- 18 Ağustos 2016
- 86
- 40
- 3
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.461
Meraba ya aynen bende oyleyim canim tatli cekiyorken bi bakiyorum canim tuzlu eksi sey cekiyor anlayamadim gittiBenim bildiğim tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olur derlergönlünüze göre olur inşallah. Kilo vermen bence iyi olmuş nasılsa alınacak fazlasıyla
Sen de bendensin, öğürmekten bir hal oluyorum kan tahlilleriyle bulantı pek alakalı değil zaten tamamiyle gebeliğe bağlı bulantı, benim idrarımda kusmaya beslenme eksikliğie bağlı keton pozitif çıktı hatta ama dayanıyoruz mecbur napalım : )kızlar benim betim benzim attı 2gündür tansiyon dalgalanması oluyor sanırım bir de sürekli midem ağzımda :/ aslında kan tahlillerim iyi çıktı ama bilemedim :/
Goguslerde siskinlik olunca ne belirtisi oluyor ben suan 9 haftaligim abartisiz 7 8 haftaya kadar gogus agrisi cektim buyudu sisti yatamadim neredeyseBen bu sira cok iyiyim sukur rabbime goguslerim haric hic bir belirti yok buda erkek gibi geliyor bana :)
Ben Elevit ve Premesis başladım folik asiti bıraktırdı doktor çünkü bu ilaçların içinde istemediğiniz kadar vitamin var folikte dahil :)arkadaşlar doktorunuz folik asit haricinde herhangi bir vitamin verdimi size ? çok merak ediyorum.
Kızlar belimin sol tarafinda bi agri var biraz biraz sol bacagima da vuruyor. Yormuyorum kendimi genelde yatiyorum. Normal midir sizce? Sizde de bel agrisi oluyor mu?
bende de oluyor sanırım normal bu bide kasık ağrısı var üstüne bir de mide bulantısı :)
56 kilo ile evlendim 57 ile hamile kldım. Suan 7 haftalık olmama ragmen 60 kilo oldum . Moraller altüst bu kadar kısa zamanda cok yiyorum demekkiKaç kiloyla hamile kaldınız bayanlar..
61 kiloyla hamile kaldım son bir haftada iki kilo verdim. 59 um şuan. Doktor serum verdi kilo verme çok zayıfsın daha kilo verme serum taktır iki günde bir dedi. Bir de bugün bebişimin kalp atışlarını duydukKaç kiloyla hamile kaldınız bayanlar..
Ben ömrüm boyunca genelde balıketli oldum o yüzden zayıfları çok severimYok canım ya zaten zayıfım bir de kilo verince yüzüm çöktü her gören soruyor hastamısın die
Ayy yaşasın61 kiloyla hamile kaldım son bir haftada iki kilo verdim. 59 um şuan. Doktor serum verdi kilo verme çok zayıfsın daha kilo verme serum taktır iki günde bir dedi. Bir de bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk1.5 cm olmuş sıpam
Folikasit bitikten sonra multivitamine geçecekmişiz biz ancak şimdilik sadece folikasit verdiarkadaşlar doktorunuz folik asit haricinde herhangi bir vitamin verdimi size ? çok merak ediyorum.
Canım benim de aynı durum 61 diyince kulağa çok geliyor ama 1.80 boyum o yüzden çok zayıf duruyorum :)Ayy yaşasınilk pıt pıtlar benim boyum 178 cm. 68 kg ile hamile kaldım. Henüz kilo almadım sanırım çünkü doktorum hiç tartmıyor beni diğer tüm hamile hanımları tartıyor ama beni hiç tartmadı sizce neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?