Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Öyle derse def olup giderim..istenmediğim yerde gölgemi bile bırakmam..
Peki ya şu güzel yılların
Kızım için herşeyin en iyisini diliyorum,dua ediyorum,eminim annen de etmiştir ediyordur.
Ne kadar üzüntü bir aile için de.
Keşke bir düzene girebilseniz,ama buradan girecek gibi görünmüyor ya

17 sayfa olmuş okuyamadım aranızdaki sorunları neden ayrılıp tekrar barıştığınızı vs de bilemiyorum

ama ilk sayfadan edindiğim izlenim eşiniz kendini çok aşağılanmış hissediyor

bilmiyorum çalışıyor musunuz ama gerekirse 1+1 eve çıkın ve ailenizin evinde oturmayın

evliliğiniz o evde uzun soluklu olmaz gibi zira eşiniz cidden çok üzülmüş

Kusura bakma ama çok memnuniyetsiz sin ve bencilsin .hep kendini dusunuyorsun adamı da sen delirmissin madem barisrtin biraz uysal ol

kendin de demişsin kardeş elin oğluna yaranılmıyor yaranılmaaaz, bizde benim odunla bekarken aldığım evde oturuyoruz, ah kafam ah öyle pişmanım ki aldığıma keşke biriktirmek yerine orama burama sürseymişim paraları

Valla burda “ eşinizde altından mı o kısım” diye sormak istediğim öyle çok hatun var ki

KEndisi kiraya çıkmaya da yanaşmıyor.. sonu olmayan para vermektense biraz daha fazla verip kendi evini alırmış..
Ben şuan çalışmıyorum..
Şuan arabanın kredisi hala devam ediyor, bir de bunu çekecekmiş kardeşi ..

Kusura bakma ama çok memnuniyetsiz sin ve bencilsin .hep kendini dusunuyorsun adamı da sen delirmissin madem barisrtin biraz uysal ol
Ben mi bencilim ? Araba kredisi aylık 750 tl devam ederken, bir de aylık 2000 tl ödemeli ev kredisi altına girmeye çalışan insan mı ? Acelesi yok diyorum bu evde oturtabiliriz diyorum, hiç değilse kiraya çıkalım diyorum hiçbirine yok.. uysal olması gereken ben miyim ? Sayfaların tamamını okudunuz mu bilmiyorum bana karşı üslubunu falan ?

Bu evde oturmaya devam edip birikim yapsanız biraz daha veya eminevim gibi bir yöntem düşünseniz veya neden 3 yıldır kenara koymadınız ev alma niyetiniz vardıysa?
Bence eşinizi sakinleştirin bu ara askıya alalım bu konuyu, problemlerimizi çözelim sonra daha sağlıklı düşünelim deyin.

Ev kardeşinin uzerıne olacak?Kredi kimin uzerıne çıkarsa ev onun olur.
120 kredi cekse rahat 200 oder geri ödemeyle,
Cok mantklı bi is gibi durmuyor.

Evet , onlarda ayrı gayrı yokmuş.
Kardeşi evi sahiplenecek değilmiş.. tabi ben hak iddia edemeyeceğim herhangi bir durumda onlarlık bu en mantıklısı..
boşanacak mısın boşanmayacak mısın? boşanmayacaksan bence konuyu devam ettirmenin manası yok. 18 sayfa açıklamış millet zaten. yarın başka konu ile yine buraya gelirsin.

Onun davranışlarında bir şey yokmuş.. binmişim anormal davranan .. en ufak bir hareketimde diyor ki “ işte aynısın,sen değişmezsin” bu fikirlerle bu düşüncelerle nasıl davranmamı bekliyor ki benim bilmiyorum..
Onun düzeltmesi gereken davranışı yokmuş Yani..

Evet , onlarda ayrı gayrı yokmuş.
Kardeşi evi sahiplenecek değilmiş.. tabi ben hak iddia edemeyeceğim herhangi bir durumda onlarlık bu en mantıklısı..
2-3 sene ödediniz,anlasamadınız ayrıldınz adamla (Allah korusun )
Evde hic bir hakkınz yok.Emeğiniz cöp

Bitirmeyecektim değil. Protokolü imzaladı,geri yolladı bu iş şaka değil.. araya haftasonum girdi ve bu olaylar bu şekilde gelişti dediğim gibi.. babam onu aramasa, şimdiye boşanma günü belli olmuştu belki de...
Babamın onu aradığına ,benim haberim olmadığına da inanmıyorsunuzdur belki.. ama şu Cuma günü her türlü yemini ederim ki,babam haberim olmadan kendisini aramış...

boşanacak mısın boşanmayacak mısın? boşanmayacaksan bence konuyu devam ettirmenin manası yok. 18 sayfa açıklamış millet zaten. yarın başka konu ile yine buraya gelirsin.
YArın başka konu ile gelirim buraya...
Geçen gün konunuzu gördüm ev kurma ile ilgili.. umarım mutlu olur,mutsuzluğun ne demek olduğunu bilmezsiniz.. ben keyfimden açmıyorum konu..
Kafamı toparlayıp konuşmaya çalışacağım zaten..

araba ikinizin ortak malı mı
nasıl anlatayım evlendikten sonra mı alındı yoksa öncesi eşinizin miydi
uyanık olun daha sizinle geçinmeye gönlü olmayan adam ne ev bark derdine düşmüş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…