- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.801
Çok normal sakin ol canımKızlaaar belim ağrıyo biraz kasıklarımda da hafif sancı var normal mi? Size oluyor mu? Ayy bu pimpirikli haller Allahimmm yardim et bizeee :)
Anladım canım denerimCanım ben tuzlu nohutla bastırmaya çalışıyorum genelde çubuk kraker de bastırır.havuç çok iyi geliyor birde.
canım bende de varaynı sorun. sürekli kötü bir tat var. doktor tahlil yapıcaz dedi keton die bir madde varmış idrarda bakılıyormuş. tam net hatırlayamadım şuan ama yağ yakınca mı ortaya çıkıyor öyle birşey dedi. ağızda kötü tat nefeste koku falan yapıyormuşBen de aynı öyleyim çok fazla salya oluyor sonra da midem bulanıyo. Devamlı tuzlu ekşi şeyler istiyo canım. Salya üretiminin artması normal diye okumuştum ama midemi bulandırması kötü
Emzirmen cocuguna zarar verir ama hamilelik sutunu zehirliyor
Bende öyle biliyorum ve dini açidanda iyi deyil.
çok fena ya benim zaten normalde de vardı o şikayetim midem ve karnım şişerdi ama şimdi 2 katına çıktı.. Yavrum içerde fasulye tanesi kadar benim göbek 9 aylık oldu bilekızlar aynı sorun bende de var sürekli gazım var ve bu durum beni çok rahatsız ediyorum akşamları daha fazla oluyor
Hamile kadın alttan muayene edilmez diye kesin bir söylem olmaz, 4 haftalıkken karından usg ile kese görünmeyedebilirdi nitekim benim görünmemişti ve alttan baktığında görülmüştü, hatta kalp atışını bile karından duyamadığım için isteyerek alttan baktırıp kalp atışını dinlemiştim. Hamileliğin ilk zamanlarında karından ve vajinal usg arasında fark vardır,vajnal her zaman daha erken sonuç verir.Arkadaşlar bende dün kontrole gittim bebeğimin kesesini gördük 4haftalık hamileyim ama doktor bize önlem amaçlı düşük önleyici bi ilaç verdi fakat biz korktuk acaba düşük tehlikemiz mi var diye özellikle sorduk ama doktor da ısrarla hayır korkulacak bişey Yok sadece önlem amaçlı dedi. Madem önlem amaçlı ve sağlıklıyım neden ilaç veriliyor ki? Birde gebe olduğum halde ultrason ile bebeğime bakması gerekirken hala alttan muayene ederek bebeğime bakıyor benim bildiğim hamile bayan alttan muayene olmaz lütfen bana bi yardım edin bişey söyleyin
Evet Kocaeli de bir yağmur bir kar yağıp duruyor :) Yakındır kar geliyor gibiKizlar soguk ve yagmurlu kocaelinden günaydin kar fena geliyor galiba.
Evet Kocaeli de bir yağmur bir kar yağıp duruyor :) Yakındır kar geliyor gibi
Ablamda da aynısı var yedikçe düşüyorKızlar merhaba. Canımın sürekli tatlı istemesiyle birlikte merak edip şekerimi ölçtüm.. Tokluk olarak. Dün akşam yemeğinden sonra 52 çıktı tatlı bir şeyler yedim ve 1 saat sonra 79du. Sabah kahvaltıdan sonra ölçtüm 89 çıktı.. Tokluk şekeri olarak sizce düşük değil mi? Sağlık ocağındaki hemşiremle görüştüm bi takip et bakalım biz de edelim dedi.. Şimdi tatlı yedim 1 saat sonra tekrar ölçeceğim. Umarım normal çıkar.. Sizce tehlikeli bir durum mu? Bana hipoglisemi ihtimali geliyor. Tedirgin oldum..
Ablamda da aynısı var yedikçe düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?