öncelikle sağoklun yorumlarınız için
dün aradığında beni bi daha aramamasını istediğimi ararsada açmayacağımı söyledim
çünkü gerçekten mantık dışı yaptığım niye yaptığımı hala bilmiyorum ama oldu bi kere
hala arıyo ama telefonum kapalı
bikaç güne kadarda numaramı değiştireceğim
o zaman zaten ulaşamayacakmış
sizler sayesinde yanlış yolda olduğumu fakettim
ve döndüm zarardan numaramı değiştirdiğimdede herhamgi bi sorun kalmayacak
gerçekten düşününce ne kadar saçma olduğunu anlayabiliyor insan bende gece oturdum düşündüm
ve bu sonucu vardım
tekrar sağolun hepiniz..
kimse büyük konuşmasın......insanın bir boş anına gelir.......
ilgiye sevgiye muhtaç oldugu bir ana gelir......
ve karşısındaki kim olursa hoşlantısı artar......
ama adı aşk degildir.....aşk bambaşka bir şeydir....
sizinki ilgi olabilir........bir hayecan olabilir........ yanlış olan şey 2 ay olmasına ragmen birbirinizi görmemeniz.....tanımadıginiz birine öyle yada böyle baglanmanız güvenmeniz olmuş......
hatanızıda anlamışınız zaten......
burda sizin telefon numaranızı veren kişinin ne kadar kişilikli biri ne kadar insan olduguda tartışılır......
numaranızı vereceginiz kişilere dikkat edin bence.....
klasik bir laf olcak......ama bu devirde kimseye güvenilmez......hemde hiç kimseye......
İnşallah yeni numaranız da başkalarına verilmez..
Şu aradaki kişiyi nasıl kaale almıyorsunuz anlamıyorum..
Buna kesinlikle katılıyorum. Ayrıca bana ne oluyorsa, son mesajınızı görünce içim rahatladı =)
Sizi üzecek bir şey yaşamadan buna bir son vermeniz çok iyi oldu diye düşünüyorum. Allah muhafaza, sonu birçok kötü yere varabilirdi. Bazen paranoyak olmak lazım diyorum. Ve o yüzden telefon numaranızı bir tabur dolusu abazan erkeğe verebilen kişiye karşı da dikkatli olun. Gerekirse babanızla konuşun, sesinizi çıkarın biraz. Bu yaşadığınız şeyin adı taciz aslında.
Onun yokluğuna alışırken benimle de konuşabilirsiniz, bu site üzerinden mesajlaşırız. Onun yerini tutamam belki ama idâre ederim kaydirigubbakcemile3
dogruyu bulmana sevindim.ama bu zamana kadar numarani veren kisiyi neden sormadin,ogrenmedin onu anlamadim..sana iyilik yapmak icin herhalde numarani vermemistir bir acigi bulup seni inciltmek icinde yapilmis olabilir..lutfen dikkatli ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?