- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.781
Canım aşırı derken ne kadar? Benim de oluyor günde 3-4 defa. Normalmiş ama sıkıntı yapmakızlar bende 8. Haftamdayım. Aşırı derecede sarı akıntım var . Sizde de oluyor mu? Nedenini bilen var mı
Evet haklısın benim içimde o kadar süre beklemeye el vermiyor . Zaten çift doktorla takip yapıcam gibi görünüyor. ilk gebelikte bir takım sorunlar oldu rahim ağzı kısalığı falan 5 ay yatarak doğumu bekledim. inşallah tekrar etmez.
Emzirme konusunda zaten çalışıyorum 8-5. Akşam uyurken ve gece iki defa emiyor 5 er dakika uzun ve sık sık değil.
düşük tehlikesi olanlar için önerilmiyor çünkü rahim kasılmalarına sebebiyet verebiliyormuş. Ne kadarda emzirsemde içimde hep bir şüphe var ama oğlumada kıyamıyorum 19 aylık ve dinen 2 yaşa kadar hakkı diye bıraktırmaya gönlüm razı değil. Allahın bir bildiği vardır. iki evladımda Rabbime emanet. Doktoruma da sordum sorun değil emzirebilirsin zamanla kendisi bırakacaktır dedi.
Bende öyle biliyorum ve dini açidanda iyi deyil.Emzirmen cocuguna zarar verir ama hamilelik sutunu zehirliyor
Bebisin ne tatli masallahKızlar bebeğimi gördüm tekrar özlüyorum artık iyice belirginlesmis kalbi de pıtır pıtır maşallah dinletmedi yine ama gördüm çok netti Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Okur okumaz yazdim.sonrasinda bse yazdinmi bakmadan :)tahlil dediğin kan ve idrar mı cnm bende bugün gittim ama sadece karından baktı. rapor verdi düşük tehlikesi var diye... ama kanama arttı sanki korkuyorum
Amin canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza insan gerçekten özlüyor ya keşke hep izleyebilsek onları :))Bebisin ne tatli masallah
Tum bebislerin saglikli bi sekilde dunyaya gelmesini diliyorum seninkini de
Insan randevu gunu gelsin die gun sayiyor cok ozluyor
Benim doktorum bulantı için zencefil çayı zencefilli kurabiyeler yiyebilirsin demişti bilginizeHamileler bazı bitki çayları önerilmiyor onda bir sakınca olmaz mı acaba? bende alayım bi sorayım doktora
Hamile olmayanlar da okuyorlarsa bu yaziyi,arkadasimin soyledigi gercekten cok dogru,Hani derlerya ummadigin anda hamile kaliyorsun diye ben bir yil calisma yaptim kendimce catlatmalar ilac destekleri ama hic olmadi kendi haline biraktim bes alti ay dinlendin sonrasi rahim filmi ve ikinci ay kendiliginden hamile kaldim hic calisma yapmamistim inan adetim düzenli olduğu halde 13 gecikmesini bekledim cunku test yapmaktan yoruldum negatifi gormekten nefret ediyordum hafifde bulanik akıntım vardi bekledim kesin adet olurum dedim allah insallah sanada en kisa surede bu duygulari tattirsin canim kimseye aratmasin ama gercekten kafadan atmadan bebek olmuyor galiba adetin geciksede kendini cok dinleme kesin adet olacam diye dusun ins buyuk sikintilar yoksa o bebis o gobuse gelecek
kızlar bende 8. Haftamdayım. Aşırı derecede sarı akıntım var . Sizde de oluyor mu? Nedenini bilen var mı
Ya benimde oluyo çok koyu kıvamlı sizinde öyle miCanim seninle ayni dogum tarihimiz. Bende de cok fazla sari akinti oluyor.galiba normal:)
Benımde işte 5-6 kez oluyor canım yaCanım aşırı derken ne kadar? Benim de oluyor günde 3-4 defa. Normalmiş ama sıkıntı yapma
Yoğun benımde canım ya baya biYa benimde oluyo çok koyu kıvamlı sizinde öyle mi
İns canım ya sanırım normalCanim seninle ayni dogum tarihimiz. Bende de cok fazla sari akinti oluyor.galiba normal:)
kızlar günaydın,bende bulantı kusmadan mahfolanlardaanım, ama dün kendmce çözüm buldum sanırım inşallah faydaası geçmez, doğadan marka zencefil limon kabuğu aromalı bitki çayı aldım çok acayip iyi geldi, hemen benim gibi olanlara tavsiye etmek istedim, öpüyorum hepinizi annişlerr
Kızlar sizin ağzımızda acılık oluyor mu bide agzim sulanıyor sürekli tatlı değilde tuzlu yiyesim geliyor sizde böyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?