temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

[QUOTEuzaniyorum canım hem kturera, post: 49300939, member: 798582"]Cumartesiden beri yoktu dünden beri işyerinde müthiş stresli ve yorucu 2 günün ardından bugün kahve akıntı gördüm ben de moralim bozuldu ama dinleniyorum şuanda.[/QUOTE]
Bende uzaniyorum canım kurum değişikliği ve gireceğim sınav beni gerdi sanırım kayınvalide m de rahatsız o da üzüyor. Hayırlısı inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz

Canım kaç haftalıksın? Ben de aynı senin gibiydim. Şuan çikolata fikri bile midemi bulandırıyor. Anlayamıyorum. Üzülüyorum çikolata tatlı yiyemediğim için resmen ama hiçç yiyemiyorum çok tatlı meyveleri bile yiyemiyorum sanki şekere alerjim var oysaki benim tatlısız çikolatasız günüm geçmezdi

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

8+2 olduk tatlım resmen aklıma geldikçe çikolatadaki yağın kokusu geliyor gibiama onun dışında yemeklerde problem yok naçizane tavsiyem çok aç kalma mide daha çok bulanıyor günde 4-5 elma yerken elmanın şekeri bile itici. İnşallah ilk 3 ay kilo almayız

Ya bende yiyemiyorum neden acaba ne tatlı ne çikolata

Canım ben bir haftada iki kilo verdim hamile kaldığımdan daha zayıfım kimse inanmayacak hamile olduğuma aynen elma da aynı şekilde çok severdim ama artık onu bile yiyemiyorum. Tatlıdan bu kadar tiksindim ona rağmen inşallah erkek olmaz bebişim

Ya bende yiyemiyorum neden acaba ne tatlı ne çikolata
Bilmiyorum canım bende ama düşünmeye dayanamıyorum tatlıyı. Normalde ben hergün hem öğlen hem akşam tatlı yerdim mutlaka gün içinde çikolata yerdim. Yok şuan hiçbiri. Belki bu üç aylık bulantılı dönemi atlatınca düzelir canım :)

Canım sorularına bu şekilde net bir cevap alamazsın. Bunu öğrenmenin tek yolu bir test alıp yapmak. Rutin kan testinde birşey çıkmaz. Hcg baktırman gerekiyor onu da açık açık söylemen gerek ki baksınlar. Allah gönlüne göre versin.
Edit: ayrıca forumda alakalı alakasız bütün konulara aynı mesajı kopyalayıp paylaşırsan banlanırsın bilgin olsun. Mesela hamile kalmak için aylarca yıllarca bekleyen arkadaşlarımızın sayfasında ayy hamilemiyimdir çok korkuyorum dersen pek hoş olmaz tatlım. İyi akşamlar

Son düzenleme:
Kızlar bugün moralim çok bozuktu işyerinde müdürle biraz tartıştık daha doğrusu kendisi beni gozlemliyomus son zamanlarda işleri koyvermisim halbuki hiçbi işimi kimseye bırakmadım sanırım arada rahatsizlanip gidiyo olmam rahatsız etti geçen hafta da on dakika başımı koydum masaya diye olay olmuştu vatandaş gelip şikayet ederse memur yatiyo diye izahı olmazmış ki günde bize vatandaşın pek uğradığı olmaz üç belki beş kişi bişey danisir sadece halbuki kendisi de idare edeceğini yardımcı olacağını durumumu anladığını söylerdi hep buna rağmen ben işimi aksatmadim asla eksik yanlış evragim yok çok şükür ama ne olduysa catmaya yer arar gibiydi çattı da hazmedemedim nedenini sordukca genel konuştu sonra ben amirim benim gozlemlerimi mi sorguluyorsun sene döndü olay biraz da hormonlardan olsa gerek gerçi sinirlenince de ağlarım hala ağlayasım var hazmedemedim haksız yere olduğu için kafamı koyduğumda bile bişey dememiştim ne kadar olsa da doğruydu dediği ama bu defa çok saçma başladı uyarmaya dokundu canımı sıktı aklımdan atamıyorum

Canım ben de çok izin aldığım için başkana şikayet edilmişim. Halbuki izin almadan önce tüm işlerimi bitiririm bekleyen işim olmaz. Ama konuşmak isteyene laf çok. Canını sıkmamaya çalış. Şimdi bütün önceliğimiz bebeğimiz. Öyle düşün o stresini attı emin ol seni düşünmüyordur. :) sen niye hala üzülüp bebeğini üzesin ki hadi toparla kendini

Aynı odada çalışıyoruz canım sıkılınca hazmedemedim durumu üstelik bayan olarak bunu yapması daha çok üzdü anlıyorum seni diyip gözüne kestirmesi olmayan bişeyin uyarısını yapması zaten zor geçen bi hamilelik üstüne kum döküyorum o zorluyo şimdi de işte huzurum kaçtı takmamak istiyorum hamileligimden beri ılk defa ağladım

Anlıyorum canım zor bir durum haklısın. Ama biz artık anneyiz bebişlerimiz herşeyden önemli belki biraz zaman geçince seni anlayacaktır. Daha sakin bir zamanda kendini ifade edersin. Belki de başka sıkıntılı bir durum vardır senden çıkarmıştır belki. Allah yardımcın olsun canım

Benim bildiğim tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olur derler gönlünüze göre olur inşallah. Kilo vermen bence iyi olmuş nasılsa alınacak fazlasıyla

Umarım anlar canım biraz takıntılı biri taktı şuan Allah bana yardım etsin Evet bebeğim herşeyden önce gelir beni üzen onu da üzmüş olduğu için daha çok kızıyorum Allah a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…