- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.161
Yok o konuda bahar hanım sahane güler yüzlü tatlı dilli konuşkan. Halini hatrini sorar. Olabilecek şeyleri söyler. Sorduğum her soruya sabırla yanıt verir. Tel den istediğim an ulasiyorum. İkinci bebeğim bu. İlkindeki doğum hikaye den bahsettim. Nst ye hep bağlı kaldığından uzun süre sancı çektiğinden falan. Ben banyo ve yuruys yaptırıyorum, mümkün oldukça sancıyı evde cektiriyorum. Gibilerinden konuşarak içimi rahatlattı. İnsallah dogumdada böyle pozitif olur. Ve o girer diyorum.Aynı dertden muzdaribim canım,çevremde hiç Doğum yapmış bir Yok orada Ankaralı olmadığım için, ve de ben çok memnun değilim Pakize hanımdan, çok soğuk biri, zorla konustryoruz soru soruyoruz cımbızla ağzından laf alıyoruz, bahar hanımı birinden daha duymuştum iyi diye, artık ikinci bebeğe kaldık,
Bende sincan lokman hekimce yaptım.Canım bende lokman hekimde yapılan sendemi orada yapacaksın?
Benim doktorum da bahar hanımdı. Benim ilk sezeryan olduğu için bunda da planlı sezeryan yaptık. 38 + 5 de doğdu oğlum.Yok o konuda bahar hanım sahane güler yüzlü tatlı dilli konuşkan. Halini hatrini sorar. Olabilecek şeyleri söyler. Sorduğum her soruya sabırla yanıt verir. Tel den istediğim an ulasiyorum. İkinci bebeğim bu. İlkindeki doğum hikaye den bahsettim. Nst ye hep bağlı kaldığından uzun süre sancı çektiğinden falan. Ben banyo ve yuruys yaptırıyorum, mümkün oldukça sancıyı evde cektiriyorum. Gibilerinden konuşarak içimi rahatlattı. İnsallah dogumdada böyle pozitif olur. Ve o girer diyorum.
Dr kimdi acaba memnun kaldınız mi. Biraz anlatır misinizBende sincan lokman hekimce yaptım.
Doğum koçu olarak da mi bahar hanım geliyor. Birde mesai saati içinde miydi doğum. Eğer değilse geldiğinde ekstra ne kadar ücret ödediniz acaba. Doğum sonrası ilgisi nasildiBenim doktorum da bahar hanımdı. Benim ilk sezeryan olduğu için bunda da planlı sezeryan yaptık. 38 + 5 de doğdu oğlum.
Baya sohbet ederek ameliyat oldum. Herşey yolunda gitti. Doğum koçu diye bir uygulama var ki ben beğendim. Ameliyatın her anında benimle ilgilenip bilgi verdi. Daha sonra odaya tekrar ziyarete falan geldi
Doğum koçu doktor değil sanırım ebe veya hemşire. Tüm ameliyat boyunca başımda bekleyip beni bilgilendirdi. Midem bulandiginda falan yardımcı oldu sonra odaya gelip emzirme falan anlatacaktı ama benim 2. Bebek olduğu için gerek kalmadı.Doğum koçu olarak da mi bahar hanım geliyor. Birde mesai saati içinde miydi doğum. Eğer değilse geldiğinde ekstra ne kadar ücret ödediniz acaba. Doğum sonrası ilgisi nasildi
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. İnsallah herşey yolundadır. Bebeginize de sağlıklı güzel bir ömür diliyorumDoğum koçu doktor değil sanırım ebe veya hemşire. Tüm ameliyat boyunca başımda bekleyip beni bilgilendirdi. Midem bulandiginda falan yardımcı oldu sonra odaya gelip emzirme falan anlatacaktı ama benim 2. Bebek olduğu için gerek kalmadı.
Planlı sezeryan olduğu için mesai saatleri içindeydi ekstra ödeme yapmadım. Kürüm incirli se vardı 1800 tl ödeme yaptım.
