temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen ya biz bekledikce inat ediyo resmen yaramaz :) 5 cm olmus acilmam epidural taktirdim ama doz almadim azicik daha dayaniyim diye. Agri adet agrisindan biraz fazla, cok degil simdilik

Kasılmaları hissetmemek senin şansına oldu bu sefer ..İnşallah da yorulmadan dogurursun oh miss.9 ay git gel doğum acısını geçti yani ne yoruldun be gülüm. Hadi az kaldı ha gayret

Benim de tansiyonum oynuyor bugün ve başım ilk defa ağrıdı onca zamandır :/

19/07/2017 sabah 04:30 da yavruma ahmet serkan ıma kavuştum. Darısı tüm hamilelere...
Arkadaşım Allah sağlıkli hayirli evlat etsin insallah. Sanırım lokman hekimde olacaktı dogumunuz. Müsait olduğunuz zaman nasıl geçti tecrübenizi paylaşır misiniz

Kizlar bugün de benim kontrol vardı
Sulari iyi kalp atışları iyi sıkıntı da yok bebislerde ama sanci kasilma 100lerde cikti hem de 10dk arayla beklerse pazartesi bida gidilcek yatis yapalim dedi ama su filan gelirse mecbur gidilcek

@Cedric_CT canım gördün mü bak korktuğun gibi olmadı , agrı eşiğin yüksek demekki ne şanslısın, sen bizede cesaret olacaksın, sabır biraz daha umarım bu gece kollarında olur bebeğin

Masallahin var canım. Bu zamana kadar çok iyi taşıdın ikizleri..Ama.artik biz geliyoruz diyorlar annesi
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Doğum yapacak arkadaşlar insallah sağ salim bebislerinizi kucaginiza alırsınız . Kalbim ve aklım sizlerde.. sizlerde doğum yapın ki bu bekleyiş artık sona ersin hepimiz rahatlayalım insallah
İlk hamile.oldupunda bebeğin kalbi geç atmıştı kürtajdan bahsediyordun hatırlıyorum bak ne güzel doğdu bebeğin Allah bağışlasın :)

Bahar hanıma gidiyorum cnn. Cok pozitif. Çok memnunum Ama orda doğumu tecrübe etmiş kimse yok etrafımda. Sen memnun musun cnn. Nasıl biri
Aynı dertden muzdaribim canım,çevremde hiç Doğum yapmış bir Yok orada Ankaralı olmadığım için, ve de ben çok memnun değilim Pakize hanımdan, çok soğuk biri, zorla konustryoruz soru soruyoruz cımbızla ağzından laf alıyoruz, bahar hanımı birinden daha duymuştum iyi diye, artık ikinci bebeğe kaldık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…