- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.141
Aynen ya biz bekledikce inat ediyo resmen yaramaz :) 5 cm olmus acilmam epidural taktirdim ama doz almadim azicik daha dayaniyim diye. Agri adet agrisindan biraz fazla, cok degil simdilik
Canım geçen haftadan beri adet olacakmışım gibi ağrım var benim de ..önemli olan kasılmalar ama düzenli mi diye takip etmelisin..bebek alıştırma yapıyor olabilir ..Benim sabahtan buyana karnım kasiklarim agriyo birde taş gibi karnım ne oluyor böyle olan varmi
Degerlerim cok dusmus. Doguma kadarda toplayamazmisim.K an takviyesi mi neden canım hayiridr ?
5cm olduysa hizlanir artik. Hadi bakalim dogur artikAynen ya biz bekledikce inat ediyo resmen yaramaz :) 5 cm olmus acilmam epidural taktirdim ama doz almadim azicik daha dayaniyim diye. Agri adet agrisindan biraz fazla, cok degil simdilik
Arkadaşım Allah sağlıkli hayirli evlat etsin insallah. Sanırım lokman hekimde olacaktı dogumunuz. Müsait olduğunuz zaman nasıl geçti tecrübenizi paylaşır misiniz19/07/2017 sabah 04:30 da yavruma ahmet serkan ıma kavuştum. Darısı tüm hamilelere...
Canım bende lokman hekimde yapılan sendemi orada yapacaksın?Arkadaşım Allah sağlıkli hayirli evlat etsin insallah. Sanırım lokman hekimde olacaktı dogumunuz. Müsait olduğunuz zaman nasıl geçti tecrübenizi paylaşır misiniz
Degerlerim cok dusmus. Doguma kadarda toplayamazmisim.
Kizlar bugün de benim kontrol vardı
Sulari iyi kalp atışları iyi sıkıntı da yok bebislerde ama sanci kasilma 100lerde cikti hem de 10dk arayla beklerse pazartesi bida gidilcek yatis yapalim dedi ama su filan gelirse mecbur gidilcek
İlk hamile.oldupunda bebeğin kalbi geç atmıştı kürtajdan bahsediyordun hatırlıyorum bak ne güzel doğdu bebeğin Allah bağışlasın :)Doğum yapacak arkadaşlar insallah sağ salim bebislerinizi kucaginiza alırsınız . Kalbim ve aklım sizlerde.. sizlerde doğum yapın ki bu bekleyiş artık sona ersin hepimiz rahatlayalım insallah
Evet canm sincan da. Dr kim sizinCanım bende lokman hekimde yapılan sendemi orada yapacaksın?
Pakize hanıma gidiyorum, sen kime gidiyorsun memnunmusun canım?Evet canm sincan da. Dr kim sizin
Bahar hanıma gidiyorum cnn. Cok pozitif. Çok memnunum Ama orda doğumu tecrübe etmiş kimse yok etrafımda. Sen memnun musun cnn. Nasıl biriPakize hanıma gidiyorum, sen kime gidiyorsun memnunmusun canım?
Aynı dertden muzdaribim canım,çevremde hiç Doğum yapmış bir Yok orada Ankaralı olmadığım için, ve de ben çok memnun değilim Pakize hanımdan, çok soğuk biri, zorla konustryoruz soru soruyoruz cımbızla ağzından laf alıyoruz, bahar hanımı birinden daha duymuştum iyi diye, artık ikinci bebeğe kaldık,Bahar hanıma gidiyorum cnn. Cok pozitif. Çok memnunum Ama orda doğumu tecrübe etmiş kimse yok etrafımda. Sen memnun musun cnn. Nasıl biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?