- 27 Ekim 2008
- 5.979
- 2.431
- 723
:roflol: benimde başıma geldi bu olay hemde aynısı nerdeyse sen yaşlardaydım, gençlik cahillik işte, ben kafamdan bi numara atıp güya yanlış mesaj yolladım o numaraya, sonra telefonda konuşmaya başladık, hergünn günde milyon kere, çok hoşuma giderdi bu konuşmalar ama o istanbuldaydı ben ankarada, kalktı ankaraya geldi görüşünce tipinden hiçç hoşlanmadım, telefonla konuşmalarımızda artık eski hevesim kalmamıştı, yavaş yavaş sallamaya başladım, sonra zaten telimi deiştirdim bitti gitti, ahh ahh gençliiikk :roflol: ilerde sende böle diyceksiinn
ea_ceyda cnm biz sana bağlandın aşk meşk var demiyoruz ama karşında senle tanışma maksatlı değil kötüniyetlideolabilir
ama kötü niyetli olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var ben size haksızsınız demiyorum hepiniz haklısınız sonuçta iyiliğim için konuşuyosunuz mantıklı şeylerde söyledikleriniz ama biraz tanıdım hiç değilse bu 2 ayda kötü birine benzemiyo
:roflol: benimde başıma geldi bu olay hemde aynısı nerdeyse sen yaşlardaydım, gençlik cahillik işte, ben kafamdan bi numara atıp güya yanlış mesaj yolladım o numaraya, sonra telefonda konuşmaya başladık, hergünn günde milyon kere, çok hoşuma giderdi bu konuşmalar ama o istanbuldaydı ben ankarada, kalktı ankaraya geldi görüşünce tipinden hiçç hoşlanmadım, telefonla konuşmalarımızda artık eski hevesim kalmamıştı, yavaş yavaş sallamaya başladım, sonra zaten telimi deiştirdim bitti gitti, ahh ahh gençliiikk :roflol: ilerde sende böle diyceksiinn
benim ki de sana benziyor işte kaydirigubbakcemile3
insan sadece telefonda konuşarakta aşık olabilir
ama doğru insanmı bi geleceğiniz olur mu bunu şuan bilemezsin
madem seninde hoşuna gidio bu konuşmalar sende devam et ama fasla kaptırma kendini sonra üzülebilirsin
ya benim böle anım var arkadasım telefondan birisiyle sürekli görüştü resmen asık oldular birbirlerine bulusmak falan istediler kız şok tabi karsısına cıkan kel şişko sapık adamın teki anlattıgı gibi çıkmadı tabi bu istisnadır..ama çok riskli komkkafamçokkarıştı
canm açtığın başlığa bi bak lütfen
"telefon sapığıyla AŞK"
ama habire aşk yok diyip duruyosun. ne anlamamızı bekliyodun bende onu anlamadım doğrusu. aşk yok diyosan başlığı dikkat çekmek için mi yazdın?
hem o var hemde sapık olarak görmüyor ama kendisi telefon sapığı diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?