- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Peki ya şu güzel yıllarınÖyle derse def olup giderim..istenmediğim yerde gölgemi bile bırakmam..
İyi ya,aile için boşanma garantisikrediyi kim çekerse ev onun üzerine olmuyor mu?
ZiraatmişOyaktan kullanicaktir
kendin de demişsin kardeş elin oğluna yaranılmıyor yaranılmaaaz, bizde benim odunla bekarken aldığım evde oturuyoruz, ah kafam ah öyle pişmanım ki aldığıma keşke biriktirmek yerine orama burama sürseymişim paralarıEvet, tek kuruş yatırımınız olmadan, kenarda tek kuruş paranız olmadan ev almaya kalkabilir misiniz??
Son konumu biliyorsunuz,eşimle boşanma ile ilgili..
O gün ailesinin geldiğinde benim kendi dedemler de geldiler ve 90 yaşındaki dedem kendisine “ senin okulun var devam eden, başka ile giderseniz bir de çocuk olursa nasıl geçineceksiniz,kira vermeden zorlanıyorsunuz” dedi, ve eş kişisi o gün kira yerine bunu alın o zaman diyerek arabanın anahtarını bıraktı masaya..
Birleştiğimiz günden beri her boş vaktinde ev araştırıp, gidip ev bakıyor..
Bir ikisine ben de gittim yanında ve evi beğenmediğimi söylediğimde açtı ağzını yumdu gözünü.. şimdi oturduğumuz ev ile kıyaslıyor hepsini.. şimdi oturduğumuz evi gömüyor aklı sıra, 5-6 yıllık bina ama konumu itibariyle onun baktığı evlerin hepsini havada karada alır..
Allah razı olsun 3 yıldır oturuyoruz demek yok,beni o evde tutuyonuz,oturtuyonuz diyor...
Güya anne babam onu zorla tutuyor sanki.. beni düşündüklerinden oturttular işte..
Şunu anladım ki elin oğluna YARANILMIYOR...
Şimdi konuya geçersem , bizim 35.000 tl lik ortalama bir arabamız var, ve 150.000 tl lik evlere bakıyor,arabayı önden saydırıp gerisine komple kredi çekecekmiş, kardeşi devlet memuru olduğu İçin faiz oranı daha düşük olduğu İçin krediyi de o çekecekmiş..
Ve ödemeye babası da yardım edecekmiş güya..
Ben kendisine “ev almanın acelesi olmadığını,bu evde otırabileceğimizi söylüyorum,bana ; ben başkasının evinde ne zamana kadar oturacağım diyor.. başkası dediği babam..
Ve beni tersliyor.
Birleştiğinizden beri bana yaklaşımı iyi değil,sevgisini zerre hissetmiyorum zaten, benden tamamen bağımsız gibi bir şey..
Şimdi nasıl davranayım ben? Annem hiç karışma ne hali varsa görsün diyor..
Bugün hatta bir ev baktık ve ben beğenmediğimi söyledim o da ben beğendim dedi, iyi kendin otur o zaman dedim gülerek şakadan,tamamen şaka..
Bana dedi ki vallaha da billaha da otururum dedi..
Bu ne demeko kadar kırıldım ki...
Valla burda “ eşinizde altından mı o kısım” diye sormak istediğim öyle çok hatun var ki2017de boşanmaya karar vermişsiniz. 2018de vermişsinizdir bakmadım tamamına. 2019da da vermişsiniz. ama hala adamla hır gür. aklınızdan zorunuz mu var şeyi mi altından bu adamın nedir yani, çocuk yok bişey yok neden boşanmıyorsunuz.
KEndisi kiraya çıkmaya da yanaşmıyor.. sonu olmayan para vermektense biraz daha fazla verip kendi evini alırmış..17 sayfa olmuş okuyamadım aranızdaki sorunları neden ayrılıp tekrar barıştığınızı vs de bilemiyorum
ama ilk sayfadan edindiğim izlenim eşiniz kendini çok aşağılanmış hissediyor
bilmiyorum çalışıyor musunuz ama gerekirse 1+1 eve çıkın ve ailenizin evinde oturmayın
evliliğiniz o evde uzun soluklu olmaz gibi zira eşiniz cidden çok üzülmüş
Ben mi bencilim ? Araba kredisi aylık 750 tl devam ederken, bir de aylık 2000 tl ödemeli ev kredisi altına girmeye çalışan insan mı ? Acelesi yok diyorum bu evde oturtabiliriz diyorum, hiç değilse kiraya çıkalım diyorum hiçbirine yok.. uysal olması gereken ben miyim ? Sayfaların tamamını okudunuz mu bilmiyorum bana karşı üslubunu falan ?Kusura bakma ama çok memnuniyetsiz sin ve bencilsin .hep kendini dusunuyorsun adamı da sen delirmissin madem barisrtin biraz uysal ol
Evet , onlarda ayrı gayrı yokmuş.krediyi kim çekerse ev onun üzerine olmuyor mu?
Ev kardeşinin uzerıne olacak?Kredi kimin uzerıne çıkarsa ev onun olur.Evet, tek kuruş yatırımınız olmadan, kenarda tek kuruş paranız olmadan ev almaya kalkabilir misiniz??
