temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sagol canim bundan sonra daha rahat olurum heralde en onemli kontrolleri atlattik cok sukur bi sikinti olmazsa bir ay sonra gel dedi doktorum simdi bir ay gecermi ya

Sagol canim su içiyorum zaten bolca ama dahada fazla icmeye calisicam bundan sonra isin ilginci ben gündüzleri hic gaz hissetmiyorum ama cok gazin var diyo doktor aksamlari rahatsiz ediyo beni kimyonlu rezene cayina simdiden baslicam dogumdan sonrada cok icmem lazim tadindan nefret ediyorum ya

benim dr um da adaçayı dışındaki çayları günde 2 fincan içebilirsin demişti

Kizlar geceleri uyuyamiyorum vicudum cok kasiniyor ilk gebeliktetede oldu yaron bi dahiliyeye gozukcem iyi bisey deyilmiş bu emzimler yukseliyomuş.

Kizlar geceleri uyuyamiyorum vicudum cok kasiniyor ilk gebeliktetede oldu yaron bi dahiliyeye gozukcem iyi bisey deyilmiş bu emzimler yukseliyomuş.
canımya bendede var o kasiti kollarim ellerim ayak parmaklarim ozellikle benimde ilk defa oluyo boyle

Canım maalesef kimyon öyle rezene değil de.. Milupanın bebe çayları var rezene olanı sende içebilirsin daha lezzetli

Hamileler bazı bitki çayları önerilmiyor onda bir sakınca olmaz mı acaba? bende alayım bi sorayım doktora
canım benim kendi doktorum söylemişti zencefilin iyi geldiğini, hatta eczaneden bitkisel ilaç ismi söylemişti ama çok pahalı diye almamıştım, zencefilli çay ,zencefilli şeker falan iyi gelir demişti, kullanmanızı öneririm arkadaşlar.

Merhaba,
Aranizda benimle ayni haftada olan var ise merak ediyorum. Sizin bebisin boyu kac mm? Ve belirtileriniz nedir?
Biz dun ilk kalp atislarini duyduk harikaydi bebisimin boyu 0,838 cm.
Belirtiler: arada bir mide bulantisi
Arada bir kramp giriyor bazen cok siddetli olabiliyor.
Uyku hali ve gogusler hassas tabiki.
Bir sonra ki doktor kontrolunuz ne zaman?

Kızlar günaydın,

Bana da doktorum "Bitki çaylarını önermiyoruz." demişti. "Sadece limonlu tarçınlı ıhlamur içebilirsin." demişti. Bilginiz olsun sizin de...
Her doktor ayri bir sey diyor. Benim doktora sorsan herseyi icebilirsin 1 veya 2 bardak kadar ama. Ve hersey yapabilirsin istersen zipla falan :) adam rahat yaa

canımya bendede var o kasiti kollarim ellerim ayak parmaklarim ozellikle benimde ilk defa oluyo boyle
İyi bisey deyilmiş safra kesesi yavaş calistigindan bebeye cok zarari varmiş erken dogum ani ölüm bebeyin ölü dogmasi gibi allah korusun ben yarin gitcem gereken neyse yapilsin karacigerle alakali bu durum.

canım ben o cayı aldım 1 hafta once ama netten dusuk yaptırıo die yazıyrdu cesaret edemedim hattta demledim içmeden doktum .

benim son adet tarihi 3 kasım bebek 6+3 görünüyor 6 mm 0,6 cm görünüyor dedi.
benimde mide bulantım kabızlığım gögüs hassasiyetim var bu halde oğlumu emziriyorum ayrıca. 6 hafta sonra gel dedi bana ama süre çok uzun

Aynıyız canım seninle ben cuma gittim kese 20 mm di bebek çok küçüktü bu cuma yine gidecem kalp atışı için inşallah duyulur sen duydun mu

bugun doktora gittim hatta simdi geldim minik bebisim gorundu keseyi gordu doktorum. fakat hcg werdim 4 hafta 5 gunluk dedi doktorumda hcg kac cikacak acaba cok mrk ediyrm. Allahim hepimizin yardimcisi olsn arkadaslar bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

canım süre bence de çok uzun. beni en fazla 15 günde bir çağırıyor riskli dönemi atlatana kadar böyle sonra ayda 1 geleceksin dedi. bence çağırmasa da sen arada git.
bir de konuyla ilgili bilgim olmadığı için merak ediyorum. hamileyken emzirmenin oğluna ya da bebeğine bir zararı var mıymış doktora sordun mu hiç?

Canım sorma. Her doktor farklı şey diyor benim de kafam karıştı artık iyice. :)
Kendi iclerinde bir orta yol bulsalar :)
Aynıyız canım seninle ben cuma gittim kese 20 mm di bebek çok küçüktü bu cuma yine gidecem kalp atışı için inşallah duyulur sen duydun mu
Evet duydum :) cok guzel bir andi. Insallah sende en kisa zamanda yasarsin o ani

Evet haklısın benim içimde o kadar süre beklemeye el vermiyor . Zaten çift doktorla takip yapıcam gibi görünüyor. ilk gebelikte bir takım sorunlar oldu rahim ağzı kısalığı falan 5 ay yatarak doğumu bekledim. inşallah tekrar etmez.
Emzirme konusunda zaten çalışıyorum 8-5. Akşam uyurken ve gece iki defa emiyor 5 er dakika uzun ve sık sık değil.
düşük tehlikesi olanlar için önerilmiyor çünkü rahim kasılmalarına sebebiyet verebiliyormuş. Ne kadarda emzirsemde içimde hep bir şüphe var ama oğlumada kıyamıyorum 19 aylık ve dinen 2 yaşa kadar hakkı diye bıraktırmaya gönlüm razı değil. Allahın bir bildiği vardır. iki evladımda Rabbime emanet. Doktoruma da sordum sorun değil emzirebilirsin zamanla kendisi bırakacaktır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…