Sezeryan doğumda 2 gece kalınıyor ama ben kendimi ıyi hissedince ertesi gün çıktım. Hatta yarın kontrol var
Evet canim doğru hatırlıyorsun güzel dileklerin için teşekkür ederimİlk hamile.oldupunda bebeğin kalbi geç atmıştı kürtajdan bahsediyordun hatırlıyorum bak ne güzel doğdu bebeğin Allah bağışlasın :)
şimdi arkadaş alintilayinca sormak istedim. Bebeğinizin kalbi kaç haftada attı acaba. Arkadaşım pazartesi büyük ihtimal kürtaj olacak 9 haftalık su an. Belki bir ümit vardırEvet canim doğru hatırlıyorsun güzel dileklerin için teşekkür ederim
Ay ne güzelmiş , bende geç olmasaydı değiştirmek isterdim doktorumu, teşekkürler canım güzel bilgilendirdin bizi, yavruna ve sana sağlık dilerim kavuşmuşsun sen ne güzel, ben normal bekliyorum hayırlısıDoğum koçu doktor değil sanırım ebe veya hemşire. Tüm ameliyat boyunca başımda bekleyip beni bilgilendirdi. Midem bulandiginda falan yardımcı oldu sonra odaya gelip emzirme falan anlatacaktı ama benim 2. Bebek olduğu için gerek kalmadı.
Planlı sezeryan olduğu için mesai saatleri içindeydi ekstra ödeme yapmadım. Kürüm incirli se vardı 1800 tl ödeme yaptım.
Sezeryan doğumda 2 gece kalınıyor ama ben kendimi ıyi hissedince ertesi gün çıktım. Hatta yarın kontrol var
Yaaa offf değiştirilmez dimi artık doktorYok o konuda bahar hanım sahane güler yüzlü tatlı dilli konuşkan. Halini hatrini sorar. Olabilecek şeyleri söyler. Sorduğum her soruya sabırla yanıt verir. Tel den istediğim an ulasiyorum. İkinci bebeğim bu. İlkindeki doğum hikaye den bahsettim. Nst ye hep bağlı kaldığından uzun süre sancı çektiğinden falan. Ben banyo ve yuruys yaptırıyorum, mümkün oldukça sancıyı evde cektiriyorum. Gibilerinden konuşarak içimi rahatlattı. İnsallah dogumdada böyle pozitif olur. Ve o girer diyorum.
Neden degistirlmesin canm .bir muayene ol hence. Paranla rezil olma hence madem o kadar memnun değilsin. Ama ben şimdi yanlış yönlendirmek de istemem. Hiç bilgim yok doğumda nasıldır diye. Ama muayrnelerde hep güleç, sabırla dinleyip anlatıyor. Kizim var onunda kızı varmış. Sutten böyle kesebilirsin, tuvalet eğitimine baslyamadik falan diye kendi de muhabbet ediyor. Tecrübesini paylaşıyor. O yüzden sıcakkanlı.Yaaa offf değiştirilmez dimi artık doktorcok özendim size, inşallah bahar hanımın nöbetine denk gelir benim doğumum öyle dua edeyim bari ya ben tlfn istedim vermedi bile hastaneyi arayın oradan ulaşırlar acilse bana sesi uyuz kadın ben hepsi böyle sanıyordum, sizde iyi şeyler duyunca canım sıkıldı
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kolayca kavusuruz kuzularimizaMasallahin var canım. Bu zamana kadar çok iyi taşıdın ikizleri..Ama.artik biz geliyoruz diyorlar annesi
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Canım 39.haftada da değştrlmez ki diye düşünüyordum ben, bir muayene ayarlamaya çalışayım olmadı ben, nasıl biri merak ettim bahar hanımı,çok teşekkürler canın bilgilendirmen için, Doğumda senden tecrübeli olurum Sanırım, anlatırım inşallah Doğumdan sonra sanaNeden degistirlmesin canm .bir muayene ol hence. Paranla rezil olma hence madem o kadar memnun değilsin. Ama ben şimdi yanlış yönlendirmek de istemem. Hiç bilgim yok doğumda nasıldır diye. Ama muayrnelerde hep güleç, sabırla dinleyip anlatıyor. Kizim var onunda kızı varmış. Sutten böyle kesebilirsin, tuvalet eğitimine baslyamadik falan diye kendi de muhabbet ediyor. Tecrübesini paylaşıyor. O yüzden sıcakkanlı.
Canim iyi dayandi bebeklerin. Peki normal mi olucak yoksa sezeryanmi dogumun ?Kizlar bugün de benim kontrol vardı
Sulari iyi kalp atışları iyi sıkıntı da yok bebislerde ama sanci kasilma 100lerde cikti hem de 10dk arayla beklerse pazartesi bida gidilcek yatis yapalim dedi ama su filan gelirse mecbur gidilcek
Sancı sık çıkınca hemen yatirirdim ama haftasonu yokum dedi eger suyun gelmesi durumu olursa bekleme ama gel acile dedi pazartesi tekrar kontrol edip karar vercek henüz belli degil canimCanim iyi dayandi bebeklerin. Peki normal mi olucak yoksa sezeryanmi dogumun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?