temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaşlar sizlerden bişey rica ediyorum bana yardımcı olun bi konuda lütfen. Bugün doktora gittik çok şükür herşey gayet iyi çıktı bebeğimin kesesini de gördük lakin doktorum 3hafta ilişki yasağı koydu ve düşük riskine karşı bi ilaç verdi benimle aynı durumu yaşayan biri var mı bu ilaç zarar verir mi bebeğime acaba? ilk gebeliğim o yüzden heyecan var fazlasıyla

Kızlaaar belim ağrıyo biraz kasıklarımda da hafif sancı var normal mi? Size oluyor mu? Ayy bu pimpirikli haller Allahimmm yardim et bizeee :)

Emzirmen cocuguna zarar verir ama hamilelik sutunu zehirliyor

Bebisin ne tatli masallah
Tum bebislerin saglikli bi sekilde dunyaya gelmesini diliyorum seninkini de
Insan randevu gunu gelsin die gun sayiyor cok ozluyor

Bebisin ne tatli masallah
Tum bebislerin saglikli bi sekilde dunyaya gelmesini diliyorum seninkini de
Insan randevu gunu gelsin die gun sayiyor cok ozluyor
Amin canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza insan gerçekten özlüyor ya keşke hep izleyebilsek onları :))

Hamile olmayanlar da okuyorlarsa bu yaziyi,arkadasimin soyledigi gercekten cok dogru,
Ben 8. Ayda anca hamile kalabildim ..Allah in izniyle...
Lutfen biraz unutmaya calisin
Bn her ay test yapiodum nefret ettim o testlerden
Annem arkadaslarim "
1 ay kafandan sil at hamileligi bak ne olacak "demislerdi.
Yapamiodum
En sonunda bi arkadasin tavsiyesiyle memleketime gittim ....eslerin bi muddet ayri kalmalari iyiymis....
Memlekete annemlerle gittim esim ist.da kaldi
O ay dusunmedim hic gebeligi kafam rahatti yani
Bicok ugraslarim vardi nişan falan derken
Memleket donusu oldu cok sukur olana da olmayana da hep dua ediorum

Şuan çok sevap işledin arkadaşım. Var bende evde de içmek aklıma gelmedi. Nane limon kaynattı annem iyi geldi. Sabah 4 de bir başladım öğürmeye sabah 8 e kadar mahvaldum.İstiğfar da edemedim. acı su geldi hep bitirdi beni

Selam hanımlar bugün bizim de kontrolümüz vardı çok gerilmiştim yine görünmezse diye amaaaa sürpriz hemen göründü ekranda dr koca Adam olmuş bu okula gidecek çağa gelmiş Dedi çok keyifliydi kafası elleri herşeyi görünüyor ultrason resmi tam şekil 3 hafta sonraya randevu verdi muhtemelen 2 li testimizi yapacak. Herşey çok güzel Dedi inşallah 1 ay sonraki Maldivler gezimizde de sıkıntı olmayacağını söylediçok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız sıpalarımızı

Kızlar sizin ağzımızda acılık oluyor mu bide agzim sulanıyor sürekli tatlı değilde tuzlu yiyesim geliyor sizde böyle olan var mi

Ben de aynı öyleyim çok fazla salya oluyor sonra da midem bulanıyo. Devamlı tuzlu ekşi şeyler istiyo canım. Salya üretiminin artması normal diye okumuştum ama midemi bulandırması kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…