- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.741
Hayırlısı neyse olsun canım kız da isterim açıkçası :) bel ağrım yokta benim kasık bolgem yumruk gibi şişti sanırım epey de belli olacak karnımSeninki kizmi olacak acaba yaa kiz yoruyor halsiz bırakıyor agir oluyor derleryaben cok merak ediyorum cinsiyeti ne tum sikintilarim bitti cok şükür ama suan asiri bel agrilarim oluyor sende de varmi
Canim moralini bozmak istemem ama adet birgun bile geçse silikde olsa cift cizgi cikiyor diyorlar ben 1.5 yil boyunca yaptigim tum testler negatif cikti taaki hamile olana kadar yinede kafandan atmaya calis birak biraz geciksin muayeneye gidersin ins bebek haberi alirsin yada ilac verir doktor adet olursun stresde geciktiriyor
Bende kiz isterim yaa ama cevre erkek olacak demeye basladi babynest falan dikiyorum hep gozum mavilere kayiyor cevre yüzünden ahh bir kizim olacakki susleyip pusleyecem onuHayırlısı neyse olsun canım kız da isterim açıkçası :) bel ağrım yokta benim kasık bolgem yumruk gibi şişti sanırım epey de belli olacak karnım
Hani derlerya ummadigin anda hamile kaliyorsun diye ben bir yil calisma yaptim kendimce catlatmalar ilac destekleri ama hic olmadi kendi haline biraktim bes alti ay dinlendin sonrasi rahim filmi ve ikinci ay kendiliginden hamile kaldim hic calisma yapmamistim inan adetim düzenli olduğu halde 13 gecikmesini bekledim cunku test yapmaktan yoruldum negatifi gormekten nefret ediyordum hafifde bulanik akıntım vardi bekledim kesin adet olurum dedim allah insallah sanada en kisa surede bu duygulari tattirsin canim kimseye aratmasin ama gercekten kafadan atmadan bebek olmuyor galiba adetin geciksede kendini cok dinleme kesin adet olacam diye dusun ins buyuk sikintilar yoksa o bebis o gobuse gelecekmoral bozulcak bişey yok. haklısın , evet biliyorum her halükarda çizgi cıkardı... Ama agrım olupda adetin gelmemesi beni telaşlandırdı işte...
Ben artık sıkıldıgım icin bat öncesi test vs yapmıyodum. Düzeni hiç şaşmayan bi adetim vardı oda gecikince öyle bi düşünmeye başladım işte:)
Neyse. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Evet ya bi mağazaya girince bile heryer kız kıyafeti cıvıl cıvıl prenses gibi erkek reyonlarina bakıyorsun renk yok küçük adam gibi ama hepsi çooook tatlı bi kere minnacık yaaaBende kiz isterim yaa ama cevre erkek olacak demeye basladi babynest falan dikiyorum hep gozum mavilere kayiyor cevre yüzünden ahh bir kizim olacakki susleyip pusleyecem onu
Ben de bugun kalp atışını duydum çok şükür. 4. hamileligim ve diğerleri kalp atmadan önce düşüyordu. Bu yüzden kalp atışını duymak çok önemliydi benim için. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Çok çok mutluyum. SAT a göre 8 haftalik olmalıydı ama doktor 6 haftalik dedi. Bu normal değil mi.
insallah saglikla kucagimiza aliriz canim hepimiz bizide bilgilendir mutlaka doktor ziyaretinden sonra hayirlisi olsun:)Saol canim benim sanada hayirli olsun saglikla alalim insallah minikleri ayy cok saol canim cevap icin ameliyat nedeniyle adet olmadan hamile kaldim doktor bile soktao yuzden ne kadarlik olacak bilemiyorum cuma cagirdi isten izin alip gidicem de izni simdide demem gerekiyor cok saol :)
hosbulduk canim cok saolasin insallah hepimiz icin hersey yolunda ve saglikli ilerler :)Bana herşey normal gibi geldi ama elbette dr en doğrusunu bilir. Hoşgeldin aramıza tebrik ederim
canım gözünaydın :) bundan sonra küçük şeyleri bebişine sıkıntı yapma :) çok şükür o çok sağlıklı ve büyüyorSelam kizlar eve yeni geldim yazamadim oyuzden kontrolumuz vardi bugun bebisim gayet iyi saglikli ilerliyormus allaha sukurakintiyla ilgilide iltihap vardir ama tedavisini 3. Aydan sonra yapabilirz dedi elma sirkesini sulandirip yikayabilirsin dedi doktorum ve pamuklu camasirlar giy dedi suan tek yapabilecegin bunlar dedi birde her gittigimde cok gazim olduğunu soyluyor bebegi zor buluyor gazdan kalp atislarida derinden duyuluyor cok gaz oldugu icin kimyonlu rezene cayi icmemi onerdi doktorum baldan_madam @sweetwitch01 h
insallah saglikla kucagimiza aliriz canim hepimiz bizide bilgilendir mutlaka doktor ziyaretinden sonra hayirlisi olsun:)
Selam kizlar eve yeni geldim yazamadim oyuzden kontrolumuz vardi bugun bebisim gayet iyi saglikli ilerliyormus allaha sukurakintiyla ilgilide iltihap vardir ama tedavisini 3. Aydan sonra yapabilirz dedi elma sirkesini sulandirip yikayabilirsin dedi doktorum ve pamuklu camasirlar giy dedi suan tek yapabilecegin bunlar dedi birde her gittigimde cok gazim olduğunu soyluyor bebegi zor buluyor gazdan kalp atislarida derinden duyuluyor cok gaz oldugu icin kimyonlu rezene cayi icmemi onerdi doktorum baldan_madam @sweetwitch01 h
amin <3Tamam canim haber veririm inşallah hayirlisiyla keseyi gorurum cuma. Hayirlisiyla kalp atışını kendini gormeyide nasip etsin Allahim korkularim basladi
Hamileler bazı bitki çayları önerilmiyor onda bir sakınca olmaz mı acaba? bende alayım bi sorayım doktorakızlar günaydın,bende bulantı kusmadan mahfolanlardaanım, ama dün kendmce çözüm buldum sanırım inşallah faydaası geçmez, doğadan marka zencefil limon kabuğu aromalı bitki çayı aldım çok acayip iyi geldi, hemen benim gibi olanlara tavsiye etmek istedim, öpüyorum hepinizi annişlerr
evet, ben de bitki çaylarından uzak durulması gerektiğini duymuştum.Hamileler bazı bitki çayları önerilmiyor onda bir sakınca olmaz mı acaba? bende alayım bi sorayım doktora
Benim doktorum da zencefil önerdi bulantı içinkızlar günaydın,bende bulantı kusmadan mahfolanlardaanım, ama dün kendmce çözüm buldum sanırım inşallah faydaası geçmez, doğadan marka zencefil limon kabuğu aromalı bitki çayı aldım çok acayip iyi geldi, hemen benim gibi olanlara tavsiye etmek istedim, öpüyorum hepinizi annişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?