Son konumu biliyorsunuz,eşimle boşanma ile ilgili..
O gün ailesinin geldiğinde benim kendi dedemler de geldiler ve 90 yaşındaki dedem kendisine “ senin okulun var devam eden, başka ile giderseniz bir de çocuk olursa nasıl geçineceksiniz,kira vermeden zorlanıyorsunuz” dedi, ve eş kişisi o gün kira yerine bunu alın o zaman diyerek arabanın anahtarını bıraktı masaya..
Birleştiğimiz günden beri her boş vaktinde ev araştırıp, gidip ev bakıyor..
Bir ikisine ben de gittim yanında ve evi beğenmediğimi söylediğimde açtı ağzını yumdu gözünü.. şimdi oturduğumuz ev ile kıyaslıyor hepsini.. şimdi oturduğumuz evi gömüyor aklı sıra, 5-6 yıllık bina ama konumu itibariyle onun baktığı evlerin hepsini havada karada alır..
Allah razı olsun 3 yıldır oturuyoruz demek yok,beni o evde tutuyonuz,oturtuyonuz diyor...
Güya anne babam onu zorla tutuyor sanki.. beni düşündüklerinden oturttular işte..
Şunu anladım ki elin oğluna YARANILMIYOR...
Şimdi konuya geçersem , bizim 35.000 tl lik ortalama bir arabamız var, ve 150.000 tl lik evlere bakıyor,arabayı önden saydırıp gerisine komple kredi çekecekmiş, kardeşi devlet memuru olduğu İçin faiz oranı daha düşük olduğu İçin krediyi de o çekecekmiş..
Ve ödemeye babası da yardım edecekmiş güya..
Ben kendisine “ev almanın acelesi olmadığını,bu evde otırabileceğimizi söylüyorum,bana ; ben başkasının evinde ne zamana kadar oturacağım diyor.. başkası dediği babam..
Ve beni tersliyor.
Birleştiğinizden beri bana yaklaşımı iyi değil,sevgisini zerre hissetmiyorum zaten, benden tamamen bağımsız gibi bir şey..
Şimdi nasıl davranayım ben? Annem hiç karışma ne hali varsa görsün diyor..
Bugün hatta bir ev baktık ve ben beğenmediğimi söyledim o da ben beğendim dedi, iyi kendin otur o zaman dedim gülerek şakadan,tamamen şaka..
Bana dedi ki vallaha da billaha da otururum dedi..
Bu ne demeko kadar kırıldım ki...
boşanacak mısın boşanmayacak mısın? boşanmayacaksan bence konuyu devam ettirmenin manası yok. 18 sayfa açıklamış millet zaten. yarın başka konu ile yine buraya gelirsin.Evet , onlarda ayrı gayrı yokmuş.
Kardeşi evi sahiplenecek değilmiş.. tabi ben hak iddia edemeyeceğim herhangi bir durumda onlarlık bu en mantıklısı..
Onun davranışlarında bir şey yokmuş.. binmişim anormal davranan .. en ufak bir hareketimde diyor ki “ işte aynısın,sen değişmezsin” bu fikirlerle bu düşüncelerle nasıl davranmamı bekliyor ki benim bilmiyorum..Ben olsam ne hissettigimi acikca ifade ederdim. Icimde kalmazdi en azindan. Bitecekse bitsin ama enayi olmadigimi anlarsinlar en azindan derdim. Zaten sallantida bir evlilik. Adam tekrar biraraya gelmeyi istediyse hassas davranmali. Ne ince hesabi varsa ortaya dokmeli.
Hatta hic bunlarla ugrasmaz olmuyor der direk bitirirdim.
2-3 sene ödediniz,anlasamadınız ayrıldınz adamla (Allah korusun )Evet , onlarda ayrı gayrı yokmuş.
Kardeşi evi sahiplenecek değilmiş.. tabi ben hak iddia edemeyeceğim herhangi bir durumda onlarlık bu en mantıklısı..
Bitirmeyecektim değil. Protokolü imzaladı,geri yolladı bu iş şaka değil.. araya haftasonum girdi ve bu olaylar bu şekilde gelişti dediğim gibi.. babam onu aramasa, şimdiye boşanma günü belli olmuştu belki de...Bir daha olursa da yine bitiremeyeceksiniz. Bir önceki konunuzun başında da boşanmayacağınız belliydi, sadece dönene kadar kendinizi oyaladınız. Çok aşık olsanız, sağlam bir dostluğunuz olsa anlayacağım da hiç anlaşamadığınız, mutsz olduğunuz, sevmediğiniz eşinizi neden bırakamadığınızı anlamıyorum.
YArın başka konu ile gelirim buraya...boşanacak mısın boşanmayacak mısın? boşanmayacaksan bence konuyu devam ettirmenin manası yok. 18 sayfa açıklamış millet zaten. yarın başka konu ile yine buraya gelirsin.
araba ikinizin ortak malı mıKendisinin gerekçesi kardeşi memur olduğu İçin kredi oranının düşük olması...
Kendisi kredi çekerse 30 bin lira gibi bir para fazla ödüyormuş güya..
Benim hayır sen çekeceksin dememle krediyi kendisi çekecek biri değil eşim... ne yapayım ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?