temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar benim betim benzim attı 2gündür tansiyon dalgalanması oluyor sanırım bir de sürekli midem ağzımda :/ aslında kan tahlillerim iyi çıktı ama bilemedim :/
Sen de bendensin, öğürmekten bir hal oluyorum kan tahlilleriyle bulantı pek alakalı değil zaten tamamiyle gebeliğe bağlı bulantı, benim idrarımda kusmaya beslenme eksikliğie bağlı keton pozitif çıktı hatta ama dayanıyoruz mecbur napalım : )

arkadaşlar doktorunuz folik asit haricinde herhangi bir vitamin verdimi size ? çok merak ediyorum.
Ben Elevit ve Premesis başladım folik asiti bıraktırdı doktor çünkü bu ilaçların içinde istemediğiniz kadar vitamin var folikte dahil :)

Folix asitim bitince dr den istedim oda bana folidoce verdi b12 vitabinde var icerisinde migde bulantim oldugu icin yemek yiyemiyorum halike sekerim dusuyir elim ayagim titriyor oda bunu verdi bir ay kulllan dedi sadece 13 haftada tekrar gelir baska kullaniriz dedi

Kızlar belimin sol tarafinda bi agri var biraz biraz sol bacagima da vuruyor. Yormuyorum kendimi genelde yatiyorum. Normal midir sizce? Sizde de bel agrisi oluyor mu?

Bende 43 le evlendim 46 ile hamile kaldım. Şuandada 49 olmuşum hayretler içindeyim hayatımda 43-44 ten fazlasını hiç görmemiştim. Çokta merak ediyorum acaba daha kaç olucam
Birde bu gece cinsiyete yönelik rüyalarımın 3.sünü gördüm. Bebek mavisi bi elbise giyiyodum bu 3. Erkek bebek habercisi olan rüya. Kız kardeşimde 16 haftasında oda bugün öğrendi kızmış cinsiyeti. Ailedeki ilk torunlar olucaklar inşallah. Aramızda 8hafta var. Çok ilginç ama kızlar biliyomusunuz nişanlarımızın arasında 2 ay düğünlerimizin arasında 4ay vardı. Yaşlarımız bile ben sadece 13 ay büyüğüm. Sanki birbirimizi kıskanmışcasına herşeyimiz peşpeşe gidiyo. Bende rüyalarda erkek görüp görüp kız doğurursam yine kıskançlık diycem

Miden bulanmiyor mu canım 3 kiloyu almışsın .ben ilk hamileligimde 33 kilo aldım midem bulanio du ama canım bişeyler istiyordu. Allahtan 6 ayda 36 kilo gitti ve çatlak oluşmadı şansıma. Şimdi 57le hamile kaldım 8.haftadayım 56kiloya düştüm. Ilk gebeliğimde ne bulursam yedim bunda dikkatli olup 15 kiloyu geçmeyecegim inşallah.

Kaç kiloyla hamile kaldınız bayanlar..
61 kiloyla hamile kaldım son bir haftada iki kilo verdim. 59 um şuan. Doktor serum verdi kilo verme çok zayıfsın daha kilo verme serum taktır iki günde bir dedi. Bir de bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk 1.5 cm olmuş sıpam

Yok canım ya zaten zayıfım bir de kilo verince yüzüm çöktü her gören soruyor hastamısın die
Ben ömrüm boyunca genelde balıketli oldum o yüzden zayıfları çok severimsen boşver milleti. Zayıf olsan hasta mısın der kilo alsan şişman derzayıfken hamile kalmak süper ayrıcalıklı Bi durum bence

Ayy yaşasın ilk pıt pıtlar benim boyum 178 cm. 68 kg ile hamile kaldım. Henüz kilo almadım sanırım çünkü doktorum hiç tartmıyor benidiğer tüm hamile hanımları tartıyor ama beni hiç tartmadı sizce neden?

Canım benim de aynı durum 61 diyince kulağa çok geliyor ama 1.80 boyum o yüzden çok zayıf duruyorum :)
Gerek duymamıştır zayıfsın diye canım :)

Benim de bugün ayrıntılı kan ve idrar tahlilim vardı hanımlar. Tirotle ilgili hormonlarım yüksek çıktı dr hamilelik boyunca sıkıntı olacağının habercisi bu ama şimdilik ilaca gerek yok takip edelim sadece dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…