temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oğlun olacak dedi dersin . Benimde ilk çocuğum erkek aynı şeyleri yaşadım anca 6.aydan sonra tatlıya yoğunlaştım. Bu gebeliğimde de aynı seyleri yaşıyorum buda oğlan sanırım

Tup bebekle hamıle kldım 8 +2 suan 2gun once 8olması gerekırken 7+5 tı ultrasonda bebek 14.4 mm imis bu fark cok onemlımı arkdaslar..bırde kanama yasadım az phtı olusmus kesede ama kurumus doktor dınlen dedı ısede gıdıorum korkuyorum bu bebegı zor buldum ben mide bulantılarım da var aksamları baslıyo benım bulantılarım tatlı yersem çıkarıyorum

Uzun zamandır giremedim siteye ve cevap yazamadım. Çok şükür geçti sayılır bulantilarim. Çok çok nadiren köfte kokusu alırsam özellikle oluyor. Sizde varmı olumlu bir değişiklik?

Oğlun olacak dedi dersin . Benimde ilk çocuğum erkek aynı şeyleri yaşadım anca 6.aydan sonra tatlıya yoğunlaştım. Bu gebeliğimde de aynı seyleri yaşıyorum buda oğlan sanırım
Öyle kesin konuşmasaydın iyiydi canım ya :) eşimde ben de ilk çocuğumuz kız olsun çok istiyoruz :) Allah hayırlısını nasip etsin canım hepsi canımız olacak

günaydın kızlar 6+5 olduk bugün sabah hiçbişey yemeden kustum çok kötüydü ağzımda çok kötü tat var sürekli birşeyler yemezsem çok kötü hissediyorum iştahım hiç yok ama ağzıma bişey atmazsam hep kusacam

Kızlar selam,

Şimdi doktordan geliyorum, çok şükür keseyi ve yolk sacı gördşük. 5 haftalıkmış miniğim :)

Ben biraz grip olmuşum, doktor rapor verdi. Kesinlikle hiçbir ilaç içme dedi.

Bu arada bol bol peynir, ceviz, ev yapımı yoğurt, kırmızı et tüketmeliymişiz. Bir de haftada 2 gün balık tüketmeliymişiz. Darısı kalp atışlarını görmeye inşallah. :)

arkadaşlar doktorunuz folik asit haricinde herhangi bir vitamin verdimi size ? çok merak ediyorum.
Demir+folikasit+b12 iceren hap verdi . Kapsülün içinde hatta ilk gebeliğimde de aynısını kullandım 10.haftadan sonra çıkarmıştım içinden folik asiti.bir faydası olmuo çünkü 9.haftadan sonra

Ben bu sira cok iyiyim sukur rabbime goguslerim haric hic bir belirti yok buda erkek gibi geliyor bana :)

kızlar benim betim benzim attı 2gündür tansiyon dalgalanması oluyor sanırım bir de sürekli midem ağzımda :/ aslında kan tahlillerim iyi çıktı ama bilemedim :/

Uyku deme bana ya maf oldum nasil desem ne temizlik yapabiliyorum nede is pasakli oldum ciktim kendimden utaniyorum resmen birde benim asermem hic belli degil ya bi bakiyorum cnm cok tatli cekerken bi eksi cekiyor cozemedim ben oglumda baklavalari goturuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…