- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.721
İnşallah canım. Doktorunla paylaş gelişmeleri. Takipte olsun hep. Zor biliyorum ama çok stres yapmamaya çalış. Çünkü stres durumu daha kötü etkilemekten başka bişey yapmaz. Dualarımız seninlecanım bende doktora gittim öğlen aldım ilacı önceden açık kahve leke vardı az önce damar gibi ince koyu kahve gelmiş inşallah bebeğim beni terketmez
Canım ben 8. Haftamın içindeyim Çarşamba günü 4 saatlik uçak yolculuğu yapıcam ama rahat olmaya çalışıyorum inş sağsalim gidip gelicez. Sen kaç haftalıksınKızlar bu haftalarda uçak yolculuğu yaptınız mı? Ya da bi bilginiz var mı? Ailem istanbul'da yanlarına gitmeyi düşünüyorum ama ilk aylar dr ne der bilemiyorum
selam canim hayirli olsun oncelikle, eger degerin duzgun artis gosterirse 1000i gececektir , 1000'i gecerse vajinal ultrasonla keseyi gorebiliyor doktor. benim 1333 ken deger alttan ultrasonla gozukmustu kese
Bana herşey normal gibi geldi ama elbette dr en doğrusunu bilir. Hoşgeldin aramıza tebrik ederimkizlar selam,araniza yeni katiliyorum, bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu, son adet tarihim 1 kasim ama bende gec dollenme olmus, yurtdisinda yasiyorum oyuzden burdanda paylasmak ,sizlerinde yorumlarini almak istedim, gecen hafta ogrendigimde ilk hcg 488'di. doktor son adet tarihine gore daha yuksek olmasi lazim bu deger demisti sonra ucuncu gunu tekrarladik hcg 1333 cikti cuma gunu, vajinal ultrasonlada bakildi kese gorundu rahimin icinde 2mm kadar.bugun yani 2 gun sonra tekrar kan verdim hcg2980 cikti,sizce degerler ve yukselis nasil? persembe gunu tekrar ultrasonla bakilicak. hic kanamam akintim agrim sancim olmadi simdiye kadar. goguslerimde cok sertlik ve acaip agri var yatamiyorum birde karnimda hafif sislik. sizce hersey normal mi?
Canım ben 8. Haftamın içindeyim Çarşamba günü 4 saatlik uçak yolculuğu yapıcam ama rahat olmaya çalışıyorum inş sağsalim gidip gelicez. Sen kaç haftalıksın
Amin canım inş evet sordum bir sorun yok dedi. Ama yine de okuduklarımdan dolayı biraz endişelendim ilk üç ay muhabbetine ama içimizi ferah tutalım sonuçta olucağı varsa otururken bile olur diyor benim doktorum da. Ayrıca işe hergün servisle gidiyorum 1,5 2 saat tıngır tıngır salanarak gidiyorum yollar malum :/ uçakta bi kalkarken bide inerken zaten basınç değişimi hissediyorsun dururken normal salonda oturmaktan çok da farklı değil esasında diye düşünüyorum.Allah yardimcin olsun. Saglikli bi sekilde bebegini alirsin kucagina ins canim.. dr unla konustun mu peki ucak yolculugu icin? Ben de 8. Haftamdayim ve cok midem bulaniyo biraz da yalnizim burada. Ailemin yanina gidip herkesi goreyim bana da moral olur dedim. Druma yazdim cevap bekliyorum. Insallah sag salim gider geliriz
Amin canım inş evet sordum bir sorun yok dedi. Ama yine de okuduklarımdan dolayı biraz endişelendim ilk üç ay muhabbetine ama içimizi ferah tutalım sonuçta olucağı varsa otururken bile olur diyor benim doktorum da. Ayrıca işe hergün servisle gidiyorum 1,5 2 saat tıngır tıngır salanarak gidiyorum yollar malum :/ uçakta bi kalkarken bide inerken zaten basınç değişimi hissediyorsun dururken normal salonda oturmaktan çok da farklı değil esasında diye düşünüyorum.
benim sancıve kanama var canımKızlar beynimde içime erkek doğuyor sağlıklı loşunda:) hala adet sancısı gibi ağrı çeken varmı?
Bende kanama yok ama sancı var dr unu aradın mı? İnş bişey olmazbenim sancıve kanama var canım
Canım kendini çok yorma dinlen. Doktorun ne dedi?benim sancıve kanama var canım
Canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim :) sorun yoktur merak etme olsa söylerdi doktorun kafana takma keyfini çıkarBen de bugun kalp atışını duydum çok şükür. 4. hamileligim ve diğerleri kalp atmadan önce düşüyordu. Bu yüzden kalp atışını duymak çok önemliydi benim için. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Çok çok mutluyum. SAT a göre 8 haftalik olmalıydı ama doktor 6 haftalik dedi. Bu normal değil mi.
Seninki kizmi olacak acaba yaa kiz yoruyor halsiz bırakıyor agir oluyor derleryaBebiş beni bayağı yoruyor sorucam ona gelsin bi elime :)
Canim moralini bozmak istemem ama adet birgun bile geçse silikde olsa cift cizgi cikiyor diyorlar ben 1.5 yil boyunca yaptigim tum testler negatif cikti taaki hamile olana kadar yinede kafandan atmaya calis birak biraz geciksin muayeneye gidersin ins bebek haberi alirsin yada ilac verir doktor adet olursun stresde geciktiriyorHayırlı geceler,
Bu topikteki arkadaşların tümüne yakını hamile maaşallah:) umarım gebeliğiniz sağlıklı şekilde sonlanır ve kucaklarınıza bebişlerinizi alırsınız inş.
Ben daha önceden de yazmıştım.. Adetim gecti 6. güne giriyorum. Belki pskolojik belki stres belki havalar buna sebep olabilir ama benim aklımı kurcalayan şey, hala adet sancısı cekiyorum ilk günden bu yana. Karnım agrıyo. Ara ara batmalar oluyo kasıgım aynı şekilde. Bazen bacaklarım sırtım agrıyo. Göğsüm şiş. Bu agrılar olunca aklım şaşıyo. Ağrı olup da adet olamamak normal mi ? Benim bildigim adet gecikirse belirtisi de olmaz. Kan Gelcegi zaman agrıyla gelir, bende en azından böyle.
Buarada; adetin 2. Günü evde test yaptım; negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?