temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Seninki kizmi olacak acaba yaa kiz yoruyor halsiz bırakıyor agir oluyor derlerya ben cok merak ediyorum cinsiyeti ne tum sikintilarim bitti cok şükür ama suan asiri bel agrilarim oluyor sende de varmi
Hayırlısı neyse olsun canım kız da isterim açıkçası :) bel ağrım yokta benim kasık bolgem yumruk gibi şişti sanırım epey de belli olacak karnım

moral bozulcak bişey yok. haklısın , evet biliyorum her halükarda çizgi cıkardı... Ama agrım olupda adetin gelmemesi beni telaşlandırdı işte...

Ben artık sıkıldıgım icin bat öncesi test vs yapmıyodum. Düzeni hiç şaşmayan bi adetim vardı oda gecikince öyle bi düşünmeye başladım işte:)

Neyse. Hakkımızda hayırlısı olsun inş

Hayırlısı neyse olsun canım kız da isterim açıkçası :) bel ağrım yokta benim kasık bolgem yumruk gibi şişti sanırım epey de belli olacak karnım
Bende kiz isterim yaa ama cevre erkek olacak demeye basladi babynest falan dikiyorum hep gozum mavilere kayiyor cevre yüzünden ahh bir kizim olacakki susleyip pusleyecem onu

Hani derlerya ummadigin anda hamile kaliyorsun diye ben bir yil calisma yaptim kendimce catlatmalar ilac destekleri ama hic olmadi kendi haline biraktim bes alti ay dinlendin sonrasi rahim filmi ve ikinci ay kendiliginden hamile kaldim hic calisma yapmamistim inan adetim düzenli olduğu halde 13 gecikmesini bekledim cunku test yapmaktan yoruldum negatifi gormekten nefret ediyordum hafifde bulanik akıntım vardi bekledim kesin adet olurum dedim allah insallah sanada en kisa surede bu duygulari tattirsin canim kimseye aratmasin ama gercekten kafadan atmadan bebek olmuyor galiba adetin geciksede kendini cok dinleme kesin adet olacam diye dusun ins buyuk sikintilar yoksa o bebis o gobuse gelecek

Bende kiz isterim yaa ama cevre erkek olacak demeye basladi babynest falan dikiyorum hep gozum mavilere kayiyor cevre yüzünden ahh bir kizim olacakki susleyip pusleyecem onu
Evet ya bi mağazaya girince bile heryer kız kıyafeti cıvıl cıvıl prenses gibi erkek reyonlarina bakıyorsun renk yok küçük adam gibi ama hepsi çooook tatlı bi kere minnacık yaaa

Geç döllenmedir canım sağ salım kucağına alırsın inşallah

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim bugun gunduz idrar testi yaptim net iki cizgiyi gordum fakat aksam 23.00 gibi tekrar yaptim ikinci cizgi hafif silik gibiydi en son adet tarihim 17 kasimdi. sabah hemen doktoruma gidecegim cok merak ediyrm cok heyecanliyim. hepimizin Allah yardimcimiz olsun bebislerimizi saglikla kucagimiza alacagimiz gunu nasip etsin insallah.

insallah saglikla kucagimiza aliriz canim hepimiz bizide bilgilendir mutlaka doktor ziyaretinden sonra hayirlisi olsun:)

canım gözünaydın :) bundan sonra küçük şeyleri bebişine sıkıntı yapma :) çok şükür o çok sağlıklı ve büyüyor
hamileliğin tadını çıkar ne de olsa o kadar istedik bekledik değil mi

kızlar günaydın,bende bulantı kusmadan mahfolanlardaanım, ama dün kendmce çözüm buldum sanırım inşallah faydaası geçmez, doğadan marka zencefil limon kabuğu aromalı bitki çayı aldım çok acayip iyi geldi, hemen benim gibi olanlara tavsiye etmek istedim, öpüyorum hepinizi annişlerr

Gözün aydın canım:) enfeksiyon için bol su iç faydası olur doktorun dediği de faydalı gerçekten. Benim ilk hamileliğimde gazım çoktu rahatsız edici gerçekten. İnşallah rahatlatır rezene kimyon. Hatta konulacak yemeklere de kimyon koyup yiyebilirsin.

selamlar, benim de hayırlısıyla temmuz başında bekleniyor doğum.
benim genel problemim düşük tansiyon. sizler de düşük tansiyonu yaşıyor musunuz?
yaşıyorsanız bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
ben artık tuz yalayıp soda/su içmekten balon olup havada uçacağım sanırım :)

Hamileler bazı bitki çayları önerilmiyor onda bir sakınca olmaz mı acaba? bende alayım bi sorayım doktora

Be
Benim doktorum da zencefil önerdi bulantı için

Kızlar günaydın,

Bana da doktorum "Bitki çaylarını önermiyoruz." demişti. "Sadece limonlu tarçınlı ıhlamur içebilirsin." demişti. Bilginiz olsun sizin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…