- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.441
Canım kaç haftalıksın? Ben de aynı senin gibiydim. Şuan çikolata fikri bile midemi bulandırıyor. Anlayamıyorum. Üzülüyorum çikolata tatlı yiyemediğim için resmenama hiçç yiyemiyorum çok tatlı meyveleri bile yiyemiyorum sanki şekere alerjim var oysaki benim tatlısız çikolatasız günüm geçmezdi
Yok canım ya zaten zayıfım bir de kilo verince yüzüm çöktü her gören soruyor hastamısın dieBenim bildiğim tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olur derlergönlünüze göre olur inşallah. Kilo vermen bence iyi olmuş nasılsa alınacak fazlasıyla
Uzun zamandır giremedim siteye ve cevap yazamadım. Çok şükür geçti sayılır bulantilarim. Çok çok nadiren köfte kokusu alırsam özellikle oluyor. Sizde varmı olumlu bir değişiklik?ben çubuk krakerden felanda tiksindim sabah sabah onu yiyip istifra etmek çok kötü etti beni şimdi sabah kalkınca istifra ettikten (malesefki her sabah böle) sonra ekmeğin kabuğuyla beraber ne yapabildiysem onu yiyorum ama kesinlikle yağlı baharatlı yada melemen gibi şeyler yiyemiyorum sonra geçiyo zatenn:) bulanan mideye yapılacak pek bişey yok doktorum ilaç verdi ama almak istemedim zati FOLBİOL kullanıyorum bide onu içemem en fazla bir ay daha bulanır inşaallah dokuz ay benle gitmiycek ya hoşşşş:)
Öyle kesin konuşmasaydın iyiydi canım ya :) eşimde ben de ilk çocuğumuz kız olsun çok istiyoruz :)Oğlun olacak dedi dersin . Benimde ilk çocuğum erkek aynı şeyleri yaşadım anca 6.aydan sonra tatlıya yoğunlaştım. Bu gebeliğimde de aynı seyleri yaşıyorum buda oğlan sanırım
Tebrik ederimMerhabalar ben araniza yeni katildim.... 21 hafta 4 gunluk oldum cok heyecanliyim ama vakit de gecmiyor sanki...
Bebeğin kız mı erkek mi birde 10 haftalıkken ulrtasonda hareket ediyor muyduMerhabalar ben araniza yeni katildim.... 21 hafta 4 gunluk oldum cok heyecanliyim ama vakit de gecmiyor sanki...
Öyle kesin konuşmasaydın iyiydi canım ya :) eşimde ben de ilk çocuğumuz kız olsun çok istiyoruz :)
Bilemedim canım kusura bakma ilk çocuğunuz olacağı için cinsiyet aradığınızı dusunemedim.
Demir+folikasit+b12 iceren hap verdi . Kapsülün içinde hatta ilk gebeliğimde de aynısını kullandım 10.haftadan sonra çıkarmıştım içinden folik asiti.bir faydası olmuo çünkü 9.haftadan sonraarkadaşlar doktorunuz folik asit haricinde herhangi bir vitamin verdimi size ? çok merak ediyorum.
Ben bu sira cok iyiyim sukur rabbime goguslerim haric hic bir belirti yok buda erkek gibi geliyor bana :)
Uyku deme bana ya maf oldum nasil desem ne temizlik yapabiliyorum nede is pasakli oldum ciktim kendimden utaniyorum resmen birde benim asermem hic belli degil ya bi bakiyorum cnm cok tatli cekerken bi eksi cekiyor cozemedim ben oglumda baklavalari goturuyordumTebrik ederimbenim ilk gebeliğim hafif bulantı bende de var direnmeye çalışıyorum ama normalde aşırı tatlı çikolata seven biriyken turşu canım istiyor ekmek ve turşu yemek istiyorum sürekli uyku hali de var bakalım ne kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?