- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.121
HahahAy al benden de o kadar eşime diyorum üniformamı giyeyim de senle bi turlayalım diye
Ay canım sorma. Geceleri beslerken bakabiliyorum ancak. Onda da okuyabiliyorum ancak. Yazmaya izin vermiyor küçük bey. :) yoksa burdayız biz de ama ancak okuyabiliyoruz :) biz size dönemeyiz ama siz bize döneceksinizHahahagüldürdün kız beni sabah sabah, haklısın ama doğuran kaçıyor fazla girmiyor foruma yalnız kaldık şurda kaç kişiyiz, I ImaginaryLife bugün gidici gibi ama hayırlısı
Not aldım canım. Tebrikler allah analı babalı büyütsün
??? Bişey mi kaçırdım ben
Bilemedim ki canım kah suyu az dedi ertesi gün suyu iyi dedi. 8 ay boyunca iri bebek olacak dedi son ayda kilo kaybediyor dedi. Kardeşim doktor 28. Haftadan sonra düzenli idrar kan tahlili yapması gerek idrarında enfeksiyon varsa o da bebeğe kilo kaybettirir diyor. Ama benim doktor doğru düzgün tansiyon bile ölçmüyor bi de özel muayenehanesine gidiyoruz en iyisi diye eşim ikinci bebekte asla bu adama gelmem dedi. Aklımız karmakarışık. Bakalım az kaldı hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza alsaydık...Ve kilosu düştü diye üzülme bana da öyle gibi bişey dediler ama yalanmış
Hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun artık bugün geliyor desene senin oğluş çok şükür güzel haberlerini bekliyoruz inşallh çok kolay geçecek hepsiKizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Canım yanlış etiketlemişim başka bir arkadaştıAy canım sorma. Geceleri beslerken bakabiliyorum ancak. Onda da okuyabiliyorum ancak. Yazmaya izin vermiyor küçük bey. :) yoksa burdayız biz de ama ancak okuyabiliyoruz :) biz size dönemeyiz ama siz bize döneceksiniz
Not aldım canım. Tebrikler allah analı babalı büyütsün
??? Bişey mi kaçırdım ben
Allah kurtarsin canim. Banda kan takviyesine basladilarKizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
K an takviyesi mi neden canım hayiridr ?Allah kurtarsin canim. Banda kan takviyesine basladilar
Ay yok canim sabahtan beri yarim cm artti aciklik, agri da hissetmiyorum henuz. Cocuk dogmamaya yeminliI ImaginaryLife canım ne durumdasın? Geldi mi oğluş?
Benim daha gebelik yokken dr'a uçuk için gittiğmde uyarmştı. Altını bile açarken dikkat et elini sürmüş olma ihtimaline karşı. Gerçktn çok tehlikeli. Ve biz insanların sürekli bilinçlendirilmesi gerekKızlar bugün doktora gittim. Muayene falan iyi geçti derdim o değil. Söylediği şey öyle üzdü ki beni18 günlük bebeği uçuklu biri öpmüş ve maalesef bebeği kaybetmişler. kimseye öptürmeyin bebeğinizi. Uçukluysanız siz de öpmeyin hatta ne anlarlar minnacık bebeği öpmekten
Ay yok canim sabahtan beri yarim cm artti aciklik, agri da hissetmiyorum henuz. Cocuk dogmamaya yeminli
Cnm kalp atışları yüksek derken kaç çıktı benimnin 120 lerde çıkarken ara ara 150 leri buluyor.Selam kızlar benim bu heyecanlı kızımı ben ne yapıcam kalp atışları yine yüksek ne agri var ne sanci var 1 tane 60 yakın sanci çıktı o kadar gelmeye niyeti yok hayırlısı olsun inşallah gel artik diyordum demiycem artık bıraktım akışına herşeyin hayırlısı
180 i buluyor hareket ettiğinde canimCnm kalp atışları yüksek derken kaç çıktı benimnin 120 lerde çıkarken ara ara 150 leri buluyor.
Heyecanlı bebek :)180 i buluyor hareket ettiğinde canim
Aynen ya biz bekledikce inat ediyo resmen yaramaz :) 5 cm olmus acilmam epidural taktirdim ama doz almadim azicik daha dayaniyim diye. Agri adet agrisindan biraz fazla, cok degil simdilikHakikaten senin oğlan epey nazlandı nasılsa güneş yengeçten çıktı artık aslan olacaklar yani tatih önemli değil ne zaman doğarlarsa doğsunlar sen üsteledikçe senin oyuncu kaçıyor hiç umursamıyormuş gibi yap suni sancıda durumlr nasıl? Ağrı sancı dayanılabilecek gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?