap kullandım ben,hormonlarım Pert oldu..
Allah isteyenlere versin,bana da istediğimde mutlu bir evliliğim olduğunda versin inşallah..
Dediğinş gibi devam etmeyeceği açık.. ben bir süre sessiz kalıp gözlem yapayım, sonra yaparım bir konuşma son bir konuşma artık..
Evet .. ilerde bu yaşlarımı hatırladığımda keşke heba etmeseydim o güzel yılları diyeceğime eminim..
O gün konuşulduğu gün keşke yok ben istemiyorum artık deseydi ya.. madem bana bir şeylerin faturasını kesip aklınca hak ettiğimi düşünerek zulüm edecek...Hiçbir türlü çözüm odaklı olmuyorsa ve halen eski tavır ve davranışlarına devam ediyorsa sizin tek başınıza yapacağınız şeyler,evliliğinizi düzeltemeye yetmez.Güven yok,iletişim yetersiz, e sevgide hissetmiyorsanız nasıl olacak ki böